giwrgostr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά Έκανα πρόσφατα ανακαίνιση στο σπίτι, αλλά ο εργολάβος έκανε μεγάλη γκάφα. Μου είχε πει πως το πλυντήριο που είχα ήδη θα χωρέσει να μπει στο μπάνιο, οπότε δεν ζήτησα περισσότερες λεπτομέριες για το τι σκοπεύει να κάνει. Το μπάνιο μου είναι μικρό, και ο τύπος πέρασε το πλυντήριο στο μπάνιο και μετά έφτιαξε τον πάγκο του νιπτήρα. Ο χώρος είναι μικρός, με αποτελεσμα τώρα να μην χωράει να βγει χωρίς να διαλυθεί ο πάγκος ή να σηκωθεί το πλυντήριο από πάνω (που είναι αδύνατο λόγο βάρους). Το πρόβλημα είναι για λίγα εκατοστά, καθώς μικρότερα πλυντήρια χωράνε. Τωρα το πλυντήριο χάλασε και προσπαθώ να βρω μια λύση για να το βγάλω έξω. Είναι δυνατό να το λύσει κάποιος εντελώς μέσα σε ένα μικρό μπάνιο για να μπορέσει να βγει; Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο;
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πρόσβαση από πίσω δεν έχεις για να το ανοίξεις και να αρχίσεις να αφαιρείς από μέσα εξαρτήματα και το αντικραδασμικό μήπως και ελαφρύνει; Κανέναν τεχνικό πλυντηρίων ρώτησες; Αλλιώς... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2024 από micos000
giwrgostr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Το πλυντήριο χάλασε σήμερα πάνω σε τριήμερο, οπότε δεν είναι κάποιος διαθέσιμος μάστορας να ρωτήσω. Πρέπει να περιμένω από εβδομάδα. Σκέφτηκα να το ανοιξω μόνος, απλά δεν έχω εργαλεία στο σπίτι πέρα από ένα σετ κατσαβίδια, και σίγουρα θα θέλει καστάνιες.
costas_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 δεν χωράει εαν σηκωθεί πάνω από το ύψος του πάγκου?
giwrgostr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 1 minute ago, costas_ said: δεν χωράει εαν σηκωθεί πάνω από το ύψος του πάγκου? Αν σηκωθει, λογικα χωραει. Το θεμα ειναι το βαρος, 2 ατομα δεν το σηκωνουν τοσο ψηλα
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 9 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Το πλυντήριο χάλασε σήμερα πάνω σε τριήμερο, οπότε δεν είναι κάποιος διαθέσιμος μάστορας να ρωτήσω. Πρέπει να περιμένω από εβδομάδα. Σκέφτηκα να το ανοιξω μόνος, απλά δεν έχω εργαλεία στο σπίτι πέρα από ένα σετ κατσαβίδια, και σίγουρα θα θέλει καστάνιες. Δύο μέρες είναι, καλύτερα περίμενε. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις ή να το επιδιορθώσεις μέχρι την Τρίτη. Δύο άτομα μπορούν να το σηκώσουν αν μπορέσουν να το πιάσουν. Αν δηλαδή περάσεις δύο ιμάντες από κάτω δεν θα μπορέσετε να το σηκώσετε;
AntiCambeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Θα έχεις πρόβλημα αργότερα όταν το αντικαταστήσεις. Και τώρα θα έχεις, αν αυτό δεν συμφέρει να επισκευαστεί και πάρεις καινούριο. Εκανε μα@@@ία ο τύπος.Δεν ήσουν εκεί να το δείς;
giwrgostr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θεωρητικά μπορείς, απλά με φοβιζει μη γινει ζημια στον παγκο ή στον νεροχύτη, γιατι είναι στενός ο χώρος για να γίνει εύκολα μανούβρα. Αν μπορούν να αφαιρεθούν τα αντιβαρα ώστε να έχει χαμηλότερο βαρος, θα είναι σίγουρα πιο ασφαλές. 3 minutes ago, AntiCambeR said: Θα έχεις πρόβλημα αργότερα όταν το αντικαταστήσεις. Και τώρα θα έχεις, αν αυτό δεν συμφέρει να επισκευαστεί και πάρεις καινούριο. Εκανε μα@@@ία ο τύπος.Δεν ήσουν εκεί να το δείς; Οχι, μου ειχε πει οτι χωραει οποτε δεν καθισα να μετρησω. Οταν το ειδα, το ειχε παρει ήδη απο την αποθηκη να το βαλει και είχε φτιαξει τον πάγκο. Για αντικαταστάτη έχω δει μοντέλα με διαστάσεις που χωράνε, οπότε αυτο δεν ειναι πρόβλημα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2024 από giwrgostr
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Ούτε αν το περιστρέψεις ώστε να είναι η πόρτα προς τα μπροστά δε χωράει;
giwrgostr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 2 minutes ago, micos000 said: Ούτε αν το περιστρέψεις ώστε να είναι η πόρτα προς τα μπροστά δε χωράει; Η μια μεριά του πλυντηρίου ειναι 57 και η άλλη 59, ενώ το κενό είναι 49 εκατοστά
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Αν δεν, έτσι όπως το βλέπω νομίζω ότι δύο άτομα μπορούν να το γυρίσουν στο πλάι και να το σηκώσουν.
smpt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 off topic. τι πλυντήριο είναι, και τι θα πάρεις;
giwrgostr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 7 minutes ago, smpt said: off topic. τι πλυντήριο είναι, και τι θα πάρεις; Ariston Hotpoint ειναι το τωρινό. Για αντικατάσταση έχουν οι δικοί μου ένα μικρό στην αποθήκη, δεν ξέρω μάρκα. Το δικό μου θα δω αν επισκευάζεται, και αν επισκευάζεται θα τους το δώσω, γιατί χρειάζονται περισσότερο ένα μεγάλο πλυντήριο από εμένα που είμαι ένα άτομο. Απ' ότι την άλλη, εγώ θέλω ένα μικρό, γιατί αργά η γρήγορα θα πρεπει να φυγει και δεν γινεται καθε φορα να κανουμε ακροβατικά. 10 minutes ago, micos000 said: Αν δεν, έτσι όπως το βλέπω νομίζω ότι δύο άτομα μπορούν να το γυρίσουν στο πλάι και να το σηκώσουν. Θα δοκιμάσω να φωναξω καποιον να δουμε αν το εχουμε. Με αγχωνει απλα το πλακακι, μια βλακεια να γινει, θα γινει κομμάτια.
SabotazNic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, giwrgostr είπε γιατί χρειάζονται περισσότερο ένα μεγάλο πλυντήριο από εμένα που είμαι ένα άτομο. υποψιν σε <8αρι ξεχνας πλυσιμο κουβερτας, παπλωματος κτλ
costas_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Μην μετράς στο καπάκι αλλά πλευρικά το βάθος. Ολα τα πλυντήρια έχουν πρόβλεψη για να μπούν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας βγάζοντας το 60εκ καπάκι. Οπότε βγάζεις το καπάκι και σίγουρα έχεις κερδίσει 5 εκ τουλάχιστον. Εαν θέλει ακόμα λίγα εκατοστά θα τα βρείς από το πίσω κάλυμα της πλάτης που θα το βγάλεις και αυτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα