Προς το περιεχόμενο

Eurobank my blue advantage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nautilus7 είπε

Ανενεργός λογαριασμός εδώ και χρόνια, με καποια λίγα χρήματα μέσα. Πηγα να τον ενεργοποιήσω στην τραπεζα (και εκδοση καρτας και web banking) και με εκπληξη διαπιστωσα ότι υπαρχει μηναια χρέωση 0,60€ εδώ και 1,5 χρόνο περιπου... Καμιά 10αριά ευρώ σύνολο, σε λογαριασμό που θεωρείτο ανενεργός! Αλήθεια πώς είναι ανενεργός αφού γίνεται πληρωμή της «υπηρεσίας» αυτής;

Έκανα αλλαγή τύπου λογαριασμού και θα κοιτάξω πώς μπορώ να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγών για αυτές τις χρεώσεις. Εγώ ΠΟΤΕ δεν ενημερώθηκα και ΠΟΤΕ δεν συνναίνεσα για την «υπηρεσία» αυτή ή τη μετατροπή του λογαριασμού μου σε blue.

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ.

Υποτίθεται όταν δεν παρέχεται μια υπηρεσία (λόγω αδράνειας λογαριασμού, λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου κλπ),
δεν έχεις οφειλή.

Ερώτηση σε Αρχή Προστασίας Καταναλωτή, Υπουργείο, Τραπεζικό μεσολαβητή κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα δω το θεμα με την αμφισβητηση συναλλαγης, διαφορετικα θα κανω οτι λες. Και θα τους απειλησω κιολας. Πολύ πιθανον να το δεχτουν γιατι ξέρουν οτι ειναι παρονομοι και αν το τραβηξω θα χασουν. Ετσι και αλλιως απο οσους τα παιρνουν (που είναι πολλοί), ελαχιστοι το τραβανε, αρα κερδισμενοι ειναι έτσι και αλλιως.

Οι τύποι ειναι επιστημονες της απατης και εχουν τις πλάτες του καθεστώτος του κουλη να τους αβαντάρει, γαμώ ότι εχουν και δεν εχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/5/2025 στις 9:50 ΜΜ, dsi44 είπε

δε γινεται σε ολους,ειναι ενα μετρο που πιανει κυριως λογαριασμους κατω απο πεντε ψηφια.

Όσο τηρούσα την μισθοδοσία μου με χρέωναν (και τώρα που δεν την τηρώ)

Επεξ/σία από panagiotisk__
Δημοσ.
1 minute ago, panagiotisk__ said:

Λογαριασμός μισθοδοσίας είναι αλλά και πάλι με χρεώνουν

δε θα το εχει περασει ετσι ο εργοδοτης σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...