Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πήρα από istore Torras θήκη και τζάμι (και ας έχει 1 στο πακέτο) καθώς είναι για δώρο μαζί με το κινητό και τα χρειάζομαι άμεσα για να φορεθούν με το που βγει απτο κουτί το 16 pm πριν αρχίσει να το χρησιμοποιεί.. αν βγει στην πορεία off παραγγέλνουμε από έξω flolab.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Skr1ll3x είπε

Τελικά πήρα από istore Torras θήκη και τζάμι (και ας έχει 1 στο πακέτο) καθώς είναι για δώρο μαζί με το κινητό και τα χρειάζομαι άμεσα για να φορεθούν με το που βγει απτο κουτί το 16 pm πριν αρχίσει να το χρησιμοποιεί.. αν βγει στην πορεία off παραγγέλνουμε από έξω flolab.

Και εγώ Torras έχω πάντως αλλά το είχα παραγγείλει από την σελίδα τους απευθείας. Εγω ευχαριστημένος είμαι πάντως και όντως όπως έγραψαν τα παιδία από πάνω, η συσκευασία είχε δύο μέσα.

Δημοσ.

Ναι δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχουν κάνει καθώς δεν υπάρχει και κάτι να μπορώ να ελέγξω την γνησιότητα των προϊόντων.. ελπίζω απλά να είναι legit και ας περιέχει ένα τεμάχιο η συσκευασία. Ας όψεται που ήταν επείγουσα αγορά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/10/2024 στις 1:15 ΜΜ, Nikos Margaritis είπε

Προσωπικά από την στιγμή που δοκίμασα την συγκεκριμένη θήκη στο Iphone 15pro Max που είχα δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

https://arc.cc/products/arc-pulse-for-iphone-16-pro-max-eu 

Επιτέλους ένα προϊόν που μπορείς να νιώσεις στα χέρια σου το τηλ!!!!  Φοβερό προϊόν. Ακριβό δεν λέω αλλά για εμένα αξίζει τα χρήματα του

να σε ρωτήσω τώρα που έχει περασει καιρός ποια είναι η εμπορία σου ευχαριστώ 

Δημοσ.

Κάτοχος 16 pro max πλέον και ψάχνω για αξεσουάρ.

Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο παρακάτω screen protector της Flolab, απλά θα ήθελα βοήθεια να δω αν έχω διαλέξει το σωστό μοντέλο όπου καλύπτει όλη την οθόνη πριν το παραγγείλω γιατί το site τους είναι λίγο χαοτικό,

https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/iphone-15-16-pro-max-3d-screen-protectors?variant=44984867717271

Επίσης αγόρασα την apple clear case αλλά δεν καλύπτει το κάτω μέρος, γλιστράει πάρα πολύ και δεν φαίνεται να εχει κάποια σοβαρή προστασία γενικά και σκέφτομαι μάλλον  να την αλλάξω με την ESR Classic Hybrid Case With Camera Control, καθώς θέλω αποκλειστικά clear case.

Θα ήθελα την γνώμη σας και εννοείται αν έχετε άλλες προτάσεις καλοδεχούμενες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Rizas είπε

Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο παρακάτω screen protector της Flolab, απλά θα ήθελα βοήθεια να δω αν έχω διαλέξει το σωστό μοντέλο όπου καλύπτει όλη την οθόνη πριν το παραγγείλω γιατί το site τους είναι λίγο χαοτικό,

https://flolab.io/collections/iphone-16-pro-max-screen-protector/products/iphone-15-16-pro-max-3d-screen-protectors?variant=44984867717271

Επίσης αγόρασα την apple clear case αλλά δεν καλύπτει το κάτω μέρος, γλιστράει πάρα πολύ και δεν φαίνεται να εχει κάποια σοβαρή προστασία γενικά και σκέφτομαι μάλλον  να την αλλάξω με την ESR Classic Hybrid Case With Camera Control, καθώς θέλω αποκλειστικά clear case.

Ναι αυτό είναι..και εγώ θα το παραγγείλω τις επόμενες μέρες…αφού παραλάβω το κινητό απο doa

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2025 στις 12:06 ΜΜ, Rizas είπε

Εγώ πήρα αυτή απο flolab, ειμαι ψιλο απογοητευμένος γιατι κάποιες φορές δεν κανει register το touch.

Επίσης, σε χρήστες 16pro, πόσες ώρες σας βγάζει την ημέρα;
Με τα βίας βγάζω 5 ώρες σε ρύθμιση να φορτίζει μεχρι 85%. Πολύ κακή εμπειρία.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, St4lker είπε

Εγώ πήρα αυτή απο flolab, ειμαι ψιλο απογοητευμένος γιατι κάποιες φορές δεν κανει register το touch.

Επίσης, σε χρήστες 16pro, πόσες ώρες σας βγάζει την ημέρα;
Με τα βίας βγάζω 5 ώρες σε ρύθμιση να φορτίζει μεχρι 85%. Πολύ κακή εμπειρία.

Έχει βγει ανανεωμένη που ειναι 0.3 bezel και πολύ καλύτερη στην flolab…

85 με πόσο σου βγάζει 5 ώρες; Μέχρι το 20%;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 50€ το τζαμακι έχω διαβάσει πολλές κακές κριτικές σχετικά με το quality control οπότε δεν το ρίσκαρα τελικά. 

Πήγα με torras από amazon με ένα 25ρι ήρθε σε ούτε μια βδομάδα και όλα καλά. 

Επεξ/σία από Rizas
  • Like 1
Δημοσ.

κάτοχος εδώ και ένα μήνα του πρώτου iphone 16 pro. Πέρα απο την κάμερα, οθόνη και ήχο, σε όλα τα υπόλοιπα θέλω να το πετάξω. Μπαταρία, δεν βγάζει ούτε 8ωρο και αναγκαστικά τα έχω κλείσει όλα και κουβαλάω και power bank μαζί μου. Την φορτίζω βέβαια 20-80% που μάλλον πρέπει να το αλλάξω. Να ρωτήσω ρε παιδιά 3 εύκολα που μου ήρθαν στο μυαλό τώρα.   α. Για να βάλω ήχο κλήσης της αρεσκείας μου πρέπει να πληρώσω?

β. Πως γίνεται καθημερινή γραφή να την μαθαίνει και να την περνάει αυτόματα πριν ολοκληρώσω αυτό που θέλω να γράψω?

γ. Όταν ανεβάζω υλικό στο drive μου αν κλείσω την οθόνη σταματάει το uploading . Επειδή ο όγκος που ανεβάζω είναι μεγάλος δεν μπορώ να κάθομαι με το τηλ ανοιχτό και να το κοιτάω μην κλείσει. Σίγουρα είναι κάποιο δικό μου λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω λύση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gotthard είπε

κάτοχος εδώ και ένα μήνα του πρώτου iphone 16 pro. Πέρα απο την κάμερα, οθόνη και ήχο, σε όλα τα υπόλοιπα θέλω να το πετάξω. Μπαταρία, δεν βγάζει ούτε 8ωρο και αναγκαστικά τα έχω κλείσει όλα και κουβαλάω και power bank μαζί μου. Την φορτίζω βέβαια 20-80% που μάλλον πρέπει να το αλλάξω. Να ρωτήσω ρε παιδιά 3 εύκολα που μου ήρθαν στο μυαλό τώρα.   α. Για να βάλω ήχο κλήσης της αρεσκείας μου πρέπει να πληρώσω?

β. Πως γίνεται καθημερινή γραφή να την μαθαίνει και να την περνάει αυτόματα πριν ολοκληρώσω αυτό που θέλω να γράψω?

γ. Όταν ανεβάζω υλικό στο drive μου αν κλείσω την οθόνη σταματάει το uploading . Επειδή ο όγκος που ανεβάζω είναι μεγάλος δεν μπορώ να κάθομαι με το τηλ ανοιχτό και να το κοιτάω μην κλείσει. Σίγουρα είναι κάποιο δικό μου λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω λύση.

Βαλτο να πηγαινει εστω 90% με την αυτοματη ρυθμιση που εχει...

α. υπαρχουν εφαρμογες αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω εγω γιατι το εχω παντα αθορυβο

β. βαλε το swiftkey για πληκτρολογιο

γ. ναι υπαρχει επιλογη... settings- camera backup και σου λεει να ενεργοποιησεις το background app refresh... εμενα ετσι μου τα ανεβαζε οταν ειχα πολλα με κλειστη οθονη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Βαλτο να πηγαινει εστω 90% με την αυτοματη ρυθμιση που εχει...

α. υπαρχουν εφαρμογες αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω εγω γιατι το εχω παντα αθορυβο

β. βαλε το swiftkey για πληκτρολογιο

γ. ναι υπαρχει επιλογη... settings- camera backup και σου λεει να ενεργοποιησεις το background app refresh... εμενα ετσι μου τα ανεβαζε οταν ειχα πολλα με κλειστη οθονη

ευχαριστώ. Κάτι βρήκα για το α. που θέλει δουλίτσα πρώτα, απορώ πως ξέχασα το swiftkey, αλλά στο γ είχα ενεργοποιημένο το drive στο app refresh.

Δημοσ.
10 hours ago, gotthard said:

ευχαριστώ. Κάτι βρήκα για το α. που θέλει δουλίτσα πρώτα, απορώ πως ξέχασα το swiftkey, αλλά στο γ είχα ενεργοποιημένο το drive στο app refresh.

Για αλλαγή ringtone δοκίμασε με το 3utools (εφαρμογή σε υπολογιστή)

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill_viper είπε

Ήρθε το μπικίνι για το 16αρι μου!!

IMG_1856 Large.jpeg

IMG_1857 Large.jpeg

IMG_5421.jpeg

IMG_5422.jpeg

IMG_5423.jpeg

Φοβερό φαίνεται! περίμενα να είναι πιο γυαλιστερό! Να μας πεις εντυπώσεις και να κάνεις και καμιά κριτική μετά από λίγο καιρό για εμάς που θέλουμε να το πάρουμε αλλά φοβόμαστε 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...