Προς το περιεχόμενο

Alien: Earth[Hulu, 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να περιμένουμε woke Xenomorph? 😅

Αστειεύομαι. Λίγο τα νέα Alien (Romulus, Earth), λίγο τα νέα Predator (Killer of Killers που βγαίνει σήμερα, Badlands), γουστάρω που αναβιώνουν τα αγαπημένα μου franchise. Φαίνεται ότι όλα θα είναι αξιόλογα. Μένει να δούμε στην πράξη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Να περιμένουμε woke Xenomorph? 😅

Αστειεύομαι. Λίγο τα νέα Alien (Romulus, Earth), λίγο τα νέα Predator (Killer of Killers που βγαίνει σήμερα, Badlands), γουστάρω που αναβιώνουν τα αγαπημένα μου franchise. Φαίνεται ότι όλα θα είναι αξιόλογα. Μένει να δούμε στην πράξη.

Το σημερινο predator που ειναι anime το βραδακι ισως το δω φαινεται τουμπανο. Γενικα οπως ειπες το romulus πολυ δυνατο το prey τιμιοτατο το killer of killers ακομα πιο δυνατο συν τη σειρα συν το badlands η αναβιωση ειναι εξαιρετικη. Μπορει το timeline να εχει γινει λιγακι μπαχαλο αλλα δεν μας πειραζει. Περα απο το predator του 2018 που ηταν τραγικο το δευτερο avp και οι 2 τελευταιες του scott που προσπαθησαν να πουν πολλα αλλα δεν ειπαν τιποτα οτι αλλο εχει βγει ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες και γουσταρουμε φουλ οι fans. 1998 ειχα γραψει το Aliens σε VCR απο τον ANT1 και απο τοτε πρεπει να το εχω δει αλλες 5 φορες σε dvdrip τηλεοραση 1080p και 4k hdr. Μεχρι τα γεραματα μας θα τα βλεπουμε και θα γουσταρουμε οπως και αλλα επικα franchise που μεγαλωσαμε με αυτα. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/6/2025 στις 1:50 ΜΜ, liakinen είπε

Εννοείται πως θα το δω αλλά το έχουν π@δήξει το σύμπαν του Alien.  

Θα τελειώνει η σειρά με πυρηνική να εξαϋλώνει τα πάντα και να σβήνει όλα τα ίχνη? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...