safridia Δημοσ. Δευτέρα στις 05:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:01 μμ 12 λεπτά πριν, Hi--Tech είπε Παρήγγειλα πρόσφατα από Amazon.de δυο πράγματα μικρά σε μέγεθος (αξίας 40€ και 80€) και ήρθαν με ELTA COURIER στην Πάτρα. Και τα δύο δέματα έφτασαν διαλυμένα. Ωστόσο, μπορείς πλέον εύκολα να επιστρέψεις το δέμα στην DHL με το BOX NOW. Ήμουν έτοιμος να διαγράψω τον λογαριασμό μου αλλά αφού έχει εύκολες επιστροφές, χαλάλι. Θα παραγγέλνω, θα το φέρνουν διαλυμένο, θα το επιστρέφω μέχρι να βαρεθούν. Και που εχει ευκολη επιστροφη τι σημαινει; Σε εξυπηρετει; Πηρα μια παγωτομηχανη (απο λαθος μεταχειρισμενη) και αυτο που παρελαβα δεν περιγραφετε, διαλυμενο μηχανημα, λερωμενο με το ξεραμενο παγωτο του εξυπνου, να λειπουν βασικα εξαρτηματα και χτυπημενο μηχανημα λες και το πεταγε κατω. Για 10ευρω λιγοτερο απο την προσφορα που ηθελα κανονικα. Μου τα γυρισαν πισω και μου ειπαν να το πεταξω, οκ, εχω παγωτομηχανη; Πηρα το Lego Gameboy και ηρθε σε ενα απλο χαρτοφακελο φυσικα τσαλακωμενο, οποτε το κουτι που ηθελα να κρατησω ειναι αθλιο. Πηρα κατι βιβλια και τρομαζω πως θα τα συσκευασουν. Τι να κανω εαν εχουν χτυπημενες γωνιες; Ολη την ωρα αυτο το πραγμα θα κανουμε;
Moderators matrixxx Δημοσ. Δευτέρα στις 06:34 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 06:34 μμ 1 ώρα πριν, Hi--Tech είπε Παρήγγειλα πρόσφατα από Amazon.de δυο πράγματα μικρά σε μέγεθος (αξίας 40€ και 80€) και ήρθαν με ELTA COURIER στην Πάτρα. Και τα δύο δέματα έφτασαν διαλυμένα. Ωστόσο, μπορείς πλέον εύκολα να επιστρέψεις το δέμα στην DHL με το BOX NOW. Ήμουν έτοιμος να διαγράψω τον λογαριασμό μου αλλά αφού έχει εύκολες επιστροφές, χαλάλι. Θα παραγγέλνω, θα το φέρνουν διαλυμένο, θα το επιστρέφω μέχρι να βαρεθούν. Δεν καταλαβα, χομπυ ψαχνεις; Το σκακι νομιζω θα σε βοηθησει πολυ περισσοτερο. 2
mountains1 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:18 μμ (επεξεργασμένο) Ειναι απλο. Η amazon επρεπε να εχει αλλο συνεργατη courier, εκτος των χειριστων elta courier και courier center. Γιατι, οσο 'καλη' κι αν ειναι, αν το τοπικο courier ειναι 'για τα μπαζα', παιζεται η ολη εμπειρια αγορας και εχει αντικτυπο και στην ιδια την amazon. Δεν ξερω πραγματικα, ποιον εξυπηρετει, να εχει δυσαρεστημενους πελατες - λογω courier, και πολλες επιστροφες. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:18 μμ από mountains1
safridia Δημοσ. Δευτέρα στις 08:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:23 μμ 4 λεπτά πριν, mountains1 είπε Ειναι απλο. Η amazon επρεπε να εχει αλλο συνεργατη courier, εκτος των χειριστων elta courier και courier center. Γιατι, οσο 'καλη' κι αν ειναι, αν το τοπικο courier ειναι 'για τα μπαζα', παιζεται η ολη εμπειρια αγορας και εχει αντικτυπο και στην ιδια την amazon. Δεν ξερω πραγματικα, ποιον εξυπηρετει, να εχει δυσαρεστημενους πελατες - λογω courier, και πολλες επιστροφες. Δεν ειναι δουλεια της κουριερ να μεταφερει δεματα χωρις σωστη συσκευασια, εαν βαζουν απλους χαρτινους φακελους ειναι λογικο να τσακιζονται, ειναι λογικο εαν δεν εχουν καν ελεγχο στις επιστροφες να δυσαρεστουν πελατες
mountains1 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:26 μμ Μόλις τώρα, safridia είπε Δεν ειναι δουλεια της κουριερ να μεταφερει δεματα χωρις σωστη συσκευασια, εαν βαζουν απλους χαρτινους φακελους ειναι λογικο να τσακιζονται, ειναι λογικο εαν δεν εχουν καν ελεγχο στις επιστροφες να δυσαρεστουν πελατες Δηλαδη λες, οτι η amazon κανει κακη συσκευασια; Εδω παραγγελνω απο shein, και σχεδον ολα ερχονται απο Κινα, κι οχι απο ευρωπαϊκες αποθηκες οπως της amazon, και παλι, παρα το ατελειωτο ταξιδι, στα απειρα πραγματα που εχω παρει απο shein, δεν ειχα ποτε ουτε ενα κατεστραμενο, κι ας ειναι ολα παντα μεσα σε σακουλα!!!!!!! Βεβαια, η shein συνεργαζεται με acs στην Ελλαδα. Εξηγησε μου ομως, αν θεωρεις οτι 'φταιει'' η amazon κι οχι η βρωμοcourier που συνεργαζονται στην Ελλαδα.
safridia Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 μμ 3 λεπτά πριν, mountains1 είπε Δηλαδη λες, οτι η amazon κανει κακη συσκευασια; Εδω παραγγελνω απο shein, και σχεδον ολα ερχονται απο Κινα, κι οχι απο ευρωπαϊκες αποθηκες οπως της amazon, και παλι, παρα το ατελειωτο ταξιδι, στα απειρα πραγματα που εχω παρει απο shein, δεν ειχα ποτε ουτε ενα κατεστραμενο, κι ας ειναι ολα παντα μεσα σε σακουλα!!!!!!! Βεβαια, η shein συνεργαζεται με acs στην Ελλαδα. Εξηγησε μου ομως, αν θεωρεις οτι 'φταιει'' η amazon κι οχι η βρωμοcourier που συνεργαζονται στην Ελλαδα. Πηρες βιβλια απο shein; γιατι και η γυναικα μου περνει απο εκει ρουχα και διαφορα αλλα. Εξηγησε μου εσυ πως μπορει να χαλασει ενα ρουχο απο την συσκευασια για να σου εξηγησω εγω μετα οτι ενα βιβλιο με ενα χαρτινο φακελο (χωρις καν φουσκαλες) εαν πεταχτει μεσα σε ενα αυτοκινητο και απο παντω του αλλα 100 δεματα θα στραβωσει σιγουρα τις γωνιες.
drade Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ Το καλοκαίρι παρήγγειλα ενα μπιτόνι το οποίο ουδέποτε ήρθε. Παρήγγειλα 5 βιβλία τον Ιούλιο, το ενα ακόμα να έρθει. Γενικά, αν χρειάζεσαι κατι το Αμαζον πλέον δεν το θεωρώ αξιόπιστο.
ksessalonikios Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Στις 20/10/2025 στις 4:46 ΜΜ, Hi--Tech είπε Παρήγγειλα πρόσφατα από Amazon.de δυο πράγματα μικρά σε μέγεθος (αξίας 40€ και 80€) και ήρθαν με ELTA COURIER στην Πάτρα. Και τα δύο δέματα έφτασαν διαλυμένα. Ωστόσο, μπορείς πλέον εύκολα να επιστρέψεις το δέμα στην DHL με το BOX NOW. Ήμουν έτοιμος να διαγράψω τον λογαριασμό μου αλλά αφού έχει εύκολες επιστροφές, χαλάλι. Θα παραγγέλνω, θα το φέρνουν διαλυμένο, θα το επιστρέφω μέχρι να βαρεθούν. 1. αφού σου ήρθαν και το εσωτερικό ήταν εντάξει να λες κι ευχαριστώ 2. μετά από κάποιες επιστροφές θα ακυρωθεί ο λογαριασμός σου κι AN θα πάρεις refund οπότε διέγραψε τον από τώρα να μην βγεις χαμένος στο τέλος.
mountains1 Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ Δημοσ. χθες στις 09:36 πμ 3 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε 1. αφού σου ήρθαν και το εσωτερικό ήταν εντάξει να λες κι ευχαριστώ 2. μετά από κάποιες επιστροφές θα ακυρωθεί ο λογαριασμός σου κι AN θα πάρεις refund οπότε διέγραψε τον από τώρα να μην βγεις χαμένος στο τέλος. Δηλαδη, στον ακυρωνει η αμαζον; Αν σου ερχονται οντως διελυμμενα, φταις εσυ; Ή επρεπε να τα δεχεσαι και ως διελυμενα;
ksessalonikios Δημοσ. χθες στις 09:51 πμ Δημοσ. χθες στις 09:51 πμ ακριβώς, αν κάνεις συχνές επιστροφές θεωρήσαι ασύμφορος πελάτης και στον ακυρώνει άσχετα αν για τις επιστροφές μπορεί να φταίει το ίδιο το αμαζον. Η πελατοκεντρική πολιτική του έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, δεν είναι όπως παλιά που με το παραμικρό παράπονο σου έδινε δίκιο. Μπες στην ενότητα amazonprime του reddit και θα παρεις μια ιδεα με τα διαφορα περιστατικά. Μπορεί να μην συμβεί η στραβή στην επόμενη αγορά σου, ούτε στην παραεπόμενη, αλλά σίγουρα θα σου συμβεί. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα