Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 minutes ago, Chris2756 said:

Παιδια δικοπο μαχαιρι ειναι, ειτε το κανει καποιος μονος του, ειτε σε τεχνικο. Μπορει να ισιωσει, μπορει και να σπασει το πινακι. Αν καποιος το επιχειρισει, καλυτερα με ξυλινη οδοντογλυφιδα, παρα με μεταλλικη βελονα. Και απαλη σταθερη κινηση.

Έχουν μικροσκόπιο και βλέπουν τι κάνουν. Και πείρα από τις πολλές περιπτώσεις που τους τυχαίνουν. Οπότε και μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας λογικά.

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, reddie.k είπε

Έχουν μικροσκόπιο και βλέπουν τι κάνουν. Και πείρα από τις πολλές περιπτώσεις που τους τυχαίνουν. Οπότε και μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας λογικά.

Τι να πω μακάρι να γίνει κάτι και να πάνε όλα καλά γιατί δεν έχω περιθώριο να είμαι χωρίς υπολογιστή αυτή τη στιγμή.

Γενικά είναι κάτι το οποίο μπορούν να το δουν άμεσα ή θα είμαι για 1-2 εβδομάδες χωρίς υπολογιστή;

Και γενικά υπάρχει κάτι που θα προτείνατε να προσέξω ώστε να είμαι σίγουρος σχετικά με το τι θα γίνει στον υπολογιστή;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, konik είπε

Μήπως τράβηξες την ψυξτρα με δύναμη και βγήκε μαζι με τον επεξεργαστή?

Όχι στη θέση του ήταν ο επεξεργαστής.

Και γενικά κάθε φορά που ήταν να τον αφαιρέσω, ξεβίδωνα λίγο λίγο την κάθε μεριά μέχρι βγει μόνη της ας πούμε η ψήκτρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TRP είπε

Όχι στη θέση του ήταν ο επεξεργαστής.

Και γενικά κάθε φορά που ήταν να τον αφαιρέσω, ξεβίδωνα λίγο λίγο την κάθε μεριά μέχρι βγει μόνη της ας πούμε η ψήκτρα.

Σε καινούριο σύστημα πόσες φορές έβαλες-έβγαλες τον επεξεργαστή και γιατί?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, konik είπε

Σε καινούριο σύστημα πόσες φορές έβαλες-έβγαλες τον επεξεργαστή και γιατί?

Να την αφαιρέσω ήθελα να γράψω και όχι να τον αφαιρέσω γιατί η αναφορά ήταν σχετικά με την ψύκτρα.

Τώρα σχετικά με τον επεξεργαστή, τον έβγαλα αφού αφαίρεσα την παλιά ψύκτρα για να καθαρίσω την πάστα καλά, το οποίο μάλλον δεν έπρεπε να γινει ποτέ. Μετά αφού εμφανίστηκε το θέμα στον υπολογιστή και δοκίμασα ότι μπορούσα να σκεφτώ μέχρι εκείνη τη στιγμή, λέω ας τον βγάλω να δω μήπως έχει στραβώσει κάποιο pin αλλά όλα φαινόταν άψογα, οπότε και τον τοποθέτησα πάλι. Όταν το προτείνε κάποιος να το ελέγξω σε προηγούμενη σελίδα μήπως φταίει  αυτό,  τότε τον έβγαλα και είδα όντως κάποια pins να φαίνονται ελαφρώς λυγισμένα.

Από τότε δεν τον έχω τοποθετήσει πάλι...

Δημοσ.
6 hours ago, TRP said:

Τι να πω μακάρι να γίνει κάτι και να πάνε όλα καλά γιατί δεν έχω περιθώριο να είμαι χωρίς υπολογιστή αυτή τη στιγμή.

Γενικά είναι κάτι το οποίο μπορούν να το δουν άμεσα ή θα είμαι για 1-2 εβδομάδες χωρίς υπολογιστή;

Και γενικά υπάρχει κάτι που θα προτείνατε να προσέξω ώστε να είμαι σίγουρος σχετικά με το τι θα γίνει στον υπολογιστή;

Μπορεί να πάρει καμιά δεκαριά μέρες, μπορεί να το φτιάξουν την ίδια στιγμή. Εξαρτάται από την εταιρεία που θα αναλάβει και το μέγεθος της ζημιάς. Αν είναι ένα - δυό pins ελαφρώς στραβωμένα λογικά είναι υπόθεση 20 λεπτών αλλά μπορεί να έχουν πολλές επισκευές πριν από τη δική σου.

Εάν το αφήσεις θα έλεγα ο δίσκος/δίσκοι να μην έχει/έχουν προσωπικά αρχεία (passwords, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) ή καλύτερα να τους αφαιρέσεις έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία που θα αναλάβει.

Δημοσ.

Ναι και εγώ ιδανικά θα ήθελα να τους αφαιρέσω και να αφήσω μόνο τη μητρική.

Θα μιλήσω και θα το δω.

Φαντάζομαι θα μπορούν να ελέγξουν ό,τι χρειάζεται και χωρίς τίποτα πάνω.

Γενικά ακόμα και αυτό ρε παιδιά πόσο ασφαλές είναι;

Θα είμαι οκ αν το φτιάξουν ή σε λίγο καιρό θα πάω για μητρική και επεξεργαστή μαζί;

Θα μπορέσουν λογικά να μου πουν με σιγουριά αν είναι οκ για να χρησιμοποιηθεί ή αν πάμε για καινούρια;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TRP είπε

Γενικά ακόμα και αυτό ρε παιδιά πόσο ασφαλές είναι;

Θα είμαι οκ αν το φτιάξουν ή σε λίγο καιρό θα πάω για μητρική και επεξεργαστή μαζί;

Θα μπορέσουν λογικά να μου πουν με σιγουριά αν είναι οκ για να χρησιμοποιηθεί ή αν πάμε για καινούρια;

Αν ισιώσουν τα πινς ώστε να ακουμπάνε όλα κανονικά και δουλεύει το cpu και όλες οι μνήμες, τότε θα είσαι οκ.

Τουλάχιστον μέχρι να ξαναβγάλεις το cpu από το socket... 🙂

• Haha 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sattack είπε

Αν ισιώσουν τα πινς ώστε να ακουμπάνε όλα κανονικά και δουλεύει το cpu και όλες οι μνήμες, τότε θα είσαι οκ.

Τουλάχιστον μέχρι να ξαναβγάλεις το cpu από το socket... 🙂

Δεν νομίζω να το ξανακάνω αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος όπως αναβάθμιση ή να υπάρξει κάποιο θέμα με τον υπολογιστή.

Αλλά πραγματικά δεν φανταζόμουν ότι μπορεί τόσο εύκολα να δημιουργηθεί θέμα και ότι είναι τόσο ευαίσθητα.

Τι να πω μακάρι να έχει καλή κατάληξη όλο αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου ζητησουν πανω απο 50 ευρω,μην συμφωνησεις και αγορασε μια καινουργια γυρω στα 150 ευρω,οχι πιο ακριβη. Και να σου σεταρουν το μηχανημα σε καταστημα υπολογιστων με τεχνικο τμημα η σε καποιο τοπικο μικρο καταστημα υπολογιστων,υπο την προυποθεση οτι ο μαστορας εχει καλη φημη στην γειτονια. :)

Οπως λεει ο Zach εδω,ο οποιος ειναι γνωστος και κατα την γνωμη μου εχει καλες γνωσεις,ειναι πολυ δυσκολο.Στην αρχη,αρχη το αναφερει.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
1 ώρα πριν, benign είπε

Αν σου ζητησουν πανω απο 50 ευρω,μην συμφωνησεις και αγορασε μια καινουργια γυρω στα 150 ευρω,οχι πιο ακριβη. Και να σου σεταρουν το μηχανημα σε καταστημα υπολογιστων με τεχνικο τμημα η σε καποιο τοπικο μικρο καταστημα υπολογιστων,υπο την προυποθεση οτι ο μαστορας εχει καλη φημη στην γειτονια. :)

Οπως λεει ο Zach εδω,ο οποιος ειναι γνωστος και κατα την γνωμη μου εχει καλες γνωσεις,ειναι πολυ δυσκολο.Στην αρχη,αρχη το αναφερει.

Μίλησα με το κατάστημα και μου είπαν να τους πάω μητρική, cpu και μνήμες. Τιμή 20 ευρώ που θα το δουν αλλά δεν μου είπε κάτι παραπάνω γιατί ήθελε να το δουν πρώτα πριν πει οτιδήποτε.

Τώρα πραγματικά δεν ξέρω καθόλου ποιο εχει καλη φημη και ποιο όχι. Και καλές κριτικές να έχεις κάποιος πάλι μπορεί να αφορά απλές περιπτώσεις και δεν είσαι σίγουρος. Θα το δω.

Ναι το συγκεκριμένο βίντεο το είδα και εγώ κατά το ψάξιμο σχετικά με το θέμα.

Εν τω μεταξύ έκανα λάθος στην τιμή που είχα πάρει την μητρική τώρα που κοίταξα την απόδειξη. Τελικά έκανε 160 και κάπου εκεί κάνει και τώρα, αλλά εννοείται όχι από μεγάλη αλυσίδα που εκεί πάει στα 200.

Απλά δεν ξέρω, θα εμπιστευόσασταν να αφήσετε και μνήμες και cpu;

Δημοσ.
36 minutes ago, TRP said:

Μίλησα με το κατάστημα και μου είπαν να τους πάω μητρική, cpu και μνήμες. Τιμή 20 ευρώ που θα το δουν αλλά δεν μου είπε κάτι παραπάνω γιατί ήθελε να το δουν πρώτα πριν πει οτιδήποτε.

Τώρα πραγματικά δεν ξέρω καθόλου ποιο εχει καλη φημη και ποιο όχι. Και καλές κριτικές να έχεις κάποιος πάλι μπορεί να αφορά απλές περιπτώσεις και δεν είσαι σίγουρος. Θα το δω.

Ναι το συγκεκριμένο βίντεο το είδα και εγώ κατά το ψάξιμο σχετικά με το θέμα.

Εν τω μεταξύ έκανα λάθος στην τιμή που είχα πάρει την μητρική τώρα που κοίταξα την απόδειξη. Τελικά έκανε 160 και κάπου εκεί κάνει και τώρα, αλλά εννοείται όχι από μεγάλη αλυσίδα που εκεί πάει στα 200.

Απλά δεν ξέρω, θα εμπιστευόσασταν να αφήσετε και μνήμες και cpu;

Εξαρταται απο το καταστημα.Αν ηταν το Πλαισιο η το e-shop η το Msystems η το Cosmodata η γενικα καποιο γνωστο,παραδειγματικα ανεφερα τα συγκεκριμενα,ναι θα εμπιστευομουν.Ποιο ειναι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, benign είπε

Εξαρταται απο το καταστημα.Αν ηταν το Πλαισιο η το e-shop η το Msystems η το Cosmodata η γενικα καποιο γνωστο,παραδειγματικα ανεφερα τα συγκεκριμενα,ναι θα εμπιστευομουν.Ποιο ειναι? 

Επιτρέπεται να αναφέρω εδώ;

Σου το έστειλα σε μήνυμα πριν το γράψω εδώ για να είμαι σίγουρος.

Νομίζω πως ανήκει στην κατηγορία των καταστημάτων που έγραψες.

Επεξ/σία από TRP
Δημοσ.
8 minutes ago, TRP said:

Επιτρέπεται να αναφέρω εδώ;

Σου το έστειλα σε μήνυμα πριν το γράψω εδώ για να είμαι σίγουρος.

Νομίζω πως ανήκει στην κατηγορία των καταστημάτων που έγραψες.

Μια χαρα ειναι,προχωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...