Rebelos2018 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:09 μμ 34 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το 1ο ΜΙ δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα υπόλοιπα, είναι απλά άλλη ταινία (κι όχι, το πρώτο δεν είναι "τύπου" Bond, τουλάχιστον όχι σύγχρονου Bond, αλλά τα τελευταία είναι κυριολεκτικά αυτό που περιγράφει ο τύπος...μίξη Bond και Family). Μετά το 1ο, κάποια είχαν πολύ ωραίες στιγμές, πολύ έξυπνες στιγμές, βλέπονταν συνήθως με αρκετή ευχαρίστηση, αλλά ε...κάπου ώπα που είναι και "επικές". Επικές για το είδος τους.
antitoxikos Δημοσ. χθες στις 02:23 πμ Δημοσ. χθες στις 02:23 πμ (επεξεργασμένο) Την είδα στο κινηματογράφο και απογητεύθηκα. Ο Τομ Κρουζ τα δίνει όλα στα κασκαντερικά και αυτό είναι το μοναδικό θετικό της ταινίας. Το μεγαλύτερο μείον της ταινίας είναι ότι δεν έχει villain της προκοπής πέρα από ένα chatgpt και έναν γελοίο τυπά. Σε αυτού του είδους τις ταινίες οι απαιτήσεις σε σενάριο είναι χαμηλές αλλά και πάλι η έλλειψη σεναρίου είναι μείον για εμένα. Αλλο αρνητικό της ταινίας είναι ότι παίζουν οι ίδιοι παλιοί ηθοποιοί πους τους έχω βαρεθεί και οι νέες προσθήκες ηθοποιών της ταινίας μου φάνηκαν αδιάφορες.Αρνητικό είναι επίσης το η ταινία εστιάζει πολύ σε ψυχολογικοκοινωνικοπολιτικά μηνύματα που δεν είναι για το είδος αυτής της ταινίας. Επίσης προωθεί συγκεκριμμένη agenda άγαρμπα. Γενικά το franchise των ταινιών MI ξέπεσε σε επίπεδα fast and furious. Επεξ/σία χθες στις 12:36 μμ από antitoxikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα