viki1971 Δημοσ. Κυριακή στις 03:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:11 μμ 1 λεπτό πριν, sdikr είπε το OTP μπορεί να μην σου έρθει αν δεν το ζητάει ο έμπορος, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει αυτός να αποδείξει οτι έγινε η συναλλαγή νόμιμα. Αλλά δεν σου ήρθανε καν ενημερώσεις για την κίνηση; εμένα πάντα μου έρχονται και otp όπου ζητάει και μετά την χρέωση ενημέρωση οτι χρεώθηκε η κάρτα Είδα την ενημέρωση για το TEMU στις κινήσεις λογαριασμου τέσσερις μέρες μετά τυχαία ενω μπήκα να δω για χρέωση αγοράς σε άλλο κατάστημα που έκανα εγώ. Για τις δικές μου συναλλαγές ακόμα και για 15 ευρώ αξία παντα λαμβάνω otp. Για τις απατηλές 16 συναλλαγές του TEMU δεν ήρθε κανένα otp. Επίσης την ίδια μέρα 29/8 έγιναν δυο απατηλές συναλλαγές στο google play. Ουτε για αυτές πηρα otp
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 04:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:33 μμ 1 ώρα πριν, viki1971 είπε Είδα την ενημέρωση για το TEMU στις κινήσεις λογαριασμου τέσσερις μέρες μετά τυχαία ενω μπήκα να δω για χρέωση αγοράς σε άλλο κατάστημα που έκανα εγώ. Για τις δικές μου συναλλαγές ακόμα και για 15 ευρώ αξία παντα λαμβάνω otp. Για τις απατηλές 16 συναλλαγές του TEMU δεν ήρθε κανένα otp. Επίσης την ίδια μέρα 29/8 έγιναν δυο απατηλές συναλλαγές στο google play. Ουτε για αυτές πηρα otp Πως έγιναν συναλλαγές στο google play; Play ή pay ;
Engimek Δημοσ. Κυριακή στις 05:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:18 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, viki1971 είπε τις δικές μου συναλλαγές ακόμα και για 15 ευρώ αξία παντα λαμβάνω otp. Για τις απατηλές 16 συναλλαγές του TEMU δεν ήρθε κανένα otp. Είναι αυτό που σου απαντήθηκε ήδη. Αν ο έμπορος δε ζητήσει να γίνει ταυτοποίηση με otp η τραπεζα δε θα το κάνει. Η temu δε το ζήτησε. Αν πχ πας να πληρώσεις λογαριασμό πολύ μικρού ποσού σε ΕΥΔΑΠ επισης δε θα σου ζητηθεί otp. Ειναι στην ευχερεια του εμπόρου. Φυσικά, είναι και στην ευχερεια της τραπεζας εαν θα μπλοκάρει ενα τετοιο τυπο συναλλαγής ανάλογα με το πόσο "ύποπτη" τη θεωρεί ο αλγόριθμός της. Παντως αν εχεις το app της τραπεζας στο κινητό σου ενημερώνεσαι άμεσα για οποιαδήποτε ηλεκτρονική συναλλαγή γίνεται με την κάρτα σου οποτε δε μπορεί να σου ξεφύγει κάτι ευκολα. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:20 μμ από Engimek
viki1971 Δημοσ. Κυριακή στις 06:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:09 μμ 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Πως έγιναν συναλλαγές στο google play; Play ή pay ; Η συναλλαγή ήταν για GOOGLE P DUBLIN R . Υποθέτω ότι είναι google play
adi32 Δημοσ. Κυριακή στις 07:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:08 μμ Το περίεργο με το τεμου είναι ότι εγώ πληρώνω με PayPal το οποίο τραβάει τα λεφτά από την κάρτα eurobank στην οποία εγώ έχω βάλει και φραγή online συναλλαγών την οποία ανοίγω όταν θέλω να πάρω κάτι. Παντού αλλού εκτός από το τεμου αν δε βγάλω τη φραγή δεν προχωράει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα