Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα κούμπωμα δεν έχει σπάσει από το σασι και δεν γνωρίζω τον λόγο που με αμφισβητείς.Τι εννοείς είναι μια θεωρία μου.Τι άλλο μπορεί να προκαλέσει το σπάσιμο στο καπάκι εκτός από φουσκωμενη μπαταρία.Δεν αναφέρομαι σε ζημιές όπως να είχε φάει πέσιμο η κονσολα.Εγω δεν σε αμφισβήτησα ότι γίνεται ζημιά πάνω στο σασί, εγώ είπα ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ζημιά γίνεται μόνο στο καπάκι της μπαταρίας και με ειρωνεύτηκες.Τελος πάντων δεν έχω καμία διάθεση να τσακώνομαι για ασήμαντα πράγματα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Κανένα κούμπωμα δεν έχει σπάσει από το σασι

Αυτο ειναι ενα περιστατικο. Απο αυτο το περιστατικο εκρινες οτι και στο φιλο  εχει σπασει αυτο,γιατι αυτο μονο γνωριζεις.Αρα θεωρια.

13 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

εγώ είπα ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ζημιά γίνεται μόνο στο καπάκι της μπαταρίας και με ειρωνεύτηκες

Δε θυμαμαι να σε ειρωνευτηκα,πως κατεληξες σε αυτη σου τη θεωρια; 
Παμε παρακατω γιατι δε βλεπω να βγαινει ακρη.

PS οταν απαντας σε καποιον ( και προφανως περιμενεις να σου απαντησει πισω ) πατας ΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αυτο ειναι ενα περιστατικο. Απο αυτο το περιστατικο εκρινες οτι και στο φιλο  εχει σπασει αυτο,γιατι αυτο μονο γνωριζεις.Αρα θεωρια.

Δε θυμαμαι να σε ειρωνευτηκα,πως κατεληξες σε αυτη σου τη θεωρια; 
Παμε παρακατω γιατι δε βλεπω να βγαινει ακρη.

PS οταν απαντας σε καποιον ( και προφανως περιμενεις να σου απαντησει πισω ) πατας ΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Θα γραψω τελευταια φορα και δεν το συνεχιζω.Οτι ναναι γραφεις και κριμα γιατι δηλωνεις τεχνικος και θα επρεπε να εισαι πιο προσεκτικος στα λογια σου.
Γραφω μια τελευταια φορα τι ειπωθηκε  γιατι η κατι δεν εχεις καταλαβει και εχεις παρεξηγησει μαλλον.
Μιλαμε για psp και οχι κατι το δυσκολο οπως πυρινικη φυσικη.
Επειδη ο ξαδερφος μου εναι παθων απο φουσκωμενη μπαταρια αναφερω οτι μερικες φορες η ζημια ειναι στο καπακι
Γραφει ενα αλλο παιδι οτι του εσπασε το κουμπωμα απο το καπακι.
Του απαντας οτι αν εσπασε μεσα θελει αλλαγη το σασι.
Απανταω οτι μπορει να εχει γινει ζημια μονο στο καπακι.
Αφηνεις ειρωνικη φατσουλα στο μηνυμα μου και υπονοείς οτι λεω βλακεια, λεω ανακριβειες  εσυ ξερεις.( Η πες μου με την φατσουλα που αφησες τι υπονοείς)
Σου απανταω με αποδειξεις οτι στου ξαδερφου μου εσπασε το καπακι.
Και απαντας με γελοιοτητες και αμφισβητείς τα λεγομενα μου,   οτι ειναι δικη μου θεωρια  να χαλασει μονο το καπακι και οτι ειναι μεμονωμένο περιστατικο.Και αυτα που λες, τα λες με την ιδιοτητα του τεχνικου οτι δεν γινεται να χαλασει μονο το καπακι.Λες και θελει ειδικες ικανοτητες να ξεχωρισεις ενα σπασμενο καπακι η σπασμενο σασι.Θυμίζω παλι οτι κανουμε κουβεντα για psp και οχι πυρηνική φυσικη.
Δεν εκρινα τιποτα  και δεν ημουν απολυτος οτι η ζημια ειναι μονο στο καπακι του παιδιου οπως λες.  Παλι εισαι λαθος. Την αποψη μου ειπα οπως κανεις και εσυ.Ουτε το μοναδικο περιστατικο ειμαι που μια φουσκωμενη μπαταρια κανει ζημια μονο στο καπακι.Απορω πως γραφεις τετοια πραγματα. Ουτε μπορω να γνωριζω τι ζημια εχει γινει στις κονσολες των παιδιων.κουβεντα κανουμε και ανταλλάζουμε γνωμες.Δεν ασχολεισαι μονο εσυ με επισκευές.Ασχολούμαι και εγω και εχω καποια εμπειρια   να καταλαβαινω οταν υπαρχει ζημια, που ειναι η ζημια.
Δυο σελιδες ειναι το τοπικ.Υπαρχουν ολα τα μηνυματα .Διαβασε τα με καθαρο μυαλο και θα δεις ποσο λαθος και υπερβολικος  εισαι, και ποσο εριστικός εγινες.
Την επομενη φορα για να μην δημιουργηθει παλι προβλημα,
 θα φροντισω να εχω εκθεση απο πραγματογνώμονα για να αποδειξω τα αυτονόητα και να μην μπορεις να με αμφισβητησεις.
Βεβαια ο  δικος σου λογος δεν χωραει αμφισβητηση , δεχομαστε οτι αυτο που λες αυτο ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Θα γραψω τελευταια φορα και δεν το συνεχιζω.Οτι ναναι γραφεις και κριμα γιατι δηλωνεις τεχνικος και θα επρεπε να εισαι πιο προσεκτικος στα λογια σου.

Δεν παιζει να το διαβασω ολο αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...