Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 17/01/2025 at 21:17, vasilllis said:

Το μπαφερ θελει ενεργεια για να ζεσταθει ,ναι.Θα ζεσταθει και μετα το σπιτι θα ζεσταινεται απο την ενεργεια που εχει αποθηκευτει στο μπαφερ.Οταν υπαρχει λιγο κρυο ,και οι απαιτησεις σε θερμανση μικρες θα εχει εξοικονομηση. Καθε συστημα ειναι διαφορετικο οποτε δεν μπορουμε να μιλαμε για ολα το ιδιο. Το αν χρειαζεται μπαφερ ,το ξεκαθαριζουμε οτι δεν χρειαζεται.Συζηταμε αν μπορει να προσφερει εξοικονομηση απο το να δουλευει ενας λεβητας να ζεσταινει 2-3 σωματα καθε φορα ή να αναψει να ζεστανει παλι το μπαφερ .

Τι ακριβώς είναι αυτό το μπάφερ φίλε μου γιατί δεν το εχω ξανακούσει. Έχεις κάποιο link;

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SuPeRsAyIaN είπε

Τι ακριβώς είναι αυτό το μπάφερ φίλε μου γιατί δεν το εχω ξανακούσει. Έχεις κάποιο link;

https://www.skroutz.gr/c/3125/doxeia-levitostasiou/f/891716/docheio-adraneias.html

https://hottowel.gr/doxeia-adraneias-buffer-tanks/

Επεξ/σία από vasilllis
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρύπησε το καλοριφέρ σε ένα δωμάτιο του σπιτιού που μένω (ενοίκιο) και περιμένω υδραυλικό σε 2 μέρες να έρθει να το αντικαταστήσει με καινούργιο. Το θέμα είναι πως υπάρχει θερμιδομετρητής techem απάνω στο σώμα που σύμφωνα με λίγο ψάξιμο πρέπει να έρθει η εταιρία διαχείρισης να τον βγάλει/βάλει γιατί είναι με κάποιο τρόπο ασφαλισμένος. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; 

Επεξ/σία από mastrokwstas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, mastrokwstas είπε

Τρύπησε το καλοριφέρ σε ένα δωμάτιο του σπιτιού που μένω (ενοίκιο) και περιμένω υδραυλικό σε 2 μέρες να έρθει να το αντικαταστήσει με καινούργιο. Το θέμα είναι πως υπάρχει θερμιδομετρητής techem απάνω στο σώμα που σύμφωνα με λίγο ψάξιμο πρέπει να έρθει η εταιρία διαχείρισης να τον βγάλει/βάλει γιατί είναι με κάποιο τρόπο ασφαλισμένος. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; 

Ο υδραυλικός θα κάνει την αντικατάσταση του σώματος. Εσύ θα απευθυνθείς στο διαχειριστή και αυτός στην εταιρία που είναι συμβεβλημένη με την οικοδομή για τη μέτρηση. Απλά πράγματα.

Μπορείς και να ρωτήσεις από πριν το διαχειριστή, να σου δώσει τηλ της εταιρίας να τους ρωτήσεις για τη διαδικασία. Μην πετάξεις πάντως το καλοριφέρ με το μετρητή πάνω

Επεξ/σία από iml
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...