maximusgr Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Το περιμένω πώς και πώς από το καλοκαίρι του '23 που είχα δει το προηγούμενο! Και δηλώνω πως όσα και να βγάλουν θα τα βλέπω, τρελαίνομαιιι!!! 4
Arkin Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Αν σας πω οτι απο ολα τα MI εχω δει μονο το πρωτο ολοκληρο και μια του 2018 και τα αλλα απλα καποιες σκηνες εδω και εκει στην τηλεοραση? Ηρθε η ωρα νομιζω καποια στιγμη οταν βγει και το τελευταιο φετος να παμε για μαραθωνιο σερι ολων των MI 8 ταινιες βλεπω ειναι ολες να γουσταρουμε στο φουλ. 5
screaming_trees Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 3 hours ago, Arkin said: Αν σας πω οτι απο ολα τα MI εχω δει μονο το πρωτο ολοκληρο και μια του 2018 και τα αλλα απλα καποιες σκηνες εδω και εκει στην τηλεοραση? Ηρθε η ωρα νομιζω καποια στιγμη οταν βγει και το τελευταιο φετος να παμε για μαραθωνιο σερι ολων των MI 8 ταινιες βλεπω ειναι ολες να γουσταρουμε στο φουλ. Εκτός από το 2...το χειρότερο ολων και γενικά μια κακή ταινία 1 1
Sablj Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 4 hours ago, Arkin said: Αν σας πω οτι απο ολα τα MI εχω δει μονο το πρωτο ολοκληρο και μια του 2018 και τα αλλα απλα καποιες σκηνες εδω και εκει στην τηλεοραση? Ηρθε η ωρα νομιζω καποια στιγμη οταν βγει και το τελευταιο φετος να παμε για μαραθωνιο σερι ολων των MI 8 ταινιες βλεπω ειναι ολες να γουσταρουμε στο φουλ. Με αφορμή το σχόλιο του φίλου, την σειρά MI που έπαιζε κάποτε στο Makedonia TV (αν θυμάμαι σωστά) την έχει δει κανείς ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 54 λεπτά πριν, Sablj είπε Με αφορμή το σχόλιο του φίλου, την σειρά MI που έπαιζε κάποτε στο Makedonia TV (αν θυμάμαι σωστά) την έχει δει κανείς ? Έβλεπα την σειρά του 88, αλλά του 66 (από την 2η σαιζόν μπήκε ο Peter Graves σαν Jim Phelps) δεν την έχω δει. 3
Sablj Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 8 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Έβλεπα την σειρά του 88, αλλά του 66 δεν την έχω δει. Και εγώ κάποια επεισόδια από την σειρά του 88 έχω δει...
Rattlehead Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Sablj είπε Με αφορμή το σχόλιο του φίλου, την σειρά MI που έπαιζε κάποτε στο Makedonia TV (αν θυμάμαι σωστά) την έχει δει κανείς ? Τα έχω δει όλα. Α,ρε ήταν εξαιρετικη σειρά. Πίτερ Γκρεϊβς ,όμως πάντα θα ειναι ο πιλότος μας FYI, Πίτερ Γκρεϊβς και Λέσλι Νιλσεν ,που έπαιζαν εκει,γεννήθηκαν και πέθαναν, ίδιες χρονολογιες(ασχετο) Επεξ/σία 26 Απριλίου από Rattlehead 4
Πέτρος Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Φανατικά τη σειρά του 88, την προηγούμενη όποτε τύχαινε, παρέα με τον πατέρα μου. 3
liakinen Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Απίστευτος Επαγγελματίας. Σκίζεται για ολόκληρη την παραγωγή των ταινιών του και τους εργαζόμενους σε αυτές (την περίοδο του COVID έδωσε "μάχες" με τους παραγωγούς για να μην χαθούν θέσεις εξαιτίας των καθυστερήσεων). Ένας από τους τελευταίους μάγκες. Του αξίζει το παρακάτω 4
Rattlehead Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, liakinen είπε Απίστευτος Επαγγελματίας. Σκίζεται για ολόκληρη την παραγωγή των ταινιών του και τους εργαζόμενους σε αυτές (την περίοδο του COVID έδωσε "μάχες" με τους παραγωγούς για να μην χαθούν θέσεις εξαιτίας των καθυστερήσεων). Ένας από τους τελευταίους μάγκες. Του αξίζει το παρακάτω Εξαιρετικος! Έπρεπε να εχει πάρει Όσκαρ.Για πιο λόγο οι παιδοφιλοι δεν του το δινουν,δεν ξερω A few good men Jerry McGuire Born on the forth of July Rain man Εν τω μεταξύ σε όσες ανέφερα, εχουν πάρει οι συμπρωταγωνιστες του Επεξ/σία 15 Μαϊου από Rattlehead 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 15 Μαϊου 2 hours ago, Rattlehead said: A few good men Jerry McGuire Born on the forth of July Rain man Σιγά μην έπαιρνε ο Cruise το οσκαρ 1ου ανδρικού στη θέση του Pacino για το Άρωμα Γυναίκας. Όχι ότι στα υπόλοιπα τα πήραν πουθενάδες, πχ στη χρονιά του Rain Man το πήρε ο Hoffman σε αυτή του 4th of July o Daniel Day Lewis, στου Jerry McGuirde o Geoffry Rush...
Rebelos2018 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 3 ώρες πριν, Rattlehead είπε Εξαιρετικος! Έπρεπε να εχει πάρει Όσκαρ.Για πιο λόγο οι παιδοφιλοι δεν του το δινουν,δεν ξερω A few good men Jerry McGuire Born on the forth of July Rain man Εν τω μεταξύ σε όσες ανέφερα, εχουν πάρει οι συμπρωταγωνιστες του Όπως τα λες. Ένας πολύπλευρος ηθοποιός, που έχει διακριθεί και έχει ξεχωρίσει σε όλους τους ρόλους του. Ακόμα και σε κωμωδία, ήταν εξαιρετικός. (Αναφέρομαι στο Tropic Thunder και στον Les). Πιστεύω ότι αδικεί λίγο τον εαυτό του που έχει καθιερωθεί σαν action hero, αλλά πως αλλιώς, αφού κάθε μία από αυτές τις ταινίες είναι επικές. Δεν θυμάμαι franchise να έχει, τουλάχιστον, 2 ταινίες καλύτερες από την πρώτη. Όλα τα franchise που μου έρχονται στο μυαλό, κάθε ταινία ήταν χειρότερη από την προηγούμενη της. Λόγω γήρατος, θεωρώ ότι θα ξεκινήσει να παίζει και δραματικούς ρόλους και εν τέλει θα κατακτήσει το Όσκαρ. Αλλά τι να το κάνεις; Ο Χίτσκοκ δεν πήρε ποτέ του. Εχει πάρει Όσκαρ ο συμπαθής Κούμπα Γκούντινγκ και, ο πιο συμπαθής, Μπενίνι αλλά όχι ο Κρουζ. 1
Rattlehead Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Σιγά μην έπαιρνε ο Cruise το οσκαρ 1ου ανδρικού στη θέση του Pacino για το Άρωμα Γυναίκας. Όχι ότι στα υπόλοιπα τα πήραν πουθενάδες, πχ στη χρονιά του Rain Man το πήρε ο Hoffman σε αυτή του 4th of July o Daniel Day Lewis, στου Jerry McGuirde o Geoffry Rush... Φυσικά και δεν θα τον συγκρίνω με τον Πατσίνο και την ερμηνεία του. Αυτό που θέλω να πω και βάζω και τον Μπρατ Πιτ στην ίδια κατηγορία που ενω εχει στην καριέρα του φοβερές ερμηνειες,του έδωσαν Όσκαρ για το μέτριο OUATIH. Ότι κάτι αντίστοιχο θα κάνουν και στον Κρουζ και θα είναι άδικο για τις ερμηνείες που εχει προσφέρει. Εδώ δεν το έδωσαν στον Denzel ή στον Gene Hackman για το Crimson Tide. Έχουν μια "κατευθυνση" ή "ευαισθησία" για συγκεκριμένες ταινιες. 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Φυσικά και η ταινία δεν ειναι το έπος του Κρουζ Αλλά να λέει ότι ξεκίνησε σαν μια τύπου Μποντ ταινία και κατέληξε Μποντ και Fast and furious? BTW who is this guy?ένας γνωστός YouTube reviewer? Θεέ μου που φτασαμε. Είναι η εποχή που κανεις quote τον Dirty Harry στην αλήστου μνήμης ατακα
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Το 1ο ΜΙ δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα υπόλοιπα, είναι απλά άλλη ταινία (κι όχι, το πρώτο δεν είναι "τύπου" Bond, τουλάχιστον όχι σύγχρονου Bond, αλλά τα τελευταία είναι κυριολεκτικά αυτό που περιγράφει ο τύπος...μίξη Bond και Family). Μετά το 1ο, κάποια είχαν πολύ ωραίες στιγμές, πολύ έξυπνες στιγμές, βλέπονταν συνήθως με αρκετή ευχαρίστηση, αλλά ε...κάπου ώπα που είναι και "επικές". 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα