Λύση Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, Charismo είπε Τα τελευταία χρόνια η άμυνα της Μίλαν ούτως ή άλλως χωνί είναι, οπότε το λες και ρεαλιστικό. 😛 Ναι σωστό κι αυτό, πάνε οι εποχές με Νέστα, Στάμ, Μαλντίνι και Καφού...
angelob7 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με το fc25, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Έχω έναν παίκτη που τον έχω κάνει evolution, έχει βγει νέο evo και μπορεί να το πάρει οπαικτης μου, αλλά του αναβαθμίζει μόνο τα στατιστικά στην κάρτα, face stats, όχι τα επιμέρους σε κάθε κατηγορία. Ο παίκτης θα αναβαθμιστεί ή είναι εικονικό και στην πραγματικότητα δεν αλλάζει; Ευχαριστω.
June Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Θα πατήσεις να δεις τα επιμέρους stats που του δίνει. Αν σε συμφέρει προχωράς, αλλιώς περιμένεις το επόμενο evo. Μήπως αυτό το evo του δίνει και κάποια επιπλέον playstyles;
angelob7 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Τα επιμέρους stats δεν αλλάζουν, play styles του δίνει, άλλα θα περιμένω για κάποιο άλλο. Δεν έχω καταλάβει, γιατί σε κάποια evo αλλάζουν και σε κάποια άλλα όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα