Προς το περιεχόμενο

FBC: Firebreak [PC/co-op FPS/2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

FBC-Firebreak-feature-672x372.jpg

FBC: Firebreak is a co-op FPS, set in the world of Remedy’s CONTROL

Οι Remedy και Microsoft ανακοίνωσαν το νέο co-op FPS παιχνίδι βασισμένο στον κόσμο του CONTROL, ονόματι ''FBC: Firebreaker''. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series S|X το 2025. Δείχνει διασκεδαστικό με εκπληκτικά physics και καλό weapon-handling. Στο trailer παρακάτω βλέπουμε το gameplay του παιχνιδιού.

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπήκα στη beta, για να δούμε τι θα δούμε!
Δεν έχω αφήσει beta για beta φέτο! Έχει μπετώσει το μυαλό μου!

NDA, και κουβέντα για την beta μόνο στο discord τους!

H beta ξεκινά σήμερα 15/5 στις 16.00 και διαρκεί ως τις 19/5 23.59!

Δημοσ.

Πραγματικά δεν έχω ιδέα γιατί μερικά παιχνίδια βγαίνουν...αυτό όχι να κοστίζει 40€, αλλά ούτε free δε πρέπει να βγει.
Μισή ώρα το άντεξα και έφαγε uninstall, δε ξέρω αν βοηθούσε αν θα έπαιζα με άλλους 2 παρέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένας αχταρμάς και καθόλου fun2play με καμία επαφή με το control, πέρα από τον χώρο του agency και τα mobs.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πραγματικά δεν έχω ιδέα γιατί μερικά παιχνίδια βγαίνουν...αυτό όχι να κοστίζει 40€, αλλά ούτε free δε πρέπει να βγει.
Μισή ώρα το άντεξα και έφαγε uninstall, δε ξέρω αν βοηθούσε αν θα έπαιζα με άλλους 2 παρέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένας αχταρμάς και καθόλου fun2play με καμία επαφή με το control, πέρα από τον χώρο του agency και τα mobs.

Αστα να πάνε.
Εδώ το πολυδιαφημισμένο doom άντεξα να το παίξω κανα 5 λεπτο.
Γενικά πιστεύω ότι μπαίνει στο gamepass καταστρέφεται.

Επεξ/σία από lucanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά δε ξέρω πως είναι το νέο doom, δε το έβαλα ακόμα, έχω αντίθετη άποψη για τα παιχνίδια του gp.
Αλλά εγώ μιλάω για το FBC για όσο το έπαιξα, δε το βρήκα διασκεδαστικό, τί να τα κάνεις τα ωραιά γραφικά.

Αν δεν ήταν στο universe της remedy, θα μιλούσαμε για την απόλυτη φόλα. Τέσπα, δε χρειάζονται παραπάνω λόγια, δε κάνει κιόλας λόγω NDA.
Απλώς απογοητεύτηκα πλήρως και από τα 2 διαθέσιμα game modes που έχει διαθέσιμα.
Τα ίδια θα γράψω στο feedback μου όταν ανοίξουν το survey.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...