Nate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Προς το παρόν δεν μπορείς, πρέπει να ολοκληρωθούν τα έργα για να εμφανιστούν στο χάρτη. FTTH GOV Ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν ολοκληρωθούν, θα είναι διαθέσιμη η περιοχή μου για fiber στο site της κάθε εταιρείας και απλά θα κάνω αίτηση; Ή κάτι άλλο; Συγγνώμη που σε πρήζω, απλά μέχρι τώρα μόνο vdsl έχουν αξιωθεί να μας βάλουν, για αυτό δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Just now, Nate said: Ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν ολοκληρωθούν, θα είναι διαθέσιμη η περιοχή μου για fiber στο site της κάθε εταιρείας και απλά θα κάνω αίτηση; Ή κάτι άλλο; Συγγνώμη που σε πρήζω, απλά μέχρι τώρα μόνο vdsl έχουν αξιωθεί να μας βάλουν, για αυτό δεν ξέρω. Ταυτόχρονα από την 1η μέρα δεν γνωρίζω, συνήθως οι υπόλοιποι καθυστερούν.
Nate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Thresh είπε Ταυτόχρονα από την 1η μέρα δεν γνωρίζω, συνήθως οι υπόλοιποι καθυστερούν. Οκ, άμα είναι θα μπαίνω που και που όταν τελειώσουν τα έργα, και όταν είμαι διαθέσιμος θα βάλω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Just now, Nate said: Οκ, άμα είναι θα μπαίνω που και που όταν τελειώσουν τα έργα, και όταν είμαι διαθέσιμος θα βάλω. Δύσκολα για φέτος πάντως διαθεσιμότητα, εφόσον σκάβουν ακόμα.
Nate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, Thresh είπε Δύσκολα για φέτος πάντως διαθεσιμότητα, εφόσον σκάβουν ακόμα. Τουλάχιστον κάποια στιγμή θα έρθει το χιλιάρι. Από το να το έχω διαγράψει εντελώς, προτιμώ να περιμένω, αλλά να έρθει κάποια στιγμή. 1
xatzosd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Για όσους βγάζει να κάνουν αίτηση μόνο ως επιχείρηση, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα υπάρχει επιλογή να κάνεις και αίτηση ως ιδιώτης. 3
vpanos1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, xatzosd είπε Για όσους βγάζει να κάνουν αίτηση μόνο ως επιχείρηση, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα υπάρχει επιλογή να κάνεις και αίτηση ως ιδιώτης. το θεμα ειναι θα υπαρχουν κουπονια σε 2-3 μέρες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 1 minute ago, vpanos1 said: το θεμα ειναι θα υπαρχουν κουπονια σε 2-3 μέρες? Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα εξαντληθούν φέτος τα 200.000 της πρώτης φάσης, πόσο μάλλον μέσα στο Νοέμβριο. 2 2
dpolal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Μια απορία ρε παλικάρια. Έχω ατομική επιχείρηση, παροχή υπηρεσιών, μπλοκάκιας κατά τα λεγόμενα. Κάνω την αίτηση και ζητάει ένα σωρό έγγραφα περί Δικαιούχων, πραγματικών δικαιούχων κλπ κλπ κλπ. Είναι απαραίτητα όλα αυτά ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Just now, dpolal said: Μια απορία ρε παλικάρια. Έχω ατομική επιχείρηση, παροχή υπηρεσιών, μπλοκάκιας κατά τα λεγόμενα. Κάνω την αίτηση και ζητάει ένα σωρό έγγραφα περί Δικαιούχων, πραγματικών δικαιούχων κλπ κλπ κλπ. Είναι απαραίτητα όλα αυτά ; Αν θες να κάνεις ως επιχείρηση από την στιγμή που τα ζητάνε ναι, αν προτιμάς σαν ιδιώτης, σύντομα θα υπάρξει δυνατότητα. 30 minutes ago, xatzosd said: Για όσους βγάζει να κάνουν αίτηση μόνο ως επιχείρηση, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα υπάρχει επιλογή να κάνεις και αίτηση ως ιδιώτης. 3
Nate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το σύστημα με αφήνει να κάνω αίτηση (αν και η περιοχή μου δεν είναι κόκκινη στον χάρτη), αλλά μου λέει να δηλώσω ότι δεν έχω ευρυζωνική σύνδεση πάνω από 100mbps. Εννοεί και το vdsl ή μόνο το fiber; Γιατί αν εννοεί το δεύτερο, μπορώ να κάνω αίτηση. Να σημειώσω ότι δεν έχω πάρει κάποιο κουπόνι στο παρελθόν. edit: μάλλον άκυρο, βάζω τα στοιχεία του προσώπου που έχει στο όνομά του το σπίτι, αλλά είτε δεν με αφήνει να βάλω την διεύθυνση κτλ. είτε βγάζει μια επιχείρηση που είχε παλιότερα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από Nate
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 54 minutes ago, Nate said: Εννοεί και το vdsl ή μόνο το fiber; Πρέπει να έχεις μέχρι 100αρα, VDSL ή FTTH. 1
DownUNDERground Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Nate είπε Το σύστημα με αφήνει να κάνω αίτηση (αν και η περιοχή μου δεν είναι κόκκινη στον χάρτη) Πώς γίνεται αυτό;
Nate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Πώς γίνεται αυτό; Πάτησα επόμενο και γινόταν, με άφησε να πάω στα στοιχεία, αλλά μετά κάνει αυτά που είπα στο μήνυμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Just now, Paragontas-x said: Και οι εταιρίες ίντερνετ και τηλεφωνίας ακολουθούνε το ίδιο τροπάρι όπως όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα σε περίοδο black friday. Η Vodafone πάντως τις έχει σταθερές εδώ και πολλούς μήνες στα 300/500/1000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα