Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 05:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:41 μμ 16 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Έχει multi frame generation αλλά για κάποιο λόγο είναι απλά on/off, δεν έχει επιλογή x3 ή x4. Καλό είναι πάντως, δεν έχει artifacts. Λογικά x3 είναι κρίνοντας απ' το fps gain. Τσεκαρε στο nvidia app απο εκει θα δεις ποσο ειναι και λογικα θα μπορεις και να το αλλαξεις εφοσον εχει κανονικα MFG. Απλα ξεχασαν να βαλουν toggle για να επιλεγεις τι τιμη θελεις. 1
Alex21121988 Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 μμ Στο συγκεκριμένο game είναι τρισάθλιο το MFG. Και ειδικά σε σημεία που γυρνάς κάμερα με τον φακό ή γενικώς όταν γυρνάς λίγο απότομα την κάμερα, το ghosting και το artifact πάει σύννεφο. Τα έχουμε πει, αν το FG θέλει ένα decent starting point σε fps για να σου δώσει τα 2 generated fps per rendered frame, το MFG x3/x4 θέλει σαφώς καλύτερο starting point, οπότε τα 30fps, ναι θα στα κάνει πχ 100 αλλά με τις παραπάνω οπτικές ''συνέπειες'' Για το latency, don't give a single f, αλλά το visual clarity με απασχολεί πολύ, και μπορεί εύκολα να μου χαλάσει η εμπειρία μόνο από αυτό. Κατεβάστε κανένα mod, ρίξτε στην τελική κανένα setting, έχει 2-3 που τρώνε δίχως λόγο performance, και ανοίξτε FG μέχρι το x2. 2
MSSB Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ (επεξεργασμένο) Το τερμάτισα! Πολλές ώρες για να είμαι ειλικρινής αλλά το απόλαυσα! Στο δια ταύτα. Μου άρεσε πολύ! Το gameplay πολύ ωραίο. Το περιβάλλον είχε απίστευτο σχεδιασμό. Η ιστορία μου άρεσε πολύ αν και για να καταλάβεις ιστορία, πρέπει να φτάσεις τουλάχιστον στα μισά και λίγο παραπάνω. Ξεδιπλώνει ωραία στο τέλος. Το σύστημα με τις ψυχές των ανθρώπων που κάνεις extract και είναι σαν passive perks, πολύ έξυπνο, πάρα πολύ έξυπνο. Δεν καταλαβαίνεις τι είναι, μέχρι που θα κάνεις extract 4ο άτομο και θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις κάποιον άλλο. Όσων αφορά τα όπλα, πέρα από το handgun (το 2ο που παίρνει και είναι auto) και το shotgun, κανένα άλλο δεν μου χρειάστηκε στο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα είναι πολύ υποδεέστερα, οπότε για όποιον παίζει, να ξοδέψετε τα upgrade σας σε αυτά τα δύο όπλα και φυσικά σε περισσότερα slots στο invetory. Έχει δύο endings στο τέλος που διαλέγεις εσύ βάση απόφασης. Από ότι κατάλαβα, καμιά άλλη απόφαση μέσα στο παιχνίδι δεν έχει σημασία από τις επιλογές που σου δίνει όταν είσαι σε διάλογο. Τέλος, πολύ βαρύ το παιχνίδι. Πολλά σημεία δεν έχουν καν υψηλή ανάλυση και στα καλά καθούμενα χωρίς να γίνεται κάτι στην οθόνη, υπάρχουν περιοχές που πέφτουν. Η 5090 + 14700K σε 1440p, όλα ανοιχτά με DLSS Q στα 100 με 115 fps. Προσωπικά άνοιξα και το FG (όχι το MFG) και ήμουν πάντα πάνω από 160 με μέγιστα τα 215 frames (στα 10 με 12 το latency). Τα traversal shutters υπάρχουν, αλλά δεν με ενόχλησαν ιδιαίτερα. Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι είχα αρκετά θέματα με τις αντανακλάσεις και γενικά με περίεργα artifacts. Δεν ξέρω αν φταίει η Lumen ή το RT αλλά ότι και να πείραξα στις ρυθμίσεις, δεν μοιάζει να διορθώνει. Overall πολύ ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Το performance κακό θα έλεγα, αν χρειάζομαι DLSS και FG για 150 fps σε 2Κ. Θέλω να το παίξω και 2η φορά μιας και έχει new game+ με όλα τα upgrades unlocked. Επίσης, μια παρατήρηση. Νομίζω ότι χρησιμοποιεί έναν πυρήνα μου περισσότερο από άλλους για κάποιο λόγο, γιατί ο 7ος ήταν πάντα στο 100% όσο έπαιζα και η GPU είχε λίγο bottleneck (μάλλον;;;;) γιατί ποτέ δεν έπιασα 99/100%. Πάντα ήμουν γύρω στο 93/95%. Όσοι το παίζεται, απολαύστε το! Επεξ/σία Τρίτη στις 10:54 μμ από MSSB 6
zafiriws_99 Δημοσ. χθες στις 01:24 πμ Δημοσ. χθες στις 01:24 πμ 4 σελιδες και το μονο που διαβαζω ειναι για Performance..για το παιχνιδι θα γραψετε τιποτα?
