Προς το περιεχόμενο

Avowed [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξεκίνησα. Πολύ καλό rpg μέχρι στιγμής. Πανέμορφα γραφικά και αρκετά δύσκολο στις μάχες του να έχουν πρόκληση.

Πολύ καλό game σε μια εποχή που τα καλά rpg σπανίζουν. 

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chek2fire είπε

Το ξεκίνησα. Πολύ καλό rpg μέχρι στιγμής. Πανέμορφα γραφικά και αρκετά δύσκολο στις μάχες του να έχουν πρόκληση.

Πολύ καλό game σε μια εποχή που τα καλά rpg σπανίζουν. 

Και εμενα μου αρεσει. Το παιζω εδω και 10 μερες ειμαι κοντα στις 20 ωρες και το απολαμβανω. Και η main ιστορια μου φαινεται ενδιαφερουσα. Με κραταει πολυ καλυτερα απο το Shadows που ξεκινησα, επαιξα 10 ωρες, μετα 5 ωρες μονο mail quest και τελικα το σταματησα για να παιξω το Avowed. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινάει καλά το Avowed αλλά δυστηχώς όσο περισσότερο προχωράς, τόσο περισσότερο χάνεται η ''μαγεια'' του.

Ο κόσμος του ναι μεν εχει πανέμορφα περιβάλλοντα, αλλά στην πράξη τον ένιωθα κενό, ειδικά στις πολεις με τα στατικά npcs. 

Και το open world του μετά τον πρώτο χάρτη, το βλέπεις ότι δεν ειναι τοσο rewarding για explore.

Απογοήτευση και η μάχη. Ναι μεν οταν ξεκινάς το παιχνιδι βλέπεις ποικιλία σε οπλα/μαγειες, αλλά όσο περισσότερο παιζεις βλέπεις τα λίγα upgrades(πολύ λίγα όπλα άλλαξα σε όλο το παιχνιδι), το ψιλο φτωχό crafting, και το κακο AI των επαναλμβανόμενων εχθρών ή και των companions(ευτυχώς έχουν χρήσιμα abilities και διαλόγους).  Δεν ξέρω με τις μαγειες τι γινεται.

Κάτι άλλο που είχε αναφερθεί και παλιότερα στο κομμάτι των διαλόγων και επιλογών ειναι ότι μιας και δεν υπάρχει ''Persuade'', οι επιλογές στους διαλόγους πολλές φορές δεν έχουν αντικτυπο στην πράξη.

Για την ιστορία αν και έχει τις στιγμές της, θα μπορούσε συνολικα και καλύτερα.

Πολλοί παραβλέπουν τις όποιες αδυναμίες του παιχνιδιού και πατάνε πάνω στο κόστος συνδρομής που το παιζουν και όχι στα 80ευρώ που έχει.

Κακό παιχνιδι δεν ειναι(ειδικά μέσω gamepass), αλλά ειναι και αυτό ο ορισμός του Wait for Deep Sale.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντως στην πρώτη πόλη που έχω πάει όλο το exploration αξίζει και σου δίνει και ανταμοιβές. Δηλαδή σε πολλά απίθανα σημεία πρέπει αν σκαρφαλώσεις και γενικά να το ψάξεις για να βρεις ότι κρύβει κάθε μέρος.

Μέχρι στιγμής βλέπω ένα πολύ καλοδουλεμένο rpg. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...