Προς το περιεχόμενο

Avowed [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω φτασει στο χωριο του μάριου δεν πιστέυω να τελειωνει σε λιγο? γιατι εχει πλακιτσα

Επεξ/σία από dsi44
  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ θα πω μόνο ότι είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που αφού το τερμάτισα ξεκίνησα κατευθείαν 2ο playthrough. Από το elden ring έχει να μου συμβεί αυτό. 

Φοβερό gameplay, ξεκίνησα με σπαθα περασα λίγο με spells και κατεληξα με dual pistols. Οι χαρακτήρες τοπ, τα γραφικά μια χαρά, το στορι καλό σε κρατάει. 

Ανυπομονώ για Outer Worlds 2.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το παιχνίδι,καλή ιστορία με πολλές επιλογές,οι οποίες διαμορφώνουν και την εξέλιξη.Το τερμάτισα και το ευχαριστήθηκα,έτσι κι αλλιώς αυτό μετράει.Ότι και να λένε ,αν εσένα σου αρέσει,κλαιν μαιν

Δημοσ.

Εχω καπου στις 44 ωρες. Λειπουν πραγματα που θα το εκαναν top tier, αλλα σκουπιδι δεν το λες.

Για την ωρα το κατα ευχαριστιεμαι.

Τωρα για το αν οι NPCs (που ειναι αστεγοι στις περισσοτερες των περιπτωσεων) δεν περπατανε και δεν εχουν routines και δεν πανε σπιτι να φανε, να φιλησουν τα παιδια τους στο κουτελο και να κουτουπωσουν την γυναικα τους, δεν με ενδιαφερε ποτε, οποτε δεν με ενδιαφερει και τωρα. Ποιος βαρουσε ποτε βελακια στον ουρανο για να κατσει να δει να θα πεσουν στο πατωμα?

Πως περιμενουμε να πεσουν στο πατωμα και γιατι απο την στιγμη που δεν εχουμε καν quiver για να βαζουμε μεσα, ειναι απειρα, δεν χρειαζεται ουτε να τα αγορασεις, ουτε να τα craftαρεις, ουτε να τα μαζεψεις.

Προτιμω να ξερω ανα πασα ωρα και στιγμη που ειναι ο καθε npc παρα να τον ψαχνω σε ενα ολοκληρο χωριο/πολη για να δωσω ή να παρω ενα ρημαδοquest.

• Like 2
Δημοσ.

Οι ίδιοι εχθροί είναι σπαστικό λίγο λολ.Αν δεν τους βλέπεις πάντως,την ώρα που μιλάνε,είναι καλύτερος ο διάλογος😁

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, spi79 είπε

Οι ίδιοι εχθροί είναι σπαστικό λίγο λολ.Αν δεν τους βλέπεις πάντως,την ώρα που μιλάνε,είναι καλύτερος ο διάλογος😁

τα facial animations ειναι λιγο meh.

Δημοσ.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο και θα το κατά-ευχαριστηθεί κάποιος, αρκεί να επιλέξει να αγνοήσει την ύπαρξη των ίδιων παντού εχθρών (και υποθέτω την βαρετή combat λόγω αυτού του γεγονότος), τις λίγο meh facial animations, τον τρόπο που μιλάνε στους διαλόγους (workaround να μην τους κοιτάς), το ότι τα βέλη κολάνε στην πέτρα, το ότι οι npc είναι στο ίδιο σημείο (βολεύει για να μην τους ψάχνεις).

Σε όλους τους άλλους τομείς, το παιχνίδι είναι καταπληκτικό.

:)

• Haha 1
Δημοσ.

To combat καλό είναι, απλά επειδή βρίσκεις συνεχώς τους ίδιους εχθρούς είναι σαν να χαραμίζεται. Ο τρόπος που μιλάνε είναι πολύ συγκαταβατικός και "modern". Κανένας δεν μιλάει έτσι στην πραγματικότητα. Είναι λες και σου κάνουν μάθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω. Είναι λίγο εκνευριστικό. Είναι λες και έχουν πάρει όλοι valium. Δεν υπάρχει πάθος.

Δημοσ.
48 minutes ago, just_a_dude said:

To combat καλό είναι, απλά επειδή βρίσκεις συνεχώς τους ίδιους εχθρούς είναι σαν να χαραμίζεται. Ο τρόπος που μιλάνε είναι πολύ συγκαταβατικός και "modern". Κανένας δεν μιλάει έτσι στην πραγματικότητα. Είναι λες και σου κάνουν μάθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω. Είναι λίγο εκνευριστικό. Είναι λες και έχουν πάρει όλοι valium. Δεν υπάρχει πάθος.

Ξεκινα kcd2 και ασε τα ''παιδικα'' 😀

• Like 2
  • Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έχει τις στιγμές του, μπορεί κάποιος να το παίξει φθηνότερα μέσω gamepass, αλλά είναι αρκετά forgettable σαν παιχνίδι συνολικά.

Η ιστορία αυτή καθαυτή είναι έτσι και έτσι, όπως και οι επιλογές/διάλογοι, πέραν των στατικών npc.

Πέραν από τους λίγους νέους εχθρούς σε κάθε περιοχή(ψιλο αδιάφορα και τα bosses), ούτε γενικά και στα όπλα υπάρχει μεγάλη ποικιλία/upgrades. crafting ψιλό φτωχό όπως και το talent tree.

Ούτε καν lock on target δεν έχει....Η προσθήκη των companions είναι ίσως το πιο θετικό πραγμα στο μέτριο γενικά σύστημα μάχης του παιχνιδιού.

Αν βάλουμε στην εξίσωση και το ότι μιλάμε για 80ευρώ παιχνίδι, προσωπικά πιο πολύ το βλέπω σαν παιχνίδι του 6.5 με 7/10(αν παιχτεί μέσω gamepass).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ούτε καν lock on target δεν έχει

Με πληκτρολόγιο/ποντίκι δε μου χρειάστηκε,αλλά μπορεί με gamepad να έχει θέμα,δε το γνωρίζω..

Δημοσ.
Στις 15/3/2025 στις 2:28 ΜΜ, spi79 είπε

Με πληκτρολόγιο/ποντίκι δε μου χρειάστηκε,αλλά μπορεί με gamepad να έχει θέμα,δε το γνωρίζω..

Εγώ που το παιζω με gamepad στο pc δεν  βλεπω να δημιουργεί πρόβλημα. Έχω ήδη καμια 20αρια ωρες και είχα καιρό να ευχαριστηθώ έτσι game. Πολυ καλο 

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, t3llis said:

Στο game pass ποια έκδοση dlss έχει ; Στο μενού μου γράφει απλά Nvidia dlss 

Μπορείς να το δεις είτε με το DLSS SWAPPER , είτε ψάχνοντας το dll του dlss και ανοίγοντας τα details.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...