Προς το περιεχόμενο

Hell is Us [PC/UE5/2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hell-is-Us-feature-2-672x372.jpg

Here are 15 minutes of gameplay from Hell is Us

Η NACON και η Rogue Factor κυκλοφόρησαν ένα 15λεπτο βίντεο απ' το επερχόμενο action-adventure παιχνίδι τους, το ''Hell is Us''. Στο βίντεο παίρνουμε μια γεύση από το exploration του παιχνιδιού και το combat του.

Το παιχνίδι λαμβάνει μέρος σε μια φανταστική χώρα ονόματι ''Hadea'' όπου οι παίχτες έχουν τον ρόλο του ''Remi'' ο οποίος γεννήθηκε σ' αυτή τη χώρα όπου μετά από πολλά χρόνια αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρει απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν του.

Σύμφωνα με τους developers, δεν πρόκειται για άλλο ένα ''souls παιχνίδι'' αλλά για κάτι πιο εύκολο.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών Unreal Engine 5 και θα κυκλοφορήσει για PC κάποια στιγμή το 2025.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, MSSB είπε

https://www.dsogaming.com/news/hell-is-us-pc-requirements-revealed-requires-an-nvidia-rtx-4090-for-4k-ultra-30fps-with-dlss/

Hell-is-Us-PC-requirements.png

Κλαίω με το 4Κ 30fps με upscale 4090 💀

Επίσης, 4090 = 7900ΧΤΧ (??????) 

δεν εχει και κατι καλυτερο η amd και μάλλον έβαλαν την 7900χτχ και γενικά δεν βλέπω πουθενά blackwell/rdn4,εχουν μείνει στην προηγούμενη γενιά καρτων.

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

βγηκε το demo στο steam 

οσο επαιξα μου φανηκε ιδιαιτερα βαρυ επισης ειχε κολληματα καθε τρεις και λιγο οτιδηποτε και αν αλλαξα στις ρυθμισεις δεν βοηθησε καθολου

HellIsUs-Win64-Shipping_2025_06_02_19_14_18_328.jpg

HellIsUs-Win64-Shipping_2025_06_02_19_19_53_633.jpg

HellIsUs-Win64-Shipping_2025_06_02_19_14_43_803.jpg

HellIsUs-Win64-Shipping_2025_06_02_19_20_43_609.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάω να το δοκιμάσω!

--- EDiT --

Το παιχνίδι είναι πανέμορφο. Το fighting είναι okay, μου άρεσε. Τα puzzles είναι okay, επίσης. Για καμιά ώρα που έπαιξα, ήταν ικανοποιητικό. Με 14700K και 5090 σε 2Κ ανάλυση, ήμουν στα ~90-110fps χωρίς upscale/frame gen. Δεν είναι του στυλ μου τα παιχνίδια αυτά, οπότε δεν νομίζω ότι θα ασχοληθώ παραπάνω, αλλά σε όσους αρέσουν τέτοια, νομίζω θα το ευχαριστηθεί!

https://www.dsogaming.com/articles/how-does-hell-is-us-run-on-ultra-settings-on-an-nvidia-rtx-5090/

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδακι ωραια βαιμπς ετσι σκοτεινα. Κι το στορυ φαινεται ενδιαφερον. ειναι λιγο κλανκι στην μαχη. Νομιζω καλα θα τα παει οταν βγει. Θα ειναι ενα καλο double AA game και με ηλια τουφεξη μεσα εξτρα μπονους.

Δημοσ.

Τελείωσα το demo πριν καμιά ώρα. Πολύ ενδιαφέρον concept τα γραφικά άρτια και πολύ όμορφα στα ultra τρέχει πολύ καλά και εξαιρετικο το voice των χαρακτήρων όπως και το exploration του κόσμου. Με πληκτρολόγιο λίγο περίεργη η κίνηση του χαρακτήρα κυρίως όταν τρέχουμε αλλά οκ πιστεύω θα το φτιάξουν έχουμε 3 μήνες ακόμα. Το demo με πήρε κάπου 40 λεπτά να το τελειώσω οπότε δεν είναι μεγάλο προτείνω να το δοκιμάσετε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα δεν μου άρεσαν τα visuals. Πολύ μέτρια τα textures και γενικά το game έχει μια θολούρα ακόμη και με DLAA 4K. Σαν να έχει πολύ post procecssing που δεν μπορείς να το βγάλεις. Και το walking animation είναι περίεργο.

Y.Γ. Βασικά πρέπει να βάλεις fullscreen για να κάνει render στην ανάλυση της οθόνης. Με Borderless κάνει render σε μικρότερη ανάλυση για κάποιο λόγο.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Εμένα δεν μου άρεσαν τα visuals. Πολύ μέτρια τα textures και γενικά το game έχει μια θολούρα ακόμη και με DLAA 4K. Σαν να έχει πολύ post procecssing που δεν μπορείς να το βγάλεις. Και το walking animation είναι περίεργο.

Y.Γ. Βασικά πρέπει να βάλεις fullscreen για να κάνει render στην ανάλυση της οθόνης. Με Borderless κάνει render σε μικρότερη ανάλυση για κάποιο λόγο.

