Προς το περιεχόμενο

2.1 Ηχεία οποιος τα εχει ακουσει ας προτεινει

inout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει ψιλοσυζητηθεί το θέμα απλα θα ήθελα να μου πείτε για τα i trigue(είναι ομορφα τα διαολεμενα).....επισης τα altec lansing δεν λένε τίποτα ..ε?

Ειμαι αναμεσα στα :

CREATIVE I-TRIGUE 2.1 L3500 RETAIL

CREATIVE MEGAWORKS 2.1 250D

Logitech Z-2200 200W RMS, 2.1

Δημοσ.

Exw Ta ALtec Lansing 2100. Einai TA MONA HXEIA POY ANTIKATESTHSAN EPAXIA ta YAMAHA (2x20rms) poy eixa prin. Einai ta mona hxeia ths oikonomikhs kathgorias pou akousa kai den emoiaze o hxos na bgainei apo kouba!

Kane mia bolta apo to Plaisio kai zhta na akouseis apo ayth thn seira ths Altec kai Panw.

Δημοσ.

Από αυτά τα 3 , τα καλύτερα είναι τα:

Creative MegaWorks 2.1 250D

Σε όλους τους τομείς.

[ Μην βγεί καμία φωνή από το υπερπέραν και πεί ότι όλο υπερασπίζομαι , και ότι είμαι βαλτός της Creative , γιατί της τα έχω χιλιοψάλει πολλές φορές στο Forum της , έχω βγάλει πολλά θέματα που δεν θα ήθελε καμία Creative να βρεθούνε , και την έχω κατηγορήσει και σε πολλά ελληνικά forum.

Μπορείται χαρακτηριστικά να δείτε τα thread:

--Προσοχή στα ηχεία Creative ( @ thelab GR )

--Προβλήματα της Audigy 2 / ZS Series ( @ thelab GR )

--Μείωση των κραδασμών στα SubWoofer της Creative ( @ thelab GR )

και διάφορα άλλα , που δεν θυμάμαι που βρίσκονται.

Δημοσ.

Kai ego eixa pesei sto idio dilima prin apo kati mhnes alla epeidi den evriska oute ta Creative alla oute ta Logitech telika katelixa se 4.1 lysi kai pira ta Logitech Z-560 (4x53rms sat & 1x188rms sub) ta opoioa mporo na po oti einai koryfaia se olous tous tomeis :D

Fysika tora os klasiki gkantemia to e-shop exei ferei ta Megaworks 250D, eno ego epsaxna gia kana mhna kai den ta evriska pouthena :twisted:

Pantos kai ta Megaworks 250D kai ta Z-2200 einai fovera hxeia kai opoia apo ta dyo kai na pareis den tha to metanioseis.

Oson afora ta Altec 621 ta opoia ta eixa prin mporei men na einai kala alla me apla logia KAMIA SXESI me ta alla thyria :wink:

Δημοσ.

να σας πω επίσης οτι θα χρησιμοποιησω εξωτερική κάρτα ήχου audigy 2nx.

μηπως και παίζει κανα ρολο...με το θέμα αποδοσης ηχου δεν εχω ασχοληθεί ποτέ...

και για να είμαι ειλικρινής αναγνωρίζω την ανωτεροτητα των megaworks αλλα δεν βλέπονται τα ατιμα....αν τελικα προτιμήσω τα logitech(χλωμό) αυτός θα είναι ο λογος...γνωμη μου είναι οτι το ηχείο πρεπει να έχει και καποια στοιχειώδη αισθητική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...