Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Έκανα μια πώληση ενός blu-ray στο εξωτερικό και δεν ξέρω ποιά υπηρεσία να διαλέξω στο web labeling.
Ψάχνω παντού στο ιντερνετ αλλά δε βλέπω κάπου να εξηγεί την κάθε υπηρεσία. Γνωρίζει κανείς; 

(πχ. 851 LETTER A, 852 LETTER B κτλ.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναλογως, αν ειναι εντος Ευρωπης δεν χρειαζετε να κανεις web labeling, αν ειναι εκτος πας αναλογα ποσα κιλα ειναι αν ειναι 2 η πανω απο 2.

Επεξ/σία από nikosmakos
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ στέλνω παντού στον κόσμο μόνο με Letter RE (συστημένο) για μεγαλύτερη σιγουριά.

Επεξ/σία από Zepp999
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikosmakos είπε

Αναλογως, αν ειναι εντος Ευρωπης δεν χρειαζετε να κανεις web labeling, αν ειναι εκτος πας αναλογα ποσα κιλα ειναι αν ειναι 2 η πανω απο 2.

Γαλλία είναι, αλλά βλέπω να λέει αυτό εδώ:

Αναφορά σε κείμενο

Για τις Χώρες της Ε.Ε είναι υποχρεωτική η δημιουργία ετικετών μέσω Web Labeling για τις υπηρεσίες Ιχνηλάτησης και Δεμάτων EPG (Interconnect Premium).

https://www.elta.gr/web-labeling

Εγώ θέλω ιχνηλάτηση, οπότε κάνω web labeling;

Δημοσ.
5 hours ago, Composer said:

Γαλλία είναι, αλλά βλέπω να λέει αυτό εδώ:

https://www.elta.gr/web-labeling

Εγώ θέλω ιχνηλάτηση, οπότε κάνω web labeling;

Αν είναι μέχρι 2 κιλά, καλύτερα να το στείλες σαν συστημένο ακανόνιστο γράμμα (RE). Αυτό που λες για υποχρεωτικό label είναι για να στείλεις κάτι σαν δέμα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να στείλω Μ.Βρετανία ένα φάκελο με κάτι έγγραφα και ένα μικρό δωράκι. Λέω να προσπαθήσω να βγάλω Web Label και θα ήθελα να πάει συστημένο. Επιλέγω φαντάζομαι το 853 LETTER RE. Έπειτα μου ζητάει τελωνειακή δήλωση. Παρόλο που επιλέγω ότι είναι δώρο, στη συνέχεια με οδηγεί στη σελίδα που μου ζητάει πληροφορίες για το περιεχόμενο:

image.png.9c2cbb8200d1b3860fde8befb973d53f.png

Επειδή είμαι στο όριο με το βάρος (240g) και επειδή από όσο θυμάμαι χρεώνουν στα 250g το δέμα ως ακανόνιστο, αν το βάλω 240g θα υπάρξει πρόβλημα; Δε πιστεύω να ζυγιστεί. Πως έχουν αλλάξει έτσι τα πράγματα, τρία χρόνια πριν έστειλα πάλι Μ. Βρετανία και δεν υπήρχαν όλα αυτά με τη τελωνειακή δήλωση. Υπάρχει περίπτωση να ανοιχτεί;

Τέλος, κολλάω και τα δύο voucher (voucher αποστολής & customs declaration);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...