Το walking animation ειναι όντως περίεργο ειδικά στο τρέξιμο ο χαρακτήρας προχωράει αφύσικα μονοκόμματα οταν πάει αργά ειναι καλύτερα. Για τη θολούρα που ανέφερες μου φαίνεται περίεργο γιατί ήταν πολύ καθαρή η εικόνα και τα textures. Έχει μια επιλογή για tsr το έβαλες στο 100%? Ήταν στο 90 σαν προεπιλογή. Τα υπόλοιπα άστα όλα ultra και βάλε dlss quality η balanced. Θα σε ενημερώσει και για restart στο τέλος να πιαστούν όλες οι επιλογές. Borderless το άφησα και δίπλα λέει κανονικά την native ανάλυση με Tsr 100% όμως. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το walking animation ειναι όντως περίεργο ειδικά στο τρέξιμο ο χαρακτήρας προχωράει αφύσικα μονοκόμματα οταν πάει αργά ειναι καλύτερα. Για τη θολούρα που ανέφερες μου φαίνεται περίεργο γιατί ήταν πολύ καθαρή η εικόνα και τα textures. Έχει μια επιλογή για tsr το έβαλες στο 100%? Ήταν στο 90 σαν προεπιλογή. Τα υπόλοιπα άστα όλα ultra και βάλε dlss quality η balanced. Θα σε ενημερώσει και για restart στο τέλος να πιαστούν όλες οι επιλογές. Borderless το άφησα και δίπλα λέει κανονικά την native ανάλυση με Tsr 100% όμως. 

Αν το αφήσω borderless μου γράφει 1080p από κάτω. Μόλις το βάλω fullscreen και βάλω 4K τότε καθαρίζει η εικόνα και πέφτουν πολύ τα fps. Άρα για κάποιο λόγο το borderless τρέχει σε 1080p. Το animation είναι έτσι γιατί απ΄ ότι βλέπω το game είναι σχεδιασμένο για controller. Με controller είναι σωστό το animation στο περπάτημα. Με keyboard στρίβει πολύ απότομα, σαν ρομπότ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

Αν το αφήσω borderless μου γράφει 1080p από κάτω. Μόλις το βάλω fullscreen και βάλω 4K τότε καθαρίζει η εικόνα και πέφτουν πολύ τα fps. Άρα για κάποιο λόγο το borderless τρέχει σε 1080p. Το animation είναι έτσι γιατί απ΄ ότι βλέπω το game είναι σχεδιασμένο για controller. Με controller είναι σωστό το animation στο περπάτημα. Με keyboard στρίβει πολύ απότομα, σαν ρομπότ.

Σε γράφει δηλαδή δεξιά ότι τρέχει σε 1080p όταν είσαι σε borderless? Δεν σου λέει την native ανάλυση εμένα γράφει 3440χ1440 κανονικά. 

Από fps είναι βαρύ ειδικά με ultra αλλά σώζετε από το dlss συν fg. Με όλα ultra tsr 100 dlss balanced fg ήμουν κυρίως 100+ fps σε σπάνια σημεία έπεσα μέχρι 85 με μηδέν stutters ομως. 

Για το controller το αναφέρουν και στο παιχνίδι ναι είναι ακριβώς όπως είπες σαν ρομπότ. Μου άρεσαν πολύ αρκετά πράγματα ειδικά το exploration βάλε και κάποια puzzles συν το voice over των χαρακτήρων και αν στρώσουν λίγο την κίνηση με πληκτρολόγιο ποντίκι άνετα θα το παίξουμε. Οι κινήσεις των εχθρών είναι πιο smooth απο τον ίδιο μας χαρακτήρα στο τρέξιμο. 

Επίσης και τα cutscenes κινηματογραφικου επιπέδου δεν βρήκα επιλογή για Ultrawide ήταν 16 9 αλλά θα στρώνετε αυτό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μοναδικό ζωντανό γελαδι είναι άυλο 🤔

image.jpeg.f7ffca16c397ded62bf47761179a7959.jpeg

Κατά τα άλλα ενδιαφέρον το βρήκα, τρέχει πολύ καλά χωρίς στατερ για, ue ούτε του παπά 🤣

Επεξ/σία από Mr Aris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει ωραία γραφικά, τρέχει καλά(με το κατάλληλο HW), υποστηρίζει HDR10+ που δεν έχω δει σε άλλο παιχνίδι ως τώρα αλλά σαν παιχνίδι δεν με τρέλανε. Η κίνηση του χαρακτήρα θυμίζει προχειροδουλειά, σα να χειρίζεσαι καρικατούρα και όχι άνθρωπο και το combat περίεργο και όχι ευχάριστο για τα δικά μου γούστα.

Το exploring και οι γρίφοι ίσως να αξίζουν αν και το είδα αρκετά linear με περιορισμένη εξερεύνηση.

Έχει κάτι ψιλά traversal stutters όταν πας στην άλλη περιοχή με το όχημα προς το τέλος του Demo.

***Edit: Το παιχνίδι crash-άρει μετά το intro βίντεο αν ΔΕΝ έχεις επιλέξει ''TSR 3D Resolution 80%''. Αφού περάσει το cutscene, μετά μπορείτε να ενεργοποιήσετε DLSS κλπ χωρίς πρόβλημα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...