Προς το περιεχόμενο

YouTube premium turkey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα την βοήθεια σας πάω να πληρώσω για οικογενειακό πακέτο μέσο του iphone αλλά τζίφος (έχω το πάρα κάτω μήνυμα) στο balance έχω χρήματα από δώρο κάρτες κτλ. Υπάρχει κάποια λύση;;; γιατί δεν βγάζω άκρη τη γίνεται.... 

Μετά από δέκα προσπάθειες πέρασε η πληρωμή όλα καλά παιδιά μάλλον είχε κολλήσει δεν ξέρω τη είχε συμβεί...... 

Screenshot_2025-07-26-20-48-48-616_com.miui.gallery-edit.jpg

Επεξ/σία από billys gt
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια απορια σχετικα με το youtube μεσω Τουρκιας. Χρησιμοποιω τον γνωστο τροπο μεσω apple. Κανω την εξαργυρωση των κωδικων μεσω itunes στον υπολογιστη.

Ερωτηση. Εχω google payments profile τουρκικο, οταν χρησιμοποιουσα τον παλιο τροπο μεσω google. Μπορω να το γυρισω πισω στο ελληνικο ή θα εχω προβλημα με το youtube; Αν και δε νομιζω καθως πλεον η αγορα γινεται μεσω apple.

Θελω να χρησιμοποιησω το google wallet για να πληρωνω μεσω NFC και μου εμφανιζει billing address την διευθυνση στην τουρκια τωρα.

Αν και δεν πολυκαταλαβαινω πως ακριβως λειτουργουν τα google payment profiles, καθως το google play pass το πληρωνω καθε χρονο κανονικα με ελληνικη τιμη, επισης το play store μου ειναι στην χωρα Ελλαδα.

Εχω 3 payment profiles, Ελλαδα, Τουρκια, Ινδια. Και το επιλεγμενο τωρα ειναι αυτο στην Τουρκια.

Να σημειωσω οτι στο προφιλ της Τουρκιας ολες οι καρτελες σχετικα με συνδρομες, αγορες κτλ, ειναι κενες.

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...