Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Gkstavros είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Να ρωτήσω και εγώ κάτι παρόμοιο. Έχω ένα lg πλυντήριο που έχει βάθος 47,5 εκατοστά.

Τα στεγνωτήρια όμως , σχεδόν όλα, έχουν 60εκ βάθος.

Αν πάρω μια βάση ( όπως αυτή : https://www.skroutz.gr/s/27040064/Meliconi-Torre-Base-Smart-L60-Syndetiko-Plyntiriou-Stegnotiriou-apo-Plastiko-me-Syrtari-60x55ek-070-0595.html?product_id=70776656&sponsored=listing) θα μπορέσω να βάλω το στεγνωτήριο πάνω στο πλυντήριο ή θα υπάρχει θέμα ;

Ευχαριστώ.

Στην Γερμανία πού μένω το 98% έτσι τα έχουν κάτω πλυντήριο πάνω στεγνωτήριο, μόνο να είναι καλά αλφαδιασμενο να μην κουνιέται..

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, andreas-d είπε

Στην Γερμανία πού μένω το 98% έτσι τα έχουν κάτω πλυντήριο πάνω στεγνωτήριο, μόνο να είναι καλά αλφαδιασμενο να μην κουνιέται..

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό θέλω να κάνω απλά με προβληματίζει η διαφορά βάθους των 2 συσκευών.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gkstavros είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό θέλω να κάνω απλά με προβληματίζει η διαφορά βάθους των 2 συσκευών.

Υπάρχουν ειδικές βάσεις σαν του λινκ που έβαλες ποιο πάνω, κάποιοι άλλοι φτιάχνουν απο ξύλο( προσωπικά δεν μου αρέσει)..

Πάντως από θέμα βάρους δεν υπάρχει πρόβλημα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gkstavros είπε

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, πάρε μια βάση για να κάνεις τη δουλειά σου. Έτσι τα έχω και εγώ δύο χρόνια τώρα, παρόλο που είναι και τα δύο lg και ενώνονται κατευθείαν μεταξύ τους, προτιμώ προς το παρόν, τη βάση επειδή μου δίνει και αυτό το ραφάκι στο μικρό μπάνιο που έχουμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...