Προς το περιεχόμενο

Cronos: The New Dawn [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, MSSB said:

Πίστεψε με. Έτυχε να έχω πολύ τον τελευταίο καιρό και επειδή δεν βγήκε τίποτε άλλο που να θέλω να παίξω εδώ και καιρό, απόλαυσα το Cronos. Ξεκίνησα το SHf αλλά δεν το χάρηκα και απλώς ξανά γύρισα στο 2 remake. Νομίζω μέχρι τέλος του χρόνου για εμένα δεν έχει, οπότε σκέφτομαι μετά να επισκεφτώ για πολλοστή φορά το DS2 remake. Το Cronos έξυσε τη φαγούρα μου για ένα DS alike παιχνίδι που ήθελα από όταν έπαιξα ακόμα το The Callisto Protocol. 

Γενικά εγώ είμαι της φάσης "I don't always like a game, but when I do, I play it again and again till I fkn hate it" 😅

Επίσης είναι διασκεδαστικό να παίζεις στο hard παιχνίδια που ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και απλώς να παίρνεις πλέον τον χρόνο σου στην εξερεύνηση. 

Remake ειδικά στο DS2 επιβάλλεται. Μισώ θανάσιμα την ΕΑ αλλά στο DS1 Remake έκαναν εξαιρετική δουλειά.
Αυτά τα games η αλήθεια είναι πως δεν με τραβάει στο να τα παίξω ξανά, είναι one time experience for me, αλλά καταλαβαίνω αυτό που λες. Στο Callisto παρόλα αυτά, έπαιξα το Dismemberment mode και είχε full fun.
Στο συγκεκριμένο βέβαια είχα κάνει το λάθος και το είχα παίξει στις αρχές του στην κονσόλα, και είχε πολλά bugs.
Τώρα που το εγκατέστησα εκ νεου στο PC με το παρών σύστημα, του έβαλα και DLSS με το opticscaler, και δείχνει πιο ωραίο από ποτέ. Οπότε μετά το Cronos, είμαι ήδη σε αυτό το vibe, και παίζω Callisto από την αρχή+DLC που δεν το τελείωσα ποτέ τότε στην κονσόλα.

• Like 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Remake ειδικά στο DS2 επιβάλλεται. Μισώ θανάσιμα την ΕΑ αλλά στο DS1 Remake έκαναν εξαιρετική δουλειά.
Αυτά τα games η αλήθεια είναι πως δεν με τραβάει στο να τα παίξω ξανά, είναι one time experience for me, αλλά καταλαβαίνω αυτό που λες. Στο Callisto παρόλα αυτά, έπαιξα το Dismemberment mode και είχε full fun.
Στο συγκεκριμένο βέβαια είχα κάνει το λάθος και το είχα παίξει στις αρχές του στην κονσόλα, και είχε πολλά bugs.
Τώρα που το εγκατέστησα εκ νεου στο PC με το παρών σύστημα, του έβαλα και DLSS με το opticscaler, και δείχνει πιο ωραίο από ποτέ. Οπότε μετά το Cronos, είμαι ήδη σε αυτό το vibe, και παίζω Callisto από την αρχή+DLC που δεν το τελείωσα ποτέ τότε στην κονσόλα.

Καταρχάς να διορθώσω, που φαντάζομαι καταλάβατε, ότι DS2 remake όταν έγραφα, εννοούσα το DS1 remake θα παίξω. 2 δεν υπάρχει δυστυχώς. 

Όσων αγορά τα DS. Το 2 σίγουρα χρειάζεται ένα αλλά χρειάζεται απαραίτητα και το 3 ένα. Ένα κανονικό remake από την αρχή. Χωρίς coop και με λίγο διαφορετική πλοκή. Θα μπορούσαν να του δώσουν την αγάπη που του αξίζει και το gameplay που του αξίζει. Θα έβγαζαν και πολλά λεφτά από αυτό αντί να βγάζουν την μία αποτυχία μετά την άλλη σαν στούντιο. 

Τέλος, το The Callisto Protocol για εμένα είναι εξαιρετικό. Το έπαιζα με την 3090 Ti και είχε λίγα hiccups. Με την 5090 πετάει και το χαίρεσαι. 

Το Cronos είναι στην ίδια φιλοσοφία. Σκοτεινό, εξερεύνηση, ανακαλύπτεις τον κόσμο σιγά σιγά και μου αρέσει που είναι και mindfck στο τέλος που καταλαβαίνεις τι γίνεται. 

Δεν βγαίνουν πολλά παιχνίδια σε τέτοιο ύφος δυστυχώς. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Callisto Protocol στο launch ήταν τραγωδία γιατί δεν είχαν βάλει shader compilation στο menu με αποτέλεσμα να τα τρως όλα(τα shader stutters) στη μάπα την ώρα που παίζεις. Επίσης μεγάλο αρνητικό ότι δεν έβαλαν ποτέ DLSS και πρέπει να το βάλεις με optiscaler.

Κατά τα άλλα σαν παιχνίδι δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε, καθόλου σκοτεινό/τρομακτικό και σαν gameplay με το melee κλπ δεν με ενθουσίασε. Το DS1 remake ήταν σωστό horror με σκοτάδι και jump scares αλλά λύσσα με τα traversal stutters.

Το Cronos θα μπορούσε να ήταν πιο dark/scary αλλά προτίμησαν το RE 4 style.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...