Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τουρκικό λογαριασμό σε Apple ID, έχω YouTube premium family. Πριν 2 μέρες το YouTube πήρε από τον λογαριασμό της apple την μηνιαία συνδρομή, με τις 219 τουρκικές λίρες. 
Σήμερα το YouTube με πέταξε από το premium πρόγραμμα, και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την χώρα μου. 
Μπήκα με windscribe και τουρκική ΙΡ, αλλα όταν πατάω στην βοήθεια του YouTube, στο κείμενο αναφέρει να βγάλω το vpn. Υπάρχει κάποια λύση;

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, enterhere είπε

Με τουρκικό λογαριασμό σε Apple ID, έχω YouTube premium family. Πριν 2 μέρες το YouTube πήρε από τον λογαριασμό της apple την μηνιαία συνδρομή, με τις 219 τουρκικές λίρες. 
Σήμερα το YouTube με πέταξε από το premium πρόγραμμα, και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την χώρα μου. 
Μπήκα με windscribe και τουρκική ΙΡ, αλλα όταν πατάω στην βοήθεια του YouTube, στο κείμενο αναφέρει να βγάλω το vpn. Υπάρχει κάποια λύση;

Και εμένα με πέταξε αλλά χωρίς κάποιο μήνυμα.. θα το δω απο το iPad αν βγάζει κάποιο μήνυμα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gorge18 είπε

Και εμένα με πέταξε αλλά χωρίς κάποιο μήνυμα.. θα το δω απο το iPad αν βγάζει κάποιο μήνυμα. 

Δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα. Το κατάλαβα επειδή καταργήθηκε το premium και ξεκίνησαν οι διαφημίσεις. 
Οταν μπήκα στον λογαριασμό μου στο YouTube, ανέφερε ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την χώρα μου. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, enterhere είπε

Δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα. Το κατάλαβα επειδή καταργήθηκε το premium και ξεκίνησαν οι διαφημίσεις. 
Οταν μπήκα στον λογαριασμό μου στο YouTube, ανέφερε ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την χώρα μου. 

Κανονίστε ένα οικογενειακό ελληνικό μαζί με άλλα 5 άτομα και μοιραστείτε την συνδρομή. 

Δημοσ.
Spoiler

Τελικά έβαλα πάλι το vpn και ξεκλείδωσε ο λογαριασμός.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...