Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Σημερα μου ηρθαν 8 σακουλακια των 500γρ. Ολες εχουν ημερομηνια ληξης 3ο και 4ο του 2026. Φρεσκο πραμα!

Τωρα γιατι οι συγκεκριμενες εχουν τετοια τιμη; Προφανως και προκειται για bug ξεχασμενο, παρακαλω μη τους το θυμισει καποιος!! Μακαρι στο bug να ηταν και η αλατισμενη καραμελα!!

41 λεπτά πριν, U got bugged είπε

2026 και σε εμενα ηρθαν οποτε οντως για φρεσκα πρόκειται , δοκίμασα σήμερα ομαλή σοκολάτα ή απαλή πως λεγεται , και ηταν οκευ με γαλα

Σας ευχαριστώ πολύ παίδες! Έγινε παραγγελιάρα! 😁

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε η παραγγελία αλλά πολύ χάλια γεύση και υφή. Δεν είχα ξαναπάρει σογιας. Πάει για πέταμα δυστυχώς 

• Like 1
Δημοσ.

Βαλτέ την σε γιαούρτι ή γλυκά ή overnight oats.
Σε shake είναι όντως κάπως χάλια, ειδικά σε σύγκριση με whey που είναι smoother.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θυμαμαι καθολου τι παιζοταν με τη whey, εχω να παρω 10+ χρονια. Σε τι ακριβως ειναι χαλια η σογιας; Υποτιθεται οτι εχει απο τις καλυτερες διαλυτοτητες σε σχεση με τις υπολοιπες φυτικες.

Αν πηρατε ομαλη σοκολατα, ναι ειναι χαλια.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, JustGud είπε

Βαλτέ την σε γιαούρτι ή γλυκά ή overnight oats.

Κι εγώ αυτό και κάνω με όσες δεν μου αρέσουν γευστικά... 😁

Εξακολουθεί πάντως να πρόκειται για τρομερή ευκαιρία σε αυτή την τιμή, για όποιον δεν τον πειράζει να κάνει πιθανή  παραχώρηση σε γεύση ή διαλυτότητα!

Δημοσ.

Εννοείτε.
Να προτείνω και μια εναλλακτική από Myprotein και ας είναι λίγο off-topic.
Hsn Soy Isolate

Όταν είναι -50%, και είναι σχετικά συχνά μέσα στον χρόνο βγαίνει κάπου στα 9.5€ το κιλό.
Γευστικά, βανίλια, σοκολάτα και φράουλα που έχω δοκιμάσει είναι μια χαρά αλλά πολύ σπάνια πίνω σκέτα shakes.

Το μόνο κακό ότι ελάχιστη παραγγελία για δωρεάν μεταφορικά είναι κάνα 85€.
Προσωπικά απλά στοκάρω καμιά 8 κιλά την φόρα, άλλωστε ήμαστε στην μισή τιμή από απλή whey και με λίγο παραπάνω πρωτεΐνη στο κάθε scoop, οπότε αξίζει ο κόπος θεωρώ.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/11/2024 στις 12:27 ΠΜ, Witcher1st είπε

Λοιπον, το ειχαν και περυσι και νομιζα ηταν λαθος, η παραγγελια περασε και ειχαν ερθει κανονικα. Το εχουν και φετος! Δε ξερω τι, πως και γιατι, αλλα αξιζει 200% !!

Η τιμη βγαινει μονο σε συσκευασια των 500γρ, και στις εξης γευσεις : Speculoos, Toffee Popcorn, Καρυδα, Σοκολατα Ομαλη, Φραουλη Φυσικη Γευση.

https://www.myprotein.com.cy/sports-nutrition/soy-protein-isolate/12456512.html

Ειναι λες και ξεχασαν να βαλουν ενα 2, μπροστα απο το 9.99!! Οι τιμες σχεδον σε ολα τα προϊοντα ειναι ιδιες με το ελληνικο site.. Για αυτο επιμενω οτι προκειται για λαθος. Αλλα την παραγγελια την στελνουν κανονικα.. Ποιος ξερει..

image.png.18e28c9ba4773b94fae1dc0e2b0c8a87.png

* Κανονιστε μη το γεμισετε με παραγγελιες και το αλλαξουν, εαν οντως προκειται για λαθος! Θα γινει καλη παραγγελια μεσα στην εβομαδα για να εχω αποθεμα για ενα χρονο!!

Toffee Popcorn και Καρυδα καλες. Speculoos δεν θυμαμαι. Σοκολατα Ομαλη πολυ ελαφρια δεν θα την προτιμησω ξανα. Φραουλα Φυσικη Γευση δεν εχω ξαναπαρει. Θυμαμαι περυσι ειχαν και την αλατισμενη καραμελα, κριμα που φετος θυμηθηκαν να βαλουν το 2 μπροστα!!

* Οποιος θελει μεσω ΠΜ και θα κανει εγγραφη να του δωσω κωδικο για να παρουμε ο καθενας μας απο επιπλεον 20 ευρω!!

Επισης για παραγγελιες μεσω app :

image.png.60a5c094838ece3c40eebe7668a53b94.png  ( Ακυρο, αυτο ισχυει μονο για το ελληνικο site! )

*** Εβαλα για πλακα και τον κωδικο που ισχυει για το ελληνικο site ( Unboxholics ) και περναει κανονικα!! Απο 50% σε 55% εκπτωση! Το μαγαζι κερναει!

image.png.ff014ab9923b82835fd4ea517b885dd5.png

Καλησπέρα! Την έκοψαν από ότι βλέπω ή χάνω κάτι;

Δημοσ.
42 minutes ago, alexisss13 said:

Καλησπέρα! Την έκοψαν από ότι βλέπω ή χάνω κάτι;

Οπα.. Το εφτιαξαν μετα απο 1.5 χρονο;;

Ευτυχως προλαβα και εκανα παρραγελια 6 κιλα πριν 1 μηνα!!

• Like 1
Δημοσ.

Τι μας λεει εδω ο φιλος οτι 500γρ πρωτεινη σογιας κανονικη τιμη ειναι 29,99€. Οταν περνεις επωνυμη ON πρωτεινη ορου γαλακτος τα 2,2 κιλα με 70€ 
Ναι σιγουρα, γατακια ειμαστε που δεν ξερουμε καθολου τις τιμες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...