Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρε παιδια.., εδω και λιγο καιρο εχω ενα θεμα με το ιντερνετ μου.  

Εχω Cosmote με το κλασσικο Speedport Plus 2. αν το εχω καταλαβει ορθως..., το ρουτερ μεταδιδει WIFI σε 2 μπαντες  2,4ghz/5ghz. εχω κανει διαχωρισμο στις μπαντες μεσα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ και εχω βαλει  σαν  χχχχχχχχ 1 την μπαντα 2,4ghz και χχχχχχχ 5g την μπαντα των 5ghz. εχω κανει καλα μεχρι εδω.....? 

ο λογος που το εκανα αυτο ηταν οι παλιες συσκευες να συνδεονται στην μπαντα των 2,4ghz, οι νεοτερες που εχουν 5g στην αλλη μπαντα. 

ομως ενω στην αρχη ολαπ ηγαιναν σωστα και το παλιο λαπτοπακι μου συνδεοταν στην μπαντα 1 και σερφαριζα κανονικα,  σημερα ξαφνικα μου εμφανισε κι ενα αλλο δικτυο  χχχχχχχ1 2...!!!! και δεν μπαινει κανονικα ιντερνετ......!!!!     γιατι συνεβη αυτο? ενω εγω δεν εχω φτιαξει κανενα αλλο δικτυο?  

Καταγραφή.JPG

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το χχχχχχχχ 1 δεν υπαρχει πλεον?

Στις αλλες συσκευες τι φαινεται ?

Μηπως εκανες καποιο update στο ρουτερ ?

κανενα update ....  ανεβασα και φωτο απο το laptop,   τι φαινεται στις συνδεσεις....!!!  

στο κινητο μου φαινεται κανονικα ως χχχχχχχχχχ1...! 

1.JPG

2.JPG

3.JPG

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.

εκλεισα το BAND STEERING και χωρισε τις 2 μπαντες (2,4-5γηζ) τους εβαλα διαφορετικο ονομα. στο λαπτοπ τα εκανα ολα επαναφορα και εκανα συνδεση μονο στο 2,4GHZ.  μεχρι τωρα φαινεται να λειτουργει κανονικα. 

ελπιζω να μην μου κανει παλι τπτ τρελες..............!!!! 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ..επανερχομαι......!!  

Ενω τα ειχα κανει ολα επαναφορα και δουλευαν καλα, μερικες μερες πισω, ξαφνικα αρχισε παλι και εμφανιζει παλι δευτερο δικτυο

δλδ  Δικτυο1 και  Δικτυο1_3,

με το οποιο δεν μπαινει στο ιντερνετ, ....χωρις να το εχω πειραξει απο τοτε....!!  

γιατι ρε παιδια γινεται αυτο?  υπενθυμιζω σε WIN 7 X64, laptop Lenovo G500..!   

και πανω που ετοιμαζομαι να του βαλω WIN 10, γιατι στα 7αρια πλεον αρχισαν και καποιες εφαρμογες δεν λειτουργυν σωστα, κοβουν λειτουργιες, κλπ....!  

τωρα το εβγαλε ετσι, αλλα μετα το εμφανιζει σαν 1 3....!

Καταγραφή.JPG

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
On 01/04/2025 at 10:29, cabdik said:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ..επανερχομαι......!!  

Ενω τα ειχα κανει ολα επαναφορα και δουλευαν καλα, μερικες μερες πισω, ξαφνικα αρχισε παλι και εμφανιζει παλι δευτερο δικτυο

δλδ  Δικτυο1 και  Δικτυο1_3,

με το οποιο δεν μπαινει στο ιντερνετ, ....χωρις να το εχω πειραξει απο τοτε....!!  

γιατι ρε παιδια γινεται αυτο?  υπενθυμιζω σε WIN 7 X64, laptop Lenovo G500..!   

και πανω που ετοιμαζομαι να του βαλω WIN 10, γιατι στα 7αρια πλεον αρχισαν και καποιες εφαρμογες δεν λειτουργυν σωστα, κοβουν λειτουργιες, κλπ....!  

τωρα το εβγαλε ετσι, αλλα μετα το εμφανιζει σαν 1 3....!

Καταγραφή.JPG

βαλτου 10 και βλεπεις μετα τι θα κανει.αφου θα τα βαλεις που θα τα βαλεις

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, poulinos είπε

βαλτου 10 και βλεπεις μετα τι θα κανει.αφου θα τα βαλεις που θα τα βαλεις

εβαλα τα 10αρια προχτες, και βλεπω παλι στο δικτυο, μου πεταει "Δικτυο1" (οπως το εχω ονομασει κανονικα) και καπου καπου πεταει "Δικτυο1 2", το οποιο δεν δινει ιντερνετ........!!!

μηπως φταιει οτι εχω χωρισει τις 2 μπαντες του ρουτερ  4G - 5G.....??? αλλα και παλι....τους εχω δωσει διαφορετικα ονοματα για να ξεχωριζουν....!!  

το 4G εχει το ονομα "Δικτυο1", ενω το 5G το εχω ονομασει "Δικτυο5G" .......!! 

αυριο που θα ειμαι στη δουλεια θα ανεβασω φωτο......!  

18 ώρες πριν, xsterg είπε

βρες καποιον φιλο σου που να γνωριζει να το δει τοπικα. πολλα μπορει αν ειναι λαθος. 

βλεπω να μιλαω και με τον πΟΤΕ................

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cabdik είπε

μολις μιλησες μαζι του...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το πρόβλημα σου δεν κολαει πουθενά με τον πάροχο 

Δεν ειπα οτι κολλαει απαραιτητα.  αλλα απο την στιγμη που σε 2 λειτουργικα μου δημιουργει το ιδιο θεμα, λεω να κανω μια επαφη και να ρωτησω..! δεν εχω να χασω και τιποτα...! 

111.PNG

112.PNG

IMG_20250407_104301.jpg

ΥΓ...:  το θεμα το εβαλα, μην τυχον καποιος εχει παρομοιο προβλημα, και εχει βρει καποια λυση.....!!! 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/04/2025 at 16:25, cabdik said:

εβαλα τα 10αρια προχτες, και βλεπω παλι στο δικτυο, μου πεταει "Δικτυο1" (οπως το εχω ονομασει κανονικα) και καπου καπου πεταει "Δικτυο1 2", το οποιο δεν δινει ιντερνετ........!!!

μηπως φταιει οτι εχω χωρισει τις 2 μπαντες του ρουτερ  4G - 5G.....??? αλλα και παλι....τους εχω δωσει διαφορετικα ονοματα για να ξεχωριζουν....!!  

το 4G εχει το ονομα "Δικτυο1", ενω το 5G το εχω ονομασει "Δικτυο5G" .......!! 

Ο οτε δεν προκειται να σου πει κατι παραπανω. καταρχην θα πρεπε να το κανεις δοκιμη με αλλο laptop/pc για να δεις αν κανει το ιδιο.

β.οχι δεν φταιει που εχεις χωρισει το δικτυο εφοσον συνδεεσαι σε ενα δικτυο. Δεν εχει σημασια αν βλεπεις 5 δικτυα ή δεν ξερω τι. σε ipconfig /all τι σου λεει στα ασυρματα δικτυα.το ενα εχει σιγουρα ip το αλλο ομως εχει? δοκιμασες να αλλαξεις το SSID και στα 2 δικτυα ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει ξεμεινει κατι?μεσα στο router εχει επιλογη να εκπεμπει πολλαπλα SSID στα 2.4 αλλα και στα 5ghz.ελπιζω να μην εχεις ανοιξει παραπανω ssid.μπορεις βεβαια να το κανεις και hard reset τυπικα.εναλλακτικα σβησε την καρτα δικτυου και ασε να την ξαναπερασει.δες και για drivers για την ασυρματη καρτα.

αυτα μου ρχονται για αρχη.

καρτα δικτυου.σβησιμο new drivers. τι δειχνει σε ipconfig.

router -> αλλαγη ssid σε ολα και ελεγχος οτι δεν εχεις πολλαπλα ssid. ελπιζω να μην εχεις κανα vpn ή αν πας στις συνδεσεις να μην εχει καμια εξτρα συνδεση.θεωρητικα θα πρεπει να ειναι το local area connection και το wireless connection που θα ειναι οι 2 adapters του laptop.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...