Alex21121988 Δημοσ. χθες στις 01:28 πμ Δημοσ. χθες στις 01:28 πμ (επεξεργασμένο) 13 hours ago, MSSB said: Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι είχα αρκετά θέματα με τις αντανακλάσεις και γενικά με περίεργα artifacts. Δεν ξέρω αν φταίει η Lumen ή το RT αλλά ότι και να πείραξα στις ρυθμίσεις, δεν μοιάζει να διορθώνει. Επειδή έχουν βάλει software και όχι hardware Lumen στο vanilla έβλεπες artifacts και λογικά shimmering. Είναι συνδυαστικό αυτό το κουσούρι όταν έχεις Lumen + DLSS4. Για αυτό έχει βγει και το Ray Reconstruction. Αυτό μπαίνει αν το θέλεις με mod btw. Kατα τα άλλα, και εγώ το τελείωσα, το βρήκα εξαιρετικό επίσης. Κάνει κάποιες κοιλιές, ειδικά οι σκηνές με τον Warden, από κάποια στιγμή και μετά, πολύ αμπελοφιλοσοφία, ήταν η μοναδική φορά στο game που ένιωσα ότι ο developer προσπαθεί να προσθέσει ώρα/ώρες στο game κάνοντας αυτό το τρικ, να φανεί μεγαλύτερο το game σε διάρκεια και έτσι. Δηλαδή αν αφαιρούσαν 2-3 σκηνικά (δεν θέλω να ρίξω σποϊλερ) ούτε θα αλλαζε κάτι στην ιστορία, και θα είχε τελειώσει 3 ώρες νωρίτερα. Όχι πως ήθελα να τελειώσει σύντομα αυτή η εμπειρία, αλλά κάποια στιγμή λες οk, κάναμε ότι κάναμε, είδαμε ότι είδαμε, πάμε για φινάλε. 11 hours ago, zafiriws_99 said: 4 σελιδες και το μονο που διαβαζω ειναι για Performance..για το παιχνιδι θα γραψετε τιποτα? Δεν σου φτάνουν 624 λέξεις που έγραψα στην 3η σελίδα του thread; Δεν μπορούμε να γράψουμε και πολλά για την ιστορία καθώς θα σποϊλάρουμε ή θα γεμίσουμε hidden posts εδώ. Εχουν αναφερθεί πάντως αρκετά για το game, δεν το έχουμε παραλείψει σε καμία περίπτωση. Aν θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο, να σου το πούμε. 😉 Επεξ/σία χθες στις 12:45 μμ από Alex21121988 2
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 02:59 πμ Δημοσ. χθες στις 02:59 πμ 1 ώρα πριν, Alex21121988 είπε Aν θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο, να σου το πούμε. 😉 Στείλτου το τέλος 😝. Μάλλον τον έχουν κάνει απόκρυψη διάφοροι χρήστες και δε βλέπει τα γραπτά τους🤖 1 2
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 04:35 πμ Δημοσ. χθες στις 04:35 πμ Τελικά ποιο μοντάκι χώνουμε με FOG ENABLED ?
just_a_dude Δημοσ. χθες στις 08:31 πμ Δημοσ. χθες στις 08:31 πμ 9 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Στο συγκεκριμένο game είναι τρισάθλιο το MFG. Και ειδικά σε σημεία που γυρνάς κάμερα με τον φακό ή γενικώς όταν γυρνάς λίγο απότομα την κάμερα, το ghosting και το artifact πάει σύννεφο. Τα έχουμε πει, αν το FG θέλει ένα decent starting point σε fps για να σου δώσει τα 2 generated fps per rendered frame, το MFG x3/x4 θέλει σαφώς καλύτερο starting point, οπότε τα 30fps, ναι θα στα κάνει πχ 100 αλλά με τις παραπάνω οπτικές ''συνέπειες'' Για το latency, don't give a single f, αλλά το visual clarity με απασχολεί πολύ, και μπορεί εύκολα να μου χαλάσει η εμπειρία μόνο από αυτό. Κατεβάστε κανένα mod, ρίξτε στην τελική κανένα setting, έχει 2-3 που τρώνε δίχως λόγο performance, και ανοίξτε FG μέχρι το x2. Με 30 fps base προφανώς θα είναι κακό, σε όλα τα games. Με 50-60 base που είμαι εγώ δεν βλέπω artifacts με το mfg
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ Δημοσ. χθες στις 10:57 πμ 12 ώρες πριν, MSSB είπε Το τερμάτισα! Πολλές ώρες για να είμαι ειλικρινής αλλά το απόλαυσα! Στο δια ταύτα. Μου άρεσε πολύ! Το gameplay πολύ ωραίο. Το περιβάλλον είχε απίστευτο σχεδιασμό. Η ιστορία μου άρεσε πολύ αν και για να καταλάβεις ιστορία, πρέπει να φτάσεις τουλάχιστον στα μισά και λίγο παραπάνω. Ξεδιπλώνει ωραία στο τέλος. Το σύστημα με τις ψυχές των ανθρώπων που κάνεις extract και είναι σαν passive perks, πολύ έξυπνο, πάρα πολύ έξυπνο. Δεν καταλαβαίνεις τι είναι, μέχρι που θα κάνεις extract 4ο άτομο και θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις κάποιον άλλο. Όσων αφορά τα όπλα, πέρα από το handgun (το 2ο που παίρνει και είναι auto) και το shotgun, κανένα άλλο δεν μου χρειάστηκε στο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα είναι πολύ υποδεέστερα, οπότε για όποιον παίζει, να ξοδέψετε τα upgrade σας σε αυτά τα δύο όπλα και φυσικά σε περισσότερα slots στο invetory. Έχει δύο endings στο τέλος που διαλέγεις εσύ βάση απόφασης. Από ότι κατάλαβα, καμιά άλλη απόφαση μέσα στο παιχνίδι δεν έχει σημασία από τις επιλογές που σου δίνει όταν είσαι σε διάλογο. Τέλος, πολύ βαρύ το παιχνίδι. Πολλά σημεία δεν έχουν καν υψηλή ανάλυση και στα καλά καθούμενα χωρίς να γίνεται κάτι στην οθόνη, υπάρχουν περιοχές που πέφτουν. Η 5090 + 14700K σε 1440p, όλα ανοιχτά με DLSS Q στα 100 με 115 fps. Προσωπικά άνοιξα και το FG (όχι το MFG) και ήμουν πάντα πάνω από 160 με μέγιστα τα 215 frames (στα 10 με 12 το latency). Τα traversal shutters υπάρχουν, αλλά δεν με ενόχλησαν ιδιαίτερα. Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι είχα αρκετά θέματα με τις αντανακλάσεις και γενικά με περίεργα artifacts. Δεν ξέρω αν φταίει η Lumen ή το RT αλλά ότι και να πείραξα στις ρυθμίσεις, δεν μοιάζει να διορθώνει. Overall πολύ ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Το performance κακό θα έλεγα, αν χρειάζομαι DLSS και FG για 150 fps σε 2Κ. Θέλω να το παίξω και 2η φορά μιας και έχει new game+ με όλα τα upgrades unlocked. Επίσης, μια παρατήρηση. Νομίζω ότι χρησιμοποιεί έναν πυρήνα μου περισσότερο από άλλους για κάποιο λόγο, γιατί ο 7ος ήταν πάντα στο 100% όσο έπαιζα και η GPU είχε λίγο bottleneck (μάλλον;;;;) γιατί ποτέ δεν έπιασα 99/100%. Πάντα ήμουν γύρω στο 93/95%. Όσοι το παίζεται, απολαύστε το! Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω μιας και εγώ αυτό παίζω αυτό τον καιρό. Επίσης στα 1440p που παίζεις με 5090 έχεις χαμηλά fps γιατί τρώει καλή φαπα το cpu.(Μπουκαλάκι) Και φυσικά δεν έχει και το κατάλληλο οπτιμαιζ το παιχνίδι,ακόμα.
MSSB Δημοσ. χθες στις 11:18 πμ Δημοσ. χθες στις 11:18 πμ 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Επίσης στα 1440p που παίζεις με 5090 έχεις χαμηλά fps γιατί τρώει καλή φαπα το cpu.(Μπουκαλάκι) Και φυσικά δεν έχει και το κατάλληλο οπτιμαιζ το παιχνίδι,ακόμα. Το φαντάστηκα γιατί είχα περίπου 93% gpu usage καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, σίγουρα θέλει κανένα patch, να κάνουν κάτι είτε με τις αντανακλασεις και το lumen (όπως αναφέρθηκε παραπάνω) είτε με την απόδοση. Πάντως παίζετε πολύ ευχάριστα και χαίρομαι πολύ που δεν βγήκε φόλα, γιατί το είχα στο μάτι από τότε που ανακοινώθηκε 😁 1
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 11:19 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 11:19 πμ Καλά μην περιμένετε πολλά, για Bloober Team μιλάμε. Το stutter-fest του SH2 remake δεν έφτιαξε ποτέ. Οι τύποι ήδη έχουν ρίξει άκυρο για τυχόν sequel και δουλεύουν στο επόμενο παιχνίδι τους.
MSSB Δημοσ. χθες στις 11:23 πμ Δημοσ. χθες στις 11:23 πμ 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά μην περιμένετε πολλά, για Bloober Team μιλάμε. Το stutter-fest του SH2 remake δεν έφτιαξε ποτέ. Οι τύποι ήδη έχουν ρίξει άκυρο για τυχόν sequel και δουλεύουν στο επόμενο παιχνίδι τους. Ξέρουμε τίποτα για το επόμενο παιχνίδι τους;
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:52 μμ Δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες πέρα από αυτό που είπα. Επίσης είπαν ότι τους έχουν προσεγγίσει από το Hollywood για ταινία/σειρά βασισμένη στο σύμπαν του Cronos. 1
Sprou Δημοσ. χθες στις 03:05 μμ Δημοσ. χθες στις 03:05 μμ 4 ώρες πριν, azazil1190 είπε Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω μιας και εγώ αυτό παίζω αυτό τον καιρό. Ως λάτρης dead space και callisto protocol θα περιμένω κάτι αντίστοιχο. Επίσης επειδή ασχολείσαι εσύ Νικολάρα (που παίζεις μια στο τόσο 😂) θα του δώσω μια ευκαιρία. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και hell in us αλλά λεω να το τιμήσω. 1
azazil1190 Δημοσ. χθες στις 03:30 μμ Δημοσ. χθες στις 03:30 μμ (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Sprou είπε Ως λάτρης dead space και callisto protocol θα περιμένω κάτι αντίστοιχο. Επίσης επειδή ασχολείσαι εσύ Νικολάρα (που παίζεις μια στο τόσο 😂) θα του δώσω μια ευκαιρία. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και hell in us αλλά λεω να το τιμήσω. Αγορίνα μου! Ναι ρε μετά από κάνα 4μηνο ίσως και παραπάνω εβαλα μπρος να παίξω .Φαντάσου το ξεκίνησα στο pc του μικρού και έχω καταλήξει να παίζω στην κουζίνα στο rog ally😂 Το δικό μου pc το ανοίγω μόνο για κανά update. Στα του παιχνιδιού,ναι έχει τα θέματα του ως προς την απόδοση αλλά Παρ όλα αυτά είναι πολύ καλό ,αρκετά θα έλεγα.Το δυνατό του σημείο είναι ο ήχος του, παίξε το με ακουστικά και θα με θυμηθείς (Είμαι λάτρης dead space k callisto επίσης .To callisto δεν ξέρω αλλά με φόβισε πιο πολύ από αυτό ) Το hell ίσως το πάρω τον άλλο μηνα . Κάτσε να τελειώσω το cronos και βλέπουμε. Επεξ/σία χθες στις 03:31 μμ από azazil1190 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα