AuroraGiann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, πρόσφατα απολύθηκα και παρατήρησα πριν λιγες μέρες οτι ο εργοδότης δήλωσε στον εφκα ότι πήρα τις αποδοχές και το επίδομα αδείας καθώς και το δώρο Χριστουγέννων. Ωστόσο δεν έβαλε τίποτα στη τράπεζα. Αν κάνω ανώνυμη καταγγελία (για να μην στοχοποιηθώ) στην επιθεώρηση εργασίας θα τον αναγκάσουν να βάλει τα ποσά; Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω σε αυτη τη περίπτωση, το μόνο που μου έχουν προτείνει είναι η επιθεωρηση εργασιας, όμως εμένα με νοιάζει να κατατεθούν τα ποσά όχι μόνο να φάει πρόστιμο....
Neptu Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι έχει δικαίωμα να σου τα δώσει μέχρι τέλους του χρόνου, Εγώ όταν είχα παραιτηθεί από μια δουλειά, είχα φύγει άνοιξη, μου έβαλε τι ήταν να μου βάλει και τον Αύγουστο μπήκε το επίδομα καθώς και τον Δεκέμβριο το δώρο.
Raylan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, AuroraGiann είπε Καλησπέρα σας, πρόσφατα απολύθηκα και παρατήρησα πριν λιγες μέρες οτι ο εργοδότης δήλωσε στον εφκα ότι πήρα τις αποδοχές και το επίδομα αδείας καθώς και το δώρο Χριστουγέννων. Ωστόσο δεν έβαλε τίποτα στη τράπεζα. Αν κάνω ανώνυμη καταγγελία (για να μην στοχοποιηθώ) στην επιθεώρηση εργασίας θα τον αναγκάσουν να βάλει τα ποσά; Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω σε αυτη τη περίπτωση, το μόνο που μου έχουν προτείνει είναι η επιθεωρηση εργασιας, όμως εμένα με νοιάζει να κατατεθούν τα ποσά όχι μόνο να φάει πρόστιμο.... Πότε έγινε η απόλυση? Μήπως έγινε η κατάθεση και δεν έχουν φανεί ακόμα τα χρήματα?
vagos789 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Μιλα με το δικο τους λογιστηριο και ρωτα τους γιατι δεν εχεις δει τα χρηματα και ποτε θα τα δεις. Αν ειναι σοβαροι θα σε κατατοπισουν αμεσα.
AuroraGiann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, Raylan είπε Πότε έγινε η απόλυση? Μήπως έγινε η κατάθεση και δεν έχουν φανεί ακόμα τα χρήματα? Σεπτέμβρης έγινε η απόλυση και πλήρωσε τις εισφορές του δώρου και της άδειας (τουλάχιστον αυτο βλεπω εγω στον λογαριασμό ασφάλισης μου). Αλλα λεφτά στη τράπεζα μέχρι τωρα δεν εχω δει.
Raylan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, AuroraGiann είπε Σεπτέμβρης έγινε η απόλυση και πλήρωσε τις εισφορές του δώρου και της άδειας (τουλάχιστον αυτο βλεπω εγω στον λογαριασμό ασφάλισης μου). Αλλα λεφτά στη τράπεζα μέχρι τωρα δεν εχω δει. Πάρε τηλέφωνο ή πήγαινε από εκεί και ρώτα τον, να δεις τι γίνεται για να πάρεις τα λεφτά σου πριν κάνεις καταγγελία. Ούτε μισθοδοσία έχεις πάρει?
AuroraGiann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Raylan είπε Πάρε τηλέφωνο ή πήγαινε από εκεί και ρώτα τον, να δεις τι γίνεται για να πάρεις τα λεφτά σου πριν κάνεις καταγγελία. Ούτε μισθοδοσία έχεις πάρει? Η μισθοδοσία μπήκε. Το δώρο και την άδεια επειδή ξερω ότι εχει περιθώριο να τα βάλει μέχρι Δεκέμβρη και τον Μάρτιο αντίστοιχα, θεώρησα ότι μέχρι τότε θα έχουν μπει. Αλλα είδα πριν λίγες μέρες τον ασφαλιστικό μου λογαριασμό και εχει πληρώσει τις εισφορές για το επίδομα άδειας τον Αύγουστο και τις αποδοχές άδειας και το δώρο Χριστουγέννων το Σεπτέμβριο…
Raylan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, AuroraGiann είπε Η μισθοδοσία μπήκε. Το δώρο και την άδεια επειδή ξερω ότι εχει περιθώριο να τα βάλει μέχρι Δεκέμβρη και τον Μάρτιο αντίστοιχα, θεώρησα ότι μέχρι τότε θα έχουν μπει. Αλλα είδα πριν λίγες μέρες τον ασφαλιστικό μου λογαριασμό και εχει πληρώσει τις εισφορές για το επίδομα άδειας τον Αύγουστο και τις αποδοχές άδειας και το δώρο Χριστουγέννων το Σεπτέμβριο… Σε μια απόλυση που είχα παλιά, τα είχα πληρωθεί όλα την ίδια μέρα. Την άδεια ξέρω ότι την πληρώνεσαι άμεσα, για το δώρο επιφυλάσσομαι. Αυτούς όπως τα περιγράφεις έχει πληρώσει τις υποχρεώσεις του στον εφκα, εσύ πόσες μέρες άδεια είχες?
nickol-us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Αν δεν έχεις υπογράψει για τα παραπάνω χρήματα, ουδέν λόγος ανησυχίας. Αν τα έχεις υπογράψει... καλή τύχη. Αν θα τα πάρεις είναι καθαρά στα χέρια τους. Έχει δικαίωμα να στο δώσει μέχρι τέλους του έτους, σίγουρα για το δώρο Χριστουγέννων
st@kas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 για το δώρο μπορεί να το καταθέσει μέχρι τέλους του έτους. για την άδεια έπρεπε να στα έχει δώσει. τι υπέγραψες και τι συμφωνήσατε ;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Αν δεν έχεις υπογράψει για τα παραπάνω χρήματα, ουδέν λόγος ανησυχίας. Αν τα έχεις υπογράψει... καλή τύχη. Αν θα τα πάρεις είναι καθαρά στα χέρια τους. Έχει δικαίωμα να στο δώσει μέχρι τέλους του έτους, σίγουρα για το δώρο Χριστουγέννων Και να έχει υπογράψει πρέπει να έχουν κατατεθεί τα λεφτά σε τράπεζα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα