PANOS134EVER Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 πμ Ανεβάζω και εγώ έναν αναλυτικό οδηγό για τη μέθοδο μέσω iPhone/iPad και δωροκάρτας: Εγώ είχα ήδη Τουρκικό gmail και σε αυτό είχα YouTube Premium οικογενειακό (μέσω Τουρκίας πάντα) το οποίο μου έληξε λόγω απαίτησης τοπικού τρόπου πληρωμής (κάρτα Τουρκίας δηλαδή). Revolut με διεύθυνση Τουρκίας δεν δούλεψε, ούτε δούλεψε η αλλαγή προφίλ πληρωμών, δηλαδή άφησα μόνο Τουρκικό προφίλ πληρωμών της Google αλλά και πάλι δεν δέχτηκε την πληρωμή. Άρα δανείστηκα ένα iPhone και έκανα τα παρακάτω: ΣΕ IPHONE Ή IPAD: 1a) Εάν υπάρχουν ήδη άλλοι λογαριασμοί πάνω στο iPhone, αφαιρώ Appstore account (Settings -> Όνομα -> Sign Out), icloud account (Ρυθμίσεις -> Apple ID -> Sign Out) και λογαριασμό πολυμέσων (Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή επαναφορά iPhone > Διαγραφή όλων των περιεχομένων και ρυθμίσεων). 1b) Απεγκαθιστώ την εφαρμογή του YouTube και πριν τη διαγράψω καταργω όλους τους λογαριασμούς που ήταν ήδη logged in. 1c) Κάνω restart το iPhone(πιθανότατα περιττό αλλά ήθελα να είναι καθαρό). 2a) Πηγαίνω στο App Store, πατάω My Account και μετά Create New Apple Account: - Βάζω το email μου (εγώ έβαλα το Τουρκικό gmail που ήδη είχα) και επιλέγω ως χώρα την Τουρκία - Βάζω μια ψεύτικη τουρκική διεύθυνση (https://www.fakexy.com/fake-address-generator-tr) - Δεν προσθέτω payment method ακόμη, επιλέγω None - Εάν ζητήσει κινητό βάζω κανονικά το ελληνικό μου νούμερο 2b) Συνδεομαι στο App Store με το νεο Apple ID μου. 3) Εγκαθιστώ VPN της επιλογής μου και συνδέομαι. Μετά ανοίγω το VPN σε Τουρκία. Κάποιοι λένε πως η διαδικασία γίνεται και χωρίς VPN αλλά εγώ είπα να το δοκιμάσω έτσι για ασφάλεια. 4) (από browser της ίδιας ή άλλης συσκευής) Αγοράζω Turkish iTunes card (μια ή περισσότερες) από κάποιο έμπιστο site (π.χ. G2A ή Eneba). Καλύτερα να ψάξω πριν για προσφορές ή κουπόνια στο κάθε site (π.χ. Eneba έχει συχνά cashback σε Eneba wallet ή εκπτωτικά κουπόνια αλλά κρατάει υψηλή προμήθεια συναλλαγών). Εγώ από Eneba με 32 ευρώ αγόρασα 3 δωροκάρτες των 400 TRY η καθεμία, δηλαδή 1200 TRY (~27,50 ευρώ) + 4,50 ευρώ cashback στο Eneba wallet, άρα πήρα ακριβώς την αξία των χρημάτων μου παρά την υψηλή προμήθεια της Eneba. Το G2A έχει την κάθε δωροκάρτα των 400 TRY (κανονική αξία ~9,15 ευρώ) σε διάφορες τιμές αλλά πάνω από την πραγματική αξία τους (10+ ευρώ δηλαδή), εάν βρεθεί κανένα κουπόνι ή εάν δεν έχει προσφορές η Eneba συμφέρει. Τέλος υπάρχει και το Turgame που έχει καλές τιμές. 5) Πίσω στο App Store του iPhone, πηγαίνω στον λογαριασμό μου, μετά στο "Redeem Gift Card of Code", πατάω χειροκίνητη εισαγωγή και βάζω μια-μια τις δωροκάρτες που αγόρασα πριν. Προσθέτει αθροιστικά τα credits (πάντα σε TRY) στον λογαριασμό μου. 6) Τέλος κατεβάζω την εφαρμογή του YouTube, κάνω login με το email με το οποίο πραγματοποίησα τη συναλλαγή πριν, πηγαίνω στο προφίλ μου (πάνω δεξιά), μετά στο μενού "Αγορές & Συνδρομές" και παίρνω το Premium πακέτο. ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Τουρκική YouTube Premium family συνδρομή αυτή τη στιγμή κοστίζει 160 TRY τον μήνα (~3,70 ευρώ), όμως μέσω Apple λόγω προμήθειας βγαίνει στα 210 TRY τον μήνα (~4,80 ευρώ). Και πάλι συμφέρει σε σχέση με την Ελληνική συνδρομή (18 ευρώ τον μήνα). Η ανανέωση θα γίνεται αυτόματα κάθε μήνα για όσο έχει credits μέσα ο λογαριασμός. Δεν γνωρίζω για πόσο θα ισχύει αυτή η μέθοδος, εγώ έβαλα αρχικά χρήματα για 5 μήνες. Στο iPhone/iPad μπορώ μετά να επαναφέρω τους λογαριασμούς όπως ήταν, δεν θα επηρεάσει τη συνδρομή στο YouTube Premium εφόσον ο Τουρκικός λογαριασμός μου θα έχει λεφτά μέσα. Θα χρειαστούμε τη συσκευή ξανά όμως όταν τελειώσουν τα credits. 1
sakis697 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 πμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, PANOS134EVER είπε Ανεβάζω και εγώ έναν αναλυτικό οδηγό για τη μέθοδο μέσω iPhone/iPad και δωροκάρτας: Εγώ είχα ήδη Τουρκικό gmail και σε αυτό είχα YouTube Premium οικογενειακό (μέσω Τουρκίας πάντα) το οποίο μου έληξε λόγω απαίτησης τοπικού τρόπου πληρωμής (κάρτα Τουρκίας δηλαδή). Revolut με διεύθυνση Τουρκίας δεν δούλεψε, ούτε δούλεψε η αλλαγή προφίλ πληρωμών, δηλαδή άφησα μόνο Τουρκικό προφίλ πληρωμών της Google αλλά και πάλι δεν δέχτηκε την πληρωμή. Άρα δανείστηκα ένα iPhone και έκανα τα παρακάτω: ΣΕ IPHONE Ή IPAD: 1a) Εάν υπάρχουν ήδη άλλοι λογαριασμοί πάνω στο iPhone, αφαιρώ Appstore account (Settings -> Όνομα -> Sign Out), icloud account (Ρυθμίσεις -> Apple ID -> Sign Out) και λογαριασμό πολυμέσων (Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή επαναφορά iPhone > Διαγραφή όλων των περιεχομένων και ρυθμίσεων). 1b) Απεγκαθιστώ την εφαρμογή του YouTube και πριν τη διαγράψω καταργω όλους τους λογαριασμούς που ήταν ήδη logged in. 1c) Κάνω restart το iPhone(πιθανότατα περιττό αλλά ήθελα να είναι καθαρό). 2a) Πηγαίνω στο App Store, πατάω My Account και μετά Create New Apple Account: - Βάζω το email μου (εγώ έβαλα το Τουρκικό gmail που ήδη είχα) και επιλέγω ως χώρα την Τουρκία - Βάζω μια ψεύτικη τουρκική διεύθυνση (https://www.fakexy.com/fake-address-generator-tr) - Δεν προσθέτω payment method ακόμη, επιλέγω None - Εάν ζητήσει κινητό βάζω κανονικά το ελληνικό μου νούμερο 2b) Συνδεομαι στο App Store με το νεο Apple ID μου. 3) Εγκαθιστώ VPN της επιλογής μου και συνδέομαι. Μετά ανοίγω το VPN σε Τουρκία. Κάποιοι λένε πως η διαδικασία γίνεται και χωρίς VPN αλλά εγώ είπα να το δοκιμάσω έτσι για ασφάλεια. 4) (από browser της ίδιας ή άλλης συσκευής) Αγοράζω Turkish iTunes card (μια ή περισσότερες) από κάποιο έμπιστο site (π.χ. G2A ή Eneba). Καλύτερα να ψάξω πριν για προσφορές ή κουπόνια στο κάθε site (π.χ. Eneba έχει συχνά cashback σε Eneba wallet ή εκπτωτικά κουπόνια αλλά κρατάει υψηλή προμήθεια συναλλαγών). Εγώ από Eneba με 32 ευρώ αγόρασα 3 δωροκάρτες των 400 TRY η καθεμία, δηλαδή 1200 TRY (~27,50 ευρώ) + 4,50 ευρώ cashback στο Eneba wallet, άρα πήρα ακριβώς την αξία των χρημάτων μου παρά την υψηλή προμήθεια της Eneba. Το G2A έχει την κάθε δωροκάρτα των 400 TRY (κανονική αξία ~9,15 ευρώ) σε διάφορες τιμές αλλά πάνω από την πραγματική αξία τους (10+ ευρώ δηλαδή), εάν βρεθεί κανένα κουπόνι ή εάν δεν έχει προσφορές η Eneba συμφέρει. Τέλος υπάρχει και το Turgame που έχει καλές τιμές. 5) Πίσω στο App Store του iPhone, πηγαίνω στον λογαριασμό μου, μετά στο "Redeem Gift Card of Code", πατάω χειροκίνητη εισαγωγή και βάζω μια-μια τις δωροκάρτες που αγόρασα πριν. Προσθέτει αθροιστικά τα credits (πάντα σε TRY) στον λογαριασμό μου. 6) Τέλος κατεβάζω την εφαρμογή του YouTube, κάνω login με το email με το οποίο πραγματοποίησα τη συναλλαγή πριν, πηγαίνω στο προφίλ μου (πάνω δεξιά), μετά στο μενού "Αγορές & Συνδρομές" και παίρνω το Premium πακέτο. ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Τουρκική YouTube Premium family συνδρομή αυτή τη στιγμή κοστίζει 160 TRY τον μήνα (~3,70 ευρώ), όμως μέσω Apple λόγω προμήθειας βγαίνει στα 210 TRY τον μήνα (~4,80 ευρώ). Και πάλι συμφέρει σε σχέση με την Ελληνική συνδρομή (18 ευρώ τον μήνα). Η ανανέωση θα γίνεται αυτόματα κάθε μήνα για όσο έχει credits μέσα ο λογαριασμός. Δεν γνωρίζω για πόσο θα ισχύει αυτή η μέθοδος, εγώ έβαλα αρχικά χρήματα για 5 μήνες. Στο iPhone/iPad μπορώ μετά να επαναφέρω τους λογαριασμούς όπως ήταν, δεν θα επηρεάσει τη συνδρομή στο YouTube Premium εφόσον ο Τουρκικός λογαριασμός μου θα έχει λεφτά μέσα. Θα χρειαστούμε τη συσκευή ξανά όμως όταν τελειώσουν τα credits. Ναι ετσι ακριβως εκανα και εγω και επαιξε. Το θεμα το δικο μου ειναι πως να κανω οικογενεια. Δεν με αφηνει να καλεσω κανεναν και στο τελος εκανα την απλη συνδρομή για μενα και την γυναικα μου. Το οποιο ειναι χαζο γιατι δεν μπορω να μας βαλω σε οικογενεια και να βαλω και το παιδι. Δεν με αφηνει με τιποτα να τους καλεσω, λεει ειναι σε αλλη χωρα, αλλα ειναι ολοι Τουρκια μεσα απο τις ρυθμίσεις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:15 πμ από sakis697
ksessalonikios Δημοσ. Δευτέρα στις 09:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:16 πμ προετοιμαστείτε ψυχολογικά μιας και στο reddit υπαρχουν αναφορες οτι αρχισε νεο κύμα με ακυρώσεις τουρκικων συνδρομων
PANOS134EVER Δημοσ. Δευτέρα στις 02:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:03 μμ 4 ώρες πριν, sakis697 είπε Ναι ετσι ακριβως εκανα και εγω και επαιξε. Το θεμα το δικο μου ειναι πως να κανω οικογενεια. Δεν με αφηνει να καλεσω κανεναν και στο τελος εκανα την απλη συνδρομή για μενα και την γυναικα μου. Το οποιο ειναι χαζο γιατι δεν μπορω να μας βαλω σε οικογενεια και να βαλω και το παιδι. Δεν με αφηνει με τιποτα να τους καλεσω, λεει ειναι σε αλλη χωρα, αλλα ειναι ολοι Τουρκια μεσα απο τις ρυθμίσεις. Εγώ είχα ήδη οικογένεια από πριν, πριν κάνω δηλαδή την iPhone διαδικασία, δεν είχα κάποιο θέμα να τους βάλω παρότι τα προφίλ τους είναι όλα στην Ελλάδα. Ρίξε μια ματιά στο προφίλ πληρωμών (payments.google.com) του κάθε μέλους, και κυρίως στο δικό σου, μήπως κάποιος από εσάς έχει πολλαπλά προφίλ πληρωμών διαφορετικών χωρών. Εάν ναι, ξήλωσε όλα τα Ελληνικά προφίλ όλων των μελών και δοκίμασε ξανά. Επίσης μήπως χρειάζεται ανοιχτό VPN σε Τουρκία όταν στέλνεις την πρόσκληση ή/και όταν αποδέχεται την πρόκληση το άλλο μέλος, ώστε να φαίνεται ότι είστε όντως στην Τουρκία?
i2d_group Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 μμ 14 ώρες πριν, PANOS134EVER είπε Ανεβάζω και εγώ έναν αναλυτικό οδηγό για τη μέθοδο μέσω iPhone/iPad και δωροκάρτας: Εγώ είχα ήδη Τουρκικό gmail και σε αυτό είχα YouTube Premium οικογενειακό (μέσω Τουρκίας πάντα) το οποίο μου έληξε λόγω απαίτησης τοπικού τρόπου πληρωμής (κάρτα Τουρκίας δηλαδή). Revolut με διεύθυνση Τουρκίας δεν δούλεψε, ούτε δούλεψε η αλλαγή προφίλ πληρωμών, δηλαδή άφησα μόνο Τουρκικό προφίλ πληρωμών της Google αλλά και πάλι δεν δέχτηκε την πληρωμή. Άρα δανείστηκα ένα iPhone και έκανα τα παρακάτω: ΣΕ IPHONE Ή IPAD: 1a) Εάν υπάρχουν ήδη άλλοι λογαριασμοί πάνω στο iPhone, αφαιρώ Appstore account (Settings -> Όνομα -> Sign Out), icloud account (Ρυθμίσεις -> Apple ID -> Sign Out) και λογαριασμό πολυμέσων (Ρυθμίσεις > Γενικά > Μεταφορά ή επαναφορά iPhone > Διαγραφή όλων των περιεχομένων και ρυθμίσεων). 1b) Απεγκαθιστώ την εφαρμογή του YouTube και πριν τη διαγράψω καταργω όλους τους λογαριασμούς που ήταν ήδη logged in. 1c) Κάνω restart το iPhone(πιθανότατα περιττό αλλά ήθελα να είναι καθαρό). 2a) Πηγαίνω στο App Store, πατάω My Account και μετά Create New Apple Account: - Βάζω το email μου (εγώ έβαλα το Τουρκικό gmail που ήδη είχα) και επιλέγω ως χώρα την Τουρκία - Βάζω μια ψεύτικη τουρκική διεύθυνση (https://www.fakexy.com/fake-address-generator-tr) - Δεν προσθέτω payment method ακόμη, επιλέγω None - Εάν ζητήσει κινητό βάζω κανονικά το ελληνικό μου νούμερο 2b) Συνδεομαι στο App Store με το νεο Apple ID μου. 3) Εγκαθιστώ VPN της επιλογής μου και συνδέομαι. Μετά ανοίγω το VPN σε Τουρκία. Κάποιοι λένε πως η διαδικασία γίνεται και χωρίς VPN αλλά εγώ είπα να το δοκιμάσω έτσι για ασφάλεια. 4) (από browser της ίδιας ή άλλης συσκευής) Αγοράζω Turkish iTunes card (μια ή περισσότερες) από κάποιο έμπιστο site (π.χ. G2A ή Eneba). Καλύτερα να ψάξω πριν για προσφορές ή κουπόνια στο κάθε site (π.χ. Eneba έχει συχνά cashback σε Eneba wallet ή εκπτωτικά κουπόνια αλλά κρατάει υψηλή προμήθεια συναλλαγών). Εγώ από Eneba με 32 ευρώ αγόρασα 3 δωροκάρτες των 400 TRY η καθεμία, δηλαδή 1200 TRY (~27,50 ευρώ) + 4,50 ευρώ cashback στο Eneba wallet, άρα πήρα ακριβώς την αξία των χρημάτων μου παρά την υψηλή προμήθεια της Eneba. Το G2A έχει την κάθε δωροκάρτα των 400 TRY (κανονική αξία ~9,15 ευρώ) σε διάφορες τιμές αλλά πάνω από την πραγματική αξία τους (10+ ευρώ δηλαδή), εάν βρεθεί κανένα κουπόνι ή εάν δεν έχει προσφορές η Eneba συμφέρει. Τέλος υπάρχει και το Turgame που έχει καλές τιμές. 5) Πίσω στο App Store του iPhone, πηγαίνω στον λογαριασμό μου, μετά στο "Redeem Gift Card of Code", πατάω χειροκίνητη εισαγωγή και βάζω μια-μια τις δωροκάρτες που αγόρασα πριν. Προσθέτει αθροιστικά τα credits (πάντα σε TRY) στον λογαριασμό μου. 6) Τέλος κατεβάζω την εφαρμογή του YouTube, κάνω login με το email με το οποίο πραγματοποίησα τη συναλλαγή πριν, πηγαίνω στο προφίλ μου (πάνω δεξιά), μετά στο μενού "Αγορές & Συνδρομές" και παίρνω το Premium πακέτο. ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Τουρκική YouTube Premium family συνδρομή αυτή τη στιγμή κοστίζει 160 TRY τον μήνα (~3,70 ευρώ), όμως μέσω Apple λόγω προμήθειας βγαίνει στα 210 TRY τον μήνα (~4,80 ευρώ). Και πάλι συμφέρει σε σχέση με την Ελληνική συνδρομή (18 ευρώ τον μήνα). Η ανανέωση θα γίνεται αυτόματα κάθε μήνα για όσο έχει credits μέσα ο λογαριασμός. Δεν γνωρίζω για πόσο θα ισχύει αυτή η μέθοδος, εγώ έβαλα αρχικά χρήματα για 5 μήνες. Στο iPhone/iPad μπορώ μετά να επαναφέρω τους λογαριασμούς όπως ήταν, δεν θα επηρεάσει τη συνδρομή στο YouTube Premium εφόσον ο Τουρκικός λογαριασμός μου θα έχει λεφτά μέσα. Θα χρειαστούμε τη συσκευή ξανά όμως όταν τελειώσουν τα credits. Εγώ πάντως έφτασα στο στάδιο πληρωμής του premium (το οποίο έδειχνε 104,99 λίρες) όπου και κόλλησε. Όταν άνοιξα ξανά την εφαρμογή έδειχνε ευρώ. Δεν χρησιμοποίησα vpn (στα κανονικό μου account έχω εξαντλήσει όλα τα trial ακόμα και αυτά με refund, ενώ στο τούρκικο δεν βρίσκεις).
sakis697 Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 πμ 17 ώρες πριν, PANOS134EVER είπε Εγώ είχα ήδη οικογένεια από πριν, πριν κάνω δηλαδή την iPhone διαδικασία, δεν είχα κάποιο θέμα να τους βάλω παρότι τα προφίλ τους είναι όλα στην Ελλάδα. Ρίξε μια ματιά στο προφίλ πληρωμών (payments.google.com) του κάθε μέλους, και κυρίως στο δικό σου, μήπως κάποιος από εσάς έχει πολλαπλά προφίλ πληρωμών διαφορετικών χωρών. Εάν ναι, ξήλωσε όλα τα Ελληνικά προφίλ όλων των μελών και δοκίμασε ξανά. Επίσης μήπως χρειάζεται ανοιχτό VPN σε Τουρκία όταν στέλνεις την πρόσκληση ή/και όταν αποδέχεται την πρόκληση το άλλο μέλος, ώστε να φαίνεται ότι είστε όντως στην Τουρκία? ολα μα ολα τα εχω κανει ετσι οπως λες αλλα τιποτα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα