corridor265 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Απλά βάζεις Brave browser σε ό,τι συσκευή έχεις, από PC έως iOS, και τελειώνει η ιστορία.
prefuse Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, corridor265 said: Απλά βάζεις Brave browser σε ό,τι συσκευή έχεις, από PC έως iOS, και τελειώνει η ιστορία. στις τηλεοράσεις ειναι το θεμα, για pc υπαρχουν αρκετές λυσεις αν ειναι android ή LG κανεις root και βαζεις vanced ή οπως το λένε.. αλλα στα αλλα λειτουργικά των tv; Επεξ/σία 15 Μαϊου από prefuse 1
corridor265 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Στην Android TV που έχω, είχα δοκιμάσει sideload apk με επιτυχία . Δεν το έχω δοκιμάσει για Brave browser όμως.
aXer Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 17 hours ago, corridor265 said: Απλά βάζεις Brave browser σε ό,τι συσκευή έχεις, από PC έως iOS, και τελειώνει η ιστορία. To 80% του YouTube watching το κάνω από την LG τηλεόρασή μου. Brave έχω εδώ και 2 χρόνια, σε PC(ιά) και κινητό.
corridor265 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 9 λεπτά πριν, aXer είπε To 80% του YouTube watching το κάνω από την LG τηλεόρασή μου. Brave έχω εδώ και 2 χρόνια, σε PC(ιά) και κινητό. Σύμφωνοι. Πάντα θα υπάρχουν λειτουργικά που δε θα έχουν εφαρμογές πχ Brave browser σε PC δεν υπάρχει νομίζω για OpenBSD
giwfys Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εχουμε κανα Update για πιθανες νεες χωρες που πιανει το κολπο? Mε ακυρωσαν και μενα μετα απο μερικους μηνες με χωρα Καζακσταν Επεξ/σία 13 Ιουνίου από giwfys
KoGi Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Στις 13/6/2025 στις 1:09 ΜΜ, giwfys είπε Εχουμε κανα Update για πιθανες νεες χωρες που πιανει το κολπο? Mε ακυρωσαν και μενα μετα απο μερικους μηνες με χωρα Καζακσταν Κι εμενα μου ηρθε μηνυμα μετα απο λιγους μηνες σε Ουκρανια. Δεν ξερω αν υπαρχει χωρα πλεον που να παιζει.
enterhere Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Το μόνο που παίζει είναι τουρκικός λογαριασμός Apple ID και gift cards από eneba.
bill_viper Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στις 24/6/2025 στις 9:01 ΜΜ, enterhere είπε Το μόνο που παίζει είναι τουρκικός λογαριασμός Apple ID και gift cards από eneba. Σωστός, έτσι το έκανα κι εγώ πριν λίγες μέρες. Πρόσθεσα και τον Τούρκο στο family μου που είμαι με τη σύζυγο, μας δίνει πλέον iCloud 2TB με ~6€ το μήνα (10€ στην Ελλάδα), και YouTube Premium family με ~5€/μήνα (18€ στην Ελλάδα). Το μόνο καπέλωμα είναι από την ENEBA που π.χ. οι 1300 ΤRY αντιστοιχούν σε 28.5€ αλλά πληρώνεις 34.5€ (6€ καπέλο). Εν το μεταξύ όποιος έχει και Mac μπορεί να κάνει εναλλαγή χρηστών και στον δεύτερο χρήστη να βάλει το Τούρκικο Apple ID και όλα γίνονται αμεσότατα (αγορές, πληρωμές, μεταφορές κτλ.)!! 1
enterhere Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bill_viper είπε Σωστός, έτσι το έκανα κι εγώ πριν λίγες μέρες. Πρόσθεσα και τον Τούρκο στο family μου που είμαι με τη σύζυγο, μας δίνει πλέον iCloud 2TB με ~6€ το μήνα (10€ στην Ελλάδα), και YouTube Premium family με ~5€/μήνα (18€ στην Ελλάδα). Το μόνο καπέλωμα είναι από την ENEBA που π.χ. οι 1300 ΤRY αντιστοιχούν σε 28.5€ αλλά πληρώνεις 34.5€ (6€ καπέλο). Εν το μεταξύ όποιος έχει και Mac μπορεί να κάνει εναλλαγή χρηστών και στον δεύτερο χρήστη να βάλει το Τούρκικο Apple ID και όλα γίνονται αμεσότατα (αγορές, πληρωμές, μεταφορές κτλ.)!! Δοκίμασε στο turgame που έχει μικρότερη fee. Είχα πάρει πέρυσι το ετήσιο google drive 2T στα 599tr. Τώρα έχει 2.049tr !!! Στο iPhone έχω βάλει και τους 2 λογαριασμούς, ελληνικό και τούρκικο και κάνω από το τηλέφωνο τις αλλαγές στο App Store. Επεξ/σία 26 Ιουνίου από enterhere 1
bill_viper Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, enterhere είπε Δοκίμασε στο turgame που έχει μικρότερη fee. Είχα πάρει πέρυσι το ετήσιο drive one 2T στα 599tr. Τώρα έχει 2.049tr !!! Στο iPhone έχω βάλει και τους 2 λογαριασμούς, ελληνικό και τούρκικο και κάνω από το τηλέφωνο τις αλλαγές στο App Store. Ωραίος, τσίμπησα άλλη μία 1500αρα να υπάρχει στο balance. Αν και απ'ότι βλέπω και από Eneba οι τιμές έχουν πέσει, έτυχα εγώ προχθές να αγοράσω ακριβά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα