Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 minutes ago, Razgriz said:

Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ?

Εγώ. Είχα πάρει τον απρίλιο του 2023 2 χρόνια με Ινδικό τρόπο πληρωμής. Να μου ειχε βγει 20-30€ και τα δύο χρόνια; Δε θυμάμαι. Ακόμα πάντως δεν μου το έχουν κόψει. Αν μου το κόψουν θα ξαναπροσπαθήσω με τους αντίστοιχους οδηγούς και αν δε γίνεται δε θα το ξαναβάλω

IMG_0108.png

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα μ' αρέσει που γράφει ότι δεν παίρνουν εύκολα τέτοιες αποφάσεις κι έχουν ξεσκιστεί να αυξάνουν την τιμή κατα 50% και 90% κάθε τρεις και λίγο. Πριν 2 χρόνια η συνδρομή ήταν κάπου 60 λίρες και τώρα θα φτάσει 160 (κι άμα πληρώσεις μέσω apple 210)

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-08, 13.00.12.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Razgriz είπε

Ειλικρινά, υπάρχει κανείς, τουλάχιστον σε αυτο το forum που πληρώνει youtube premium ?

Τόσο απίθανο είναι ? Εγώ το πλήρωνα γιατί μου άρεσε η εφαρμογή, και κυρίως για την μουσική μιας και το προτιμούσα από το Spotify ή το tidal διότι έφτιαχνε πιο καλές playlist και γενικά μου άρεσε παραπάνω. Το να ασχοληθώ με πλάγιους τρόπους το βαριόμουν. Αλλά αυτή η αύξηση είναι κοροϊδία ενώ ταυτόχρονα το youtube (όχι το music ) έχει καταντήσει μια αθλιότητα γεμάτη τοποθέτηση προϊόντων. 

Επεξ/σία από hdtess33
Δημοσ.
1 ώρα πριν, perpetas είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό που έχει ανεβάσει ο Unboxing Σωτήρης με συνδρομή μέσω Eneba σε iPhone ;

Και πιο συγκεκριμένα αν ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό σε υπάρχον λογαριασμό!

Κάνε το Νιγηριανό που είχε πεί ο Μεγάλος Σώτος.0,63€ και revolut.

Σε υπάρχον account δεν παίζει....Θέλει new!!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, elmagico είπε

Καλησπέρα,,εισαι σίγουρος οτι δν δουλεύει σε υπαρχον account ? δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ?  ,δηλ θελω να φτιάξω αλλα θα πρεπει να εχω 2 account και να κανω εναλλαγή ετσι ?

Δημοσ.
17 minutes ago, elmagico said:

άντε και κάνουμε new.. υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε playlists και subscriptions?

Δημοσ.

Δεν μαθαίνει αυτή η εταιρεία...

Ολο το content έχει φύγει σε TikTok και αυτοί εκεί... φτανουν στο γκρεμό και αντι για φρένο, πέρνουν φόρα. :D 

Δημοσ.

Δεν υπερασπίζομαι την αύξηση σε καμία περίπτωση αλλά πραγματικά δεν έχετε βαρεθεί να έρχεστε σε κάθε τέτοια είδηση να μας λέτε πόσο χάκερς είστε και με το Χ/Ψ/Δ adblock βλέπετε χωρίς διαφημίσεις;

Παραδέχομαι όποιον θα πει προτιμώ να δω διαφημίσεις από το να πληρώσω ή αυτόν που θα πει δεν αντέχω τις διαφημίσεις και θεωρώ την υπηρεσία ακριβή άρα τέλος το YouTube για μένα.

Αυτός που συνεχίζει να βλέπει (γιατί προφανώς έχει περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει) αλλά δεν βλέπει διαφημίσεις επειδή είναι black hat hacker που ξέρει τι πάει να πει adblocker είναι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ (και γραφικός).

Τώρα για την αύξηση αυτή καθε αυτή θα την ρυθμίσει η αγορά - αν είναι ακριβό πλέον θα χάσουν αρκετούς πελάτες και θα βγάλουν λιγότερα χρήματα. Αν τα χρήματα στο τέλος της μέρας είναι περισσότερα η αύξηση θα μείνει και θα έρθει και άλλη.

Εμείς ως παρέα πληρώνουμε το οικογενειακό - είμαστε 6 άτομα - έβγαινε 26 ευρώ τον χρόνο έκαστος (2,2 ευρω το μηνα) τώρα πήγε 36 ευρώ τον χρόνο (δηλαδή 3 ευρώ τον μήνα). Ξέρω γω; Εγώ που θέλω να βλέπω από όλες τις συσκευές (laptop, κινητό, τάμπλετ, apple tv και ο,τι αλλο) και να μπορώ και να κατεβάζω υλικό πριν απο μια πτήση θα τα δώσω. Και τα 5 θα τα δωσω. Απο εκεί και πάνω το θεωρώ άδικο και ακριβό και θα το κοψω.

Περιμένω να γεμίσετε την απάντηση με μπερδεμένες φατσούλες γιατί όποιος πληρώνει για κάτι έστω και μισό ευρώ είναι στα μάτια σας κορόιδο.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hdtess33 είπε

Τόσο απίθανο είναι ? Εγώ το πλήρωνα γιατί μου άρεσε η εφαρμογή, και κυρίως για την μουσική μιας και το προτιμούσα από το Spotify ή το tidal διότι έφτιαχνε πιο καλές playlist και γενικά μου άρεσε παραπάνω. Το να ασχοληθώ με πλάγιους τρόπους το βαριόμουν. Αλλά αυτή η αύξηση είναι κοροϊδία ενώ ταυτόχρονα το youtube (όχι το music ) έχει καταντήσει μια αθλιότητα γεμάτη τοποθέτηση προϊόντων. 

Υπάρχουν αξιόλογοι τρόποι και αρκετά εύκολοι μπορώ να πω.

Το premium έχει την οποιαδήποτε τοποθέτηση προϊόντων? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι είναι το Youtube ρε παιδιά?

Το ότι ακόμα και μετά από αυτό μερικοί είναι με το μέρος μιας πλατφόρμας που στην τελική παράγει 0 περιεχόμενο (ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ CONTENT), έχει τον γνωστό ρόλο του ντ___β___α δλδ, απλα δείχνει πόσο βολεμένοι είναι μερικοί και τα ανέχονται αυτά. "Έλα μωρέ 1 ευρώ είναι, έλα μωρέ 2 ευρώ είναι". Πλέον δεν με ενοχλεί αυτό γιατί ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...