gherudos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Παιδιά μετά λύπης μου η σειρά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Καταρχήν δεν είναι Alien, δεν έχει καμία σχέση με τις ταινίες, σου δίνει vibes για κάτι τελείως διαφορετικό. Ζόρισα πολύ τον εαυτό μου για να δω τα πρώτα 2 επεισόδια και δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να το συνεχίσω. Είμαι μεγάλος φαν του franchise, κάθε χρόνο το έχω σαν παράδοση να βλέπω όλες τις ταινίες από την αρχή όπως και το predator, alien vs predator κτλπ. Η σειρά δυστυχώς για εμένα έχει ξεφύγει κατά πολύ… 5 1 1
liakinen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, gherudos είπε alien vs predator κτλπ. 🙄 1 1
-WISE- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, liakinen είπε 🙄 Παραδόξως είναι καλή. Δεν ξέρω γιατί τόσο hate αυτή η ταινία. Σε σχέση με το Requiem ας πούμε είναι κλάσεις ανώτερη. 1 1 2
liakinen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, -WISE- είπε Παραδόξως είναι καλή. 🙄 😋
Gogotsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ηθελα ναξερα ποια διανοια σκεφτηκε alien κοστουμι............... 50 χρονια πισω μιλαμε ! 1
7nisiotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 7 hours ago, Gogotsa said: Ηθελα ναξερα ποια διανοια σκεφτηκε alien κοστουμι............... 50 χρονια πισω μιλαμε ! ΚΙ όμως. Εδω εχουν κάνει καλή δουλειά. Καλυτερα από φθηνό οπτικά 2020s cgi slop 2
omghi2u Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Spoiler Nα πω την αληθεια.. αυτο το επεισοδιο απετυχε να αποδωσει οσα περιμενα με ανυπομονησια. Το flora-fauna alien σκοτωνει ανθρωπους με τον πιο κοινοτοπο τροπο που θα μπορουσε κανεις να φανταστει οτι σκοτωνει ενα τερας-φυτο. Ποιος πεθανε? Βασικα κανεις. Σχεδον ολοι οι Named χαρακτηρες τη γλιτωσαν. Το ματοχταποδο... δεν μιλησε, πηρε τον ελεγχο του Αρθουρ και τελος, δεν εγινε τιποτα αλλο. Kirsh vs Morrow? Ενα πολυ συντομο fight που καταληγει σε ισοπαλια... και οι 2 ζωντανοι προφανως. Τα αλλα πλασματα? Σχεδον δεν τα βλεπουμε καν. Ο Atom Eins? Ενα synth που βγηκε instantly εκτος παιχνιδιου και δεν κανει τιποτα. Ο ελεγχος των xenos? Ουσιαστικα δεν εξελισσεται, η Wendy/Marcy μπορει να τους μιλαει, μεχρι εκει. Κακο finale με σιχαμενο cliffhanger. Αναμονη για νεα σεζον με 8 επεισοδια σε 2-3 χρονια ή cancelation. Παμε μωρη μοντερνα τηλεορασαρα. Υ.Γ Ηξερε κανεις οτι αυτη η σεζον για να δημιουργηθει πηρε στον Noah Hawley 6 χρονια? 6 χρονια και καμια απολυτως μελετη... O Hawley δεν ξερει καν που θελει να παει η ιστορια και τι θελει να κανει με αυτην. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από omghi2u 5
johny f Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Αναμενομενο το φιναλε Spoiler με βαση το πως εξελιχθηκε η σεζον,αναμενομενο το τι ερχεται αν εχει 2η και εντελως τσαι και συμπαθεια οτι ζουνε ολοι οι βασικοι και κλασικα τη πληρωσαν μονο οι αναλωσιμοι. Το μονο χαβαλε σημειο του επισοδειου ηταν Spoiler το βολε της Γουεντι στο ματι.
firewalker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ας έκαναν μεταφορά το Aliens: Phalanx που είναι εξαιρετικό. Τι παπαριές είδαμε. Σιγά μην ανανεωθεί. https://www.goodreads.com/book/show/52947059-aliens
7nisiotis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Κωμωδία βλέπαμε τελικά; wtf το 8ο... (ακόμα και αγώνα Κατς είχε μέσα 😆) Η μουσική Μπένι Χιλ έλειπε! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από 7nisiotis 3
Aris_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Είχαν απίθανες ιδέες από τα comics πχ. Η διασπορά στην Γη έγινε λόγο μιας σεχτας που έκανε επιδρομή σε εταιρία που τα μελετούσε και με κρυφό τρόπο τα απελευθέρωνε υπόγεια δε πιστούς εσωτου γίνανε πολλά και έγινε overrun οι επιζώντες που είχαν λεφτά μέναν σε τροχιά και ενώ είχαν βρει αντίμετρα με ειδικές στολές με gel για το οξυ αν τους κύκλωναν δεν τα έβγαζαν πέρα με δόντια και ουρά , robot και άλλα είχαν οριο ζωης ειτε λόγο οξέως ειτε λόγο ammo/ενέργεια αντί για αυτά μας πασαρανε την μάπα 2
Cacciatore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Άγευστο, άγρωμο, φτωχό, ειδικά για όλο το σύμπαν και όλο το cannon που κουβαλάει. Δεν υπάρχει όραμα απο τους δημιουργούς, ένα πασάλειμμα απο σκόρπιες ιδέες, με αμφιλεγόμενη απόδοση. Δεν υπάρχει όραμα. Είναι κρίμα να βλέπεις ακόμα ταινίες του 1960-1970-1980 -γενικά- και να σου δίνουν την αίσθηση (και να είναι) ότι είναι πιο ολοκληρωμένες, με χρώμα με φαντασία, με στόχευση κλπ κλπ. και εν έτει 2025 με τόσους πόρους, τόσα μέσα, τόση υποτιθέμενη διαύγεια, να πλασάρονται ταινίες/σειρές αχταρμάς, που απλά τσεκάρουν διαφόρων ειδών κουτάκια σε διάφορα υπολογιστικά φύλλα, και απο ουσία... κάτι αλλο. Δυστυχώς η επιπολαιότητα διακρίνει πολλούς τομέις πλέον 1
Gogotsa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Η φθηνια τρωει το παρα, λεγανε στο χωριο μου...... 1
Glikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Κακό φινάλε δυστυχώς. Το xenomorph κατέληξε κατοικίδιο της σούπερ ντούπερ πιτσιρίκας με δυνάμεις Darth Vader. Η σειρά επικεντρώνεται στα υβρίδια πιτσιρίκια παρά στα Alien. Επίσης η ροκ μουσική θεωρώ δεν ταιριάζει στην σειρά. Μακάρι να μην ακυρωθεί, θέλω να την δω βελτιωμένη σε πολλά σημεία. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Glikos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα