bobbyray21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Έχω μία απορία γα το πως λειτουργούν τα ρολόγια ρεύματος. Η απορία αυτή δημιουργήθηκε από μια θεία η οποία, όταν έρχεται η ημέρα καταμέτρησης της ΔΕΗ, αφήνει χαρτί στην είσοδο, το οποίο αναγράφει τις κιλοβατώρες που έχει κάψει. Το αθώο μου μυαλό δημιούργησε την εξής απορία: εάν κάνω το ίδιο, αλλά γράψω λιγότερες κιλοβατώρες στο χαρτί, εννοείται θα πληρώσω λιγότερο οκ, ΑΛΛΑ στα ρολόγια μηδενίζονται ποτέ οι κιλοβατώρες; Πως λειτουργούν;
Give-me-a-hit Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν μηδενίζονται ποτέ. Θα έρθει η στιγμή που θα στο ελέγξουν οι ίδιοι το ρολόι σου.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Οκ,η θεία δεν πρέπει να γράφει αυτές που καταναλώθηκαν αλλά την ένδειξη του ρολογιού. 22 λεπτά πριν, bobbyray21 είπε Καλησπέρα. Έχω μία απορία γα το πως λειτουργούν τα ρολόγια ρεύματος. Η απορία αυτή δημιουργήθηκε από μια θεία η οποία, όταν έρχεται η ημέρα καταμέτρησης της ΔΕΗ, αφήνει χαρτί στην είσοδο, το οποίο αναγράφει τις κιλοβατώρες που έχει κάψει. Το αθώο μου μυαλό δημιούργησε την εξής απορία: εάν κάνω το ίδιο, αλλά γράψω λιγότερες κιλοβατώρες στο χαρτί, εννοείται θα πληρώσω λιγότερο οκ, ΑΛΛΑ στα ρολόγια μηδενίζονται ποτέ οι κιλοβατώρες; Πως λειτουργούν; Ξανά οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα