zafiriws_99 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Στις 15/9/2025 στις 7:51 ΠΜ, Gkstavros είπε Καλημέρα σε όλους, Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δοκίμασα το verify files στο steam και έλεγξα τα settings στο nvidia app , αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στο nvidia app δεν είδα κάποια ρύθμιση που να αλλάζει τα in game settings του παιχνιδιού (high,low κτλ) , αλλά μόνο ρυθμίσεις για dlss , vertical sync και άλλα. Θυμάμαι παλιά είχε, αλλά με το καινούργιο update της nvidia δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Δοκίμασα ένα άλλο preset , high για παράδειγμα, και εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα όταν βγαίνω/μπαίνω στα settings. Το πρόβλημα από όσο καταλαβαίνω είναι στο custom preset μόνο , το οποίο αλλάζει το advanced quality preset σε low. Τα από κάτω settings δεν αλλάζουν. Επισυνάπτω και φωτογραφία. Δεν ξέρω αυτό κατά πόσο επηρεάζει την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι παρόμοιο. αφου δεν κανεις αυτα που σου λενε...μου αρεσει που τα κανεις και παραθεση
Gkstavros Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 5 ώρες πριν, zafiriws_99 είπε αφου δεν κανεις αυτα που σου λενε...μου αρεσει που τα κανεις και παραθεση Μου πρότειναν τα παιδιά (και τα ευχαριστώ πολύ) να κάνω verify τα αρχεία του steam και το έκανα. Δεν δούλεψε. Μου είπαν να ελέγξω το nvidia app αλλά το είδα και δεν είχε in game settings για το Cronos ενώ το έχω ενημερωμένο/ Δεν δοκίμασα όντως το Gameusersetting.ini που μου είπε το παιδί , κάπου δυσκολευτικά σε αυτό. Ευχαριστώ πάντως και για το δικό σου σχόλιο ήταν χρήσιμο..
chek2fire Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες review απο το ragequit https://ragequit.gr/reviews/item/cronos-the-new-dawn-pc-review/ 2
zafiriws_99 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 9 ώρες πριν, Gkstavros είπε Μου πρότειναν τα παιδιά (και τα ευχαριστώ πολύ) να κάνω verify τα αρχεία του steam και το έκανα. Δεν δούλεψε. Μου είπαν να ελέγξω το nvidia app αλλά το είδα και δεν είχε in game settings για το Cronos ενώ το έχω ενημερωμένο/ Δεν δοκίμασα όντως το Gameusersetting.ini που μου είπε το παιδί , κάπου δυσκολευτικά σε αυτό. Ευχαριστώ πάντως και για το δικό σου σχόλιο ήταν χρήσιμο.. το τελευταιο δεν το εκανες...εκει βρισκεται η λυση και δεν σε ειρωνευτηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα