Προς το περιεχόμενο

Cronos: The New Dawn [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aetos1988 είπε

Κλασική περίπτωση. Ποτέ δεν παίρνουμε παιχνίδι μόλις κυκλοφορήσει. Πάντα περιμένουμε να κυκλοφορήσουν κάποια patch!  Δεν θα πάθουμε κάτι εάν το παίξουμε μετά από 4-5 μήνες πχ. 

Δεν έχει game-breaking bugs το παιχνίδι, μια χαρά παίζεται γι' αυτό που είναι και η Bloober Team δεν θα ασχοληθεί άλλο όπως είδα είπα. Δουλεύουν στο επόμενο παιχνίδι τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spanian είπε

bro δεν εχει ερθει τετοιο patch το τελευταιο ειναι αυτο που αναφερω στο ποστ μου version 323631 και το σκρινακι απο το μενου

image.jpeg.e19584091c508bf431335ad15921b4d5.jpeg

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^

https://steamcommunity.com/games/2101960/announcements/detail/545620158577639634

Official patch notes, βασικά τα ίδια με αυτό που είχα ποστάρει νομίζω. Όταν ένα παιχνίδι βγαίνει pc/consoles τα patch σχεδόν πάντα έχουν πολλά κοινά στοιχεία και μερικές φορές με μερικά αποκλειστικά στοιχεία διορθώσεων σε κάθε platform .

Επεξ/σία από spanian
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spanian είπε

^^

https://steamcommunity.com/games/2101960/announcements/detail/545620158577639634

Official patch notes, βασικά τα ίδια με αυτό που είχα ποστάρει νομίζω. Όταν ένα παιχνίδι βγαίνει pc/consoles τα patch σχεδόν πάντα έχουν πολλά κοινά στοιχεία και μερικές φορές με μερικά αποκλειστικά στοιχεία διορθώσεων σε κάθε platform .

Ναι αυτό είναι το τελευταίο version 323631 μετα και το τελευταίο patch 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα πριν λίγο το παιχνίδι στο steam και προσπαθώ να φτιάξω τα settings για να τρέχει όσο δυνατόν καλύτερα στην Rtx 3080ti σε 4Κ.

Αντιμετωπίζω όμως ένα παράξενο πρόβλημα. Μπαίνω στα settings,βάζω preset custom και αρχίζω να δοκιμάζω τα settings.

Το πρόβλημα είναι ότι αφού κάνω save και βγω από τα settings , με το που μπω για να αλλάξω κάτι άλλο, το preset είναι γυρισμένο στο Low.

Κάθε φορά που βγαίνω και μπαίνω γίνεται αυτό. 

Έχει τύχει σε κανέναν ;

Δεν έχω δοκιμάσει κανένα mod.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gkstavros είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα πριν λίγο το παιχνίδι στο steam και προσπαθώ να φτιάξω τα settings για να τρέχει όσο δυνατόν καλύτερα στην Rtx 3080ti σε 4Κ.

Αντιμετωπίζω όμως ένα παράξενο πρόβλημα. Μπαίνω στα settings,βάζω preset custom και αρχίζω να δοκιμάζω τα settings.

Το πρόβλημα είναι ότι αφού κάνω save και βγω από τα settings , με το που μπω για να αλλάξω κάτι άλλο, το preset είναι γυρισμένο στο Low.

Έχει τύχει σε κανέναν ;

Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό. Δοκίμασε δύο πράγματα. Κάνε ένα integrity check στα τοπικά αρχεία του παιχνιδιού στο Steam και μετά δες αν στο CP του παιχνιδιού στο πρόγραμμα της Nvidia, είναι οι ρυθμίσεις εντάξει. Αν όλα είναι εντάξει και συνεχίζει να σου κάνει τις αλλαγές του, δοκίμασε να πειράξεις τα settings μέσα από το CP. Μιας και θα είσαι εκεί, κοίταξε μην έχει κάνει αυτόματα optimize ρυθμίσεις το CP και απλώς παρακάμπτει τις δικές σου.

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.
3 hours ago, Gkstavros said:

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει τύχει σε κανέναν ;

Ευχαριστώ.

Παίζει να σου τα αλλάζει το nvidia app. Oπότε πήγαινε δες μήπως στο κάνει optimize αυτό αυτομάτως.
Το άλλο που μπορείς να κάνεις, αν συνεχίσει να σου το κάνει αυτό, είναι ένα verify files όπως σου είπε και ο συμφορουμίτης πιο πάνω.
Αν δεν πετύχει τίποτα από τα παραπάνω, ως τελευταία λύση, πηγαίνεις και κάνεις read only το GameUserSettings.ini.
Εκεί αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις που κάνεις in game. 
Αυτό βρίσκεται εδώ:  C:\Users\YourUserName\AppData\Local\Cronos\Saved\Config\Windows.
Να έχεις υπόψιν σου πως όταν το κάνεις read only το .ini δεν θα σου παίρνει όποια αλλαγή θέλεις να κάνεις στα in game settings.
Δοκίμασε και πες αν σου πέτυχε κάτι από αυτά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Παίζει να σου τα αλλάζει το nvidia app. Oπότε πήγαινε δες μήπως στο κάνει optimize αυτό αυτομάτως.
Το άλλο που μπορείς να κάνεις, αν συνεχίσει να σου το κάνει αυτό, είναι ένα verify files όπως σου είπε και ο συμφορουμίτης πιο πάνω.
Αν δεν πετύχει τίποτα από τα παραπάνω, ως τελευταία λύση, πηγαίνεις και κάνεις read only το GameUserSettings.ini.
Εκεί αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις που κάνεις in game. 
Αυτό βρίσκεται εδώ:  C:\Users\YourUserName\AppData\Local\Cronos\Saved\Config\Windows.
Να έχεις υπόψιν σου πως όταν το κάνεις read only το .ini δεν θα σου παίρνει όποια αλλαγή θέλεις να κάνεις στα in game settings.
Δοκίμασε και πες αν σου πέτυχε κάτι από αυτά.

Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δοκίμασα το verify files στο steam και έλεγξα τα settings στο nvidia app , αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Στο nvidia app δεν είδα κάποια ρύθμιση που να αλλάζει τα in game settings του παιχνιδιού (high,low κτλ) , αλλά μόνο ρυθμίσεις για dlss , vertical sync και άλλα.

Θυμάμαι παλιά είχε, αλλά με το καινούργιο update της nvidia δεν έχω ασχοληθεί πολύ.

Δοκίμασα ένα άλλο preset , high για παράδειγμα, και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα όταν βγαίνω/μπαίνω στα settings. 

Το πρόβλημα από όσο καταλαβαίνω είναι στο custom preset μόνο , το οποίο αλλάζει το advanced quality preset σε low. Τα από κάτω settings δεν αλλάζουν. Επισυνάπτω και φωτογραφία. 

Δεν ξέρω αυτό κατά πόσο επηρεάζει την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι παρόμοιο.

IMG_20250915_072635_page-0001.jpg

Επεξ/σία από Gkstavros
Δημοσ.

Μένεις για πλάκα από ammo στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θέλει άψογη χρήση των διαθέσιμων πόρων αλλιώς μένεις. Σε κάποια φάση είχα μείνει εντελώς και έριξα τον εχθρό χτυπώντας με melee τα βαρέλια που ανατινάζονται.

Όσοι το ξεκινάτε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναβαθμίσετε είναι τα έξτρα inventory slots.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Μένεις για πλάκα από ammo στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θέλει άψογη χρήση των διαθέσιμων πόρων αλλιώς μένεις. Σε κάποια φάση είχα μείνει εντελώς και έριξα τον εχθρό χτυπώντας με melee τα βαρέλια που ανατινάζονται.

Όσοι το ξεκινάτε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναβαθμίσετε είναι τα έξτρα inventory slots.

Ναι, στο suit integrity δεν έχει νόημα να δίνεις cores, inventory slots μόνο, να μπορείς να έχεις και το bolt cutter μαζί συνέχεια, να μην κάνεις μπρος πίσω στο stash.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Psycho_Warhead said:

Θέλει και τρέξιμο αλά Resident Evil. Δεν έχει νόημα να σκοτώνεις τα πάντα. Εγώ πολλές φορές το έσκασα σε άλλο δωμάτιο αφού νομίζω δε σε ακολουθούν ή πρόλαβα και σήκωσα/έσυρα ντουλάπια οπότε μετά δε μπορούσαν να ακολουθήσουν. 

Αλλά ναι inventory πρώτο απ´όλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...