venuets Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Καλησπερα παιδια! ΦΙλος που βλεπει μπαλα θελει να βαλει Cosmote και Nova αλλα μενει Ελβετια και γενικα αλλαζει χωρες συχνα! Μπορει να τα βαλει καπως και να παιζουν κανονικα ; Σκεφτομουν ισως με VPN αλλα δεν ξερω οτι δουλευει σιγουρα οποτε ειπα να ρωτησω
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δεν είναι καλύτερη λύση το δορυφορικό? Λογαριασμός ελληνικός...
venuets Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, achilles_g_ said: Δεν είναι καλύτερη λύση το δορυφορικό? Λογαριασμός ελληνικός... Τι εννοείς ; Δορυφορικό ιντερνετ ;
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, venuets είπε Τι εννοείς ; Δορυφορικό ιντερνετ να παρει Όχι, να πάρει δορυφορικό αποκωδικοποιητή από Ελλάδα και να τον βάλει εκεί που είναι.
venuets Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, achilles_g_ said: Όχι, να πάρει δορυφορικό αποκωδικοποιητή από Ελλάδα και να τον βάλει εκεί που είναι. Απο Comsote εννοεις ;
nkarama Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οπως προείπαν, CosmoteTv μέσω δορυφόρου (για όσο καιρό ακόμα το πουλάν) και EON SAT. Κάνει συνδρομή σαν να ήταν στην Ελλάδα με Ελληνική διεύθυνση και ΑΦΜ. Του στέλνουν τον εξοπλισμό (στην διεύθυνση που δώθηκε). Θα χρειαστεί να γίνει εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου στην Ελβετία. Οι δέκτες/αποδικωποιητές μπορούν να λειτουργήσουν παντού, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει κανείς απο που κάνεις λήψη το σήμα. Και οι δύο δορυφόροι (HotBird και HellasSat) καλύπτουν άνετα το σύνολο της Ευρώπης. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2024 από nkarama
gxyp Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Καλημέρα ξέρει κανείς αν η εφαρμογή της Eon στριμάρει στην Ιταλία;;;
Giama Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Στις 21/7/2025 στις 6:37 ΜΜ, Tsiviotis είπε Κάνα νέο; Εντός ΕΕ παίζουν για προσωρινή χρήση και Cosmote OTT και EON TV μέσω internet χωρίς VPN. Στις υπόλοιπες χώρες εντός Ευρώπης αλλά εκτός ΕΕ μπορείς με δορυφορικό πιάτο. Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείται συνδρομή είτε OTT είτε δορυφορική με διεύθυνση στην Ελλάδα. Η Cosmote σίγουρα δεν παίζει με VPN, για την ΕΟΝ δεν είμαι σίγουρος. Τέλος, για κατοίκους εξωτερικού υπήρχε το NetTV Plus που έδινε τα Nova cinema και αρκετά με Nova Sports σε καλούτσικη τιμή και νομιμα. Εδώ και μερικούς μήνες δεν έχει ελληνικά κανάλια πλέον.
Tsiviotis Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Giama είπε Εντός ΕΕ παίζουν για προσωρινή χρήση και Cosmote OTT και EON TV μέσω internet χωρίς VPN. Στις υπόλοιπες χώρες εντός Ευρώπης αλλά εκτός ΕΕ μπορείς με δορυφορικό πιάτο. Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείται συνδρομή είτε OTT είτε δορυφορική με διεύθυνση στην Ελλάδα. Η Cosmote σίγουρα δεν παίζει με VPN, για την ΕΟΝ δεν είμαι σίγουρος. Τέλος, για κατοίκους εξωτερικού υπήρχε το NetTV Plus που έδινε τα Nova cinema και αρκετά με Nova Sports σε καλούτσικη τιμή και νομιμα. Εδώ και μερικούς μήνες δεν έχει ελληνικά κανάλια πλέον. Thanks, φίλε. Ναι, κι εγώ NetTV Plus είχα και μας έριξαν άκυρο πριν λήξει καν η πληρωμένη συνδρομή... Ας ανέβαζαν απλά λίγο την ταρίφα αν δεν έβγαιναν. Δεν έπαιζε ότι ήταν licensed αλλού locally, π.χ. Premier League, και έβλεπες Σούπερλιγδ μια χαρά. "Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείται συνδρομή είτε OTT είτε δορυφορική με διεύθυνση στην Ελλάδα." (Τους πήρα σήμερα και μου είπαν το ίδιο). Πιάτο δεν μπορώ να βάλω έτσι κι αλλιώς. Έχουμε 2025. Γιατί δεν πουλάει η Σουπερλίγδ με ένα απλό PPV έστω στις 200 χώρες που έχει Έλληνες κάπως κεντρικά τα ματς; Μάλλον γιατί είναι και είμαστε ΓΤΠ. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Tsiviotis
sarpan Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 ώρα πριν, Giama είπε Η Cosmote σίγουρα δεν παίζει με VPN, για την ΕΟΝ δεν είμαι σίγουρος. Με Nord VPN & Express VPN που εχω δοκιμασει η COSMOTE TV δεν παιζει. Η ΕΟΝ έπαιζε παλαιοτερα οταν είχα συνδρομή, δεν ξερω τι ισχυει τώρα. Με δικο μου VPN στημένο στον σερβερ μου παιζει μια χαρά η COSMOTE. Απλα να εχεις μια σχετικα καλη ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα