Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ εξυπηρετικά μου φαίνονται αυτά τα ανταλλακτικά με τα οποία καθαρίζει κανείς την κεφαλή του inkjet printer του αν ξεραθούν τα μελάνια. Αλλά γιατί να αγοράζει κανείς όλα αυτά τα μαραφέτια, μόνος του δεν μπορεί να τα βρεί κανείς σε κανά μαγαζάκι σχετικό;

Δημοσ.

Δεν είναι κάποιος εκτυπωτής που χρειάζεται καθάρισμα αλλά επειδή φροντίζουμε για να έχουμε, γαυτό το ψάχνω. Επιπλέον είναι κ το ότι η χρήση non original μελανιών έχει την φήμη πως βουλώνει την κεφαλή. Γιατί ρωτάς, τί έχεις κατά νού;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zoranb είπε

Πολύ εξυπηρετικά μου φαίνονται αυτά τα ανταλλακτικά με τα οποία καθαρίζει κανείς την κεφαλή του inkjet printer του αν ξεραθούν τα μελάνια. Αλλά γιατί να αγοράζει κανείς όλα αυτά τα μαραφέτια, μόνος του δεν μπορεί να τα βρεί κανείς σε κανά μαγαζάκι σχετικό;

Το υγρό δεν ξεραίνεται. Αν κάποια στιγμή δεις ότι η εκτύπωση δεν είναι καλή κάνεις έναν καθαρισμό και είσαι οκ.

Εγώ σε έναν 6190, μετά από τρία χρόνια αχρηστίας χρειάστηκε να κάνω "βαθύ καθαρισμό" και είναι μια χαρά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δεί ειδικά άδεια cartridges, με chip, για διάφορους εκτυπωτές, που απλά γεμίζονται με μελάνη κ χρησιμοποιούνται σαν τα κανονικά. Αξίζει το κόπο να πάει κανείς σε τέτοια λύση, το έχει κάνει κανείς;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, highpriest said:

Κάποτε ήταν μια καλή λύση σε εκτυπωτές με ξεχωριστή κεφαλή.
Πλέον με τους ink tank, αν έχεις ανάγκη απο τέτοιο όγκο εκτύπωσης, παίρνεις εξαρχής έναν τέτοιο εκτυπωτή και γλυτώνεις όλη αυτή τη φασαρία.

Δεν υπάρχει ανάγκη από τέτοιο όγκο εκτύπωσης, αλλά οι τιμές των original μελανιών είναι μεγάλες οπότε αναγκαστικά οδηγούν εκεί.
Το θέμα είναι εάν η αγορά τέτοιων δοχείων πχ από aliexpress είναι αξιόπιστη λύση.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι αυτά εδώ τα θεωρείς στην ίδια κατηγορία με του AliExpress?

Ποιά refillable cartridges συνιστάς για έναν Canon pixma iX6850;

Τα original μελανοδοχεία προσφέρονται για ξαναγέμισμα;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Τα original μελανοδοχεία προσφέρονται για ξαναγέμισμα;

Επίσης θα  μπορούσα να κάνω refill χρησιμοποιώντας μελάνη της Canon κ όχι κάποιο non original ?

Δημοσ.

Κάτι δεν μου βγαίνει σωστά... εννοείς μήπως GI-43?
Μπορείς να ποστάρεις links για τα μελάνια κ για το resetter επίσης? :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Reseter είναι για original cartridges τα οποία κάνει κανείς refill?
Δεν είναι περίεργο που για τα canon gl 43 και gl 56 δεν λέει πόσα ml είναι;

Επεξ/σία από zoranb
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Canon κ Epson, επίσημα δηλώνουν πως μπορεί να προκληθεί πρόβλημα με τη χρήση μελανιού διαφορετικού κατασκευαστή ή ακόμα κ ίδιας εταιρίας αλλά άλλου εκτυπωτή. Τέτοιες πρακτικές μπορεί να δημιουργήσουν κακή ποιότητα στην εκτύπωση ή ακόμα κ βλάβη στην κεφαλή εκτύπωσης.
Επίσης είναι ενάντια στη χρήση μελανιών άλλων κατασκευαστών. Αρνητικοί επίσης στην επαναγέμιση των ήδη υπάρχοντων φυσιγγίων, με αιτιολογία πως δεν είναι κατασκευασμένα για τέτοιο σκοπό.
Τί λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...