Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοτε ο πιθανος ενοχος ειναι το τροφοδοτικο, η μνημες και μετα η μητρικη...εκτος αν ειναι καποιο καλωδιο, για τσεκαρετα ξανα πριν μπεις σε εξοδα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Οχι. Κατεβασα τα 11 απο to internet. Eκανα εκαθαριση του σκληρου και τα περασα .

Drivers πέρασες μόνος σου κατεβάζοντας τους ένα ένα απ' το site της Asrock ή έβαλες κάποιο auto installer;

Γενικά πάντως το Critical Process died είναι ένα αρκετά γενικό σφάλμα καθώς αναφέρετε σε μία διεργασία του συστήματος που για κάποιο λόγο σταμάτησε απρόσμενα να λειτουργεί. Δίσκος; Ram; Drivers; Κάποιο άλλο hardware που επηρεάζει την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή;

Εμένα γενικότερα σε αυτές τις περιπτώσεις η στρατηγική μου είναι η εξής.

• Έλεγχος RAM και Δίσκου με κάποιο software. Memtest86, HDD Sentinel. Bad sectors, SMART Test, Σφάλματα στην μνήμη, είναι αρκετά κοινά και είναι και εύκολα στον έλεγχο.
  • Θερμοκρασίες. To Hardware info σε συνδυασμό με προγράμματα όπως το Furmark ή το Heavy load είναι ότι πρέπει σε αυτή την περίπτωση.
  • Νέα σωστή εγκατάσταση των windows, συνήθως σε νέο δίσκο. Σωστή σημαίνει για παράδειγμα ότι κατεβάζω τα WIndows απ' την Microsoft και τους drivers χειροκίνητα αναζητώντας με το μοντέλο της μητρικής μου και της κάρτας γραφικών μου. Του laptop μου αντίστοιχα αν είναι laptop και όχι σταθερός

Όσο δεν βρίσκω πρόβλημα πάω παρακάτω. Αν βρω κάτι είναι πολλά τα if else και αναλόγως πράττω.

Δημοσ.

Oπως αναφερω πιο πανω εκανα εκανα ελεγχο με το santinel και ολα οκ ο δισκος. 

Πιο ελεγχο να κανω στις μνημες ; Εχεις να προτεινεις καποιο προγραμμα ;

Εκανε το προβλημα και πριν και μετα την νεα εγκατασταση. Να μπω να κανω εγκατασταση στους οδηγους απο την asrock ;

Τους κτεβαζω και τους τρεχω ; Χρειαζεται με καποιο τροπο , να γινει απεγκατασταη των προηγουμενων ;

Δημοσ.
1 hour ago, drapanakis said:

Oπως αναφερω πιο πανω εκανα εκανα ελεγχο με το santinel και ολα οκ ο δισκος. 

Πιο ελεγχο να κανω στις μνημες ; Εχεις να προτεινεις καποιο προγραμμα ;

Εκανε το προβλημα και πριν και μετα την νεα εγκατασταση. Να μπω να κανω εγκατασταση στους οδηγους απο την asrock ;

Τους κτεβαζω και τους τρεχω ; Χρειαζεται με καποιο τροπο , να γινει απεγκατασταη των προηγουμενων ;

Λοιπον. Θα χρειαστεις furmark, hwmonitor και cpuz.

1) Ανοιγεις hwmonitor να βλεπεις τις θερμοκρασιες

2) Τρεχεις cpuz και βαζεις τον cpu να κανει stress test

3) Τρεχεις furmark και βαζεις την gpu να κανει stress test

Αν δεις οτι μεσα σε λιγα sec φτασει υψηλες θερμοκρασιες σβηστα ολα, αλλαξε παστα, και ξαναδοκιμασε.

Αν σβησει κατευθειαν δοκιμαζεις ενα αλλο psu

Αν αποτυχουν ολα πουλαω ενα thinkpad με 130€ παρτο να ξεμπερδευεις! :P

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, drapanakis είπε

Πιο ελεγχο να κανω στις μνημες ;

Έχουν τα windows δικό τους πρόγραμμα έλεγχου μνήμης.

Κάνε αναζήτηση στις ρυθμίσεις για μνήμη και τρέξε την διάγνωση προβλημάτων μνήμης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...