NOODLE Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μιας και ο ηλεκτρολόγος έκανε πατάτα και δεν τραβηξε ethernet γραμμες για κάμερες και κακως δεν το εψαξα εγω όσο χτιζόταν το σπίτι, πηγα αναγκαστικα σε wifi με οτι αυτο συνεπάγεται. Εβαλα της dahua καταγραφικό και κάμερες. Το θεμα ειναι το software στα κινητα/pc ειναι για κλωτσιες. Το playback δεν παίζει σωστά καθως δεν πηγαινει στην ακριβή ωρα που θελω παντα. Οι ειδοποιήσεις που έρχονται για κίνηση στο playback δεν τις δειχνει οποτε όλο αυτό μου δημιουργεί σύγχυση. Θελω να τα βγαλω όλα και να οαω σε κατι σίγουρο και δοκιμασμένο. Οποτε αν έχετε καποια προσωπική εμπειρία θα το εκτιμούσα βαθύτατα. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κουρασα με το κείμενο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, NOODLE είπε Μιας και ο ηλεκτρολόγος έκανε πατάτα και δεν τραβηξε ethernet γραμμες για κάμερες και κακως δεν το εψαξα εγω όσο χτιζόταν το σπίτι, πηγα αναγκαστικα σε wifi με οτι αυτο συνεπάγεται. Εβαλα της dahua καταγραφικό και κάμερες. Το θεμα ειναι το software στα κινητα/pc ειναι για κλωτσιες. Το playback δεν παίζει σωστά καθως δεν πηγαινει στην ακριβή ωρα που θελω παντα. Οι ειδοποιήσεις που έρχονται για κίνηση στο playback δεν τις δειχνει οποτε όλο αυτό μου δημιουργεί σύγχυση. Θελω να τα βγαλω όλα και να οαω σε κατι σίγουρο και δοκιμασμένο. Οποτε αν έχετε καποια προσωπική εμπειρία θα το εκτιμούσα βαθύτατα. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κουρασα με το κείμενο μου. Οτι ασυρματο και να βαλεις ειναι μπελας.. Τωρα δοκιμαζω τις Vigi σε αναλογες εγκαταστασεις και δειχνουν καλες.. Αν και δεν εχω επαρκη στοιχεια ακομα για να σου πω 100%. Ειναι ασυρματες καμερες, εχουν παρα πολες ρυθμισεις και εκτος απο αυτονομες (με microsd καρτα μεσα) δεχονται και nvr καταγραφικο σχετικα φθηνο. πχ. https://www.skroutz.gr/s/48475755/TP-LINK-Vigi-v2-Katagrafiko-NVR-8-Kanalion-me-Analysi-Full-HD-VIGI-NVR1008H.html https://www.skroutz.gr/s/40128356/TP-LINK-VIGI-C540-W-v1-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-4MP-Adiavrochi-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-4mm.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα