Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε

Καλημέρα. Σήμερα έκανα αίτημα ενεργοποίησης για το Voucher με παροχο τη Nova, και το αναφέρω στο παρόν νήμα ενημερωτικά επειδή νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που το αναφέρει εδώ μέσα ότι χρησιμοποίησε το κουπόνι, για να γνωρίζει όποιος το επιθυμεί, τουλάχιστον τι γίνεται με τη Νόβα και την χρήση του κουπονιού. Το τέλος ενεργοποίησης λοιπόν μου είπαν ότι είναι δωρεάν. Επίσης δεν υπάρχει κόστος για τις τεχνικές εργασίες για την εγκατάσταση της οριζόντιας καλωδίωσης-σύνδεσης απο το box στον όροφο μέχρι το διαμέρισμά μου. Την κάθετη εγκατάσταση την έχει κάνει ο ΟΤΕ, επομένως το λέω ώστε να γίνει γνωστό ότι πλέον η Νόβα για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των κουπονιών, είναι υποχρεωμένη να ενοικιάζει τις γραμμές του παροχου που έχει περάσει την οπτική ίνα. 10 εργάσιμες μου είπαν ότι απαιτείται μέχρι την ενεργοποίηση της γραμμής, θα μου δώσουν ρουτερ με Wi-Fi 6, και το τελικό κόστος ΜΕ ΦΠΑ για 300άρα ταχύτητα, είναι ΜΕ το κουπόνι στα 50€, όπου να σημειώσω ότι είμαι υφιστάμενος πελάτης της Nova και η τιμή είναι για full pack με δορυφορικό, και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά (χωρίς αυτό στα 59€ ήταν το ίδιο πακέτο).  Στέλνουν επιβεβαιωτικό  email εντός 72 ωρών, στο οποίο πρέπει να κάνω reply ότι συμφωνώ με την ενεργοποίηση, την ταυτότητά μου, και τον κωδικό του voucher. Ελπίζω να βοήθησα. 

Αυτό είναι με nova TV; Επίσης γνωρίζει κανείς τι wifi δίνουν; 

• Απαντ. 716
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, Choulio said:

Μπορούμε να βάλουμε Inalan σε δίκτυο ΟΤΕ;

Nope μόνο HCN

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε

Καλημέρα. Σήμερα έκανα αίτημα ενεργοποίησης για το Voucher με παροχο τη Nova, και το αναφέρω στο παρόν νήμα ενημερωτικά επειδή νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που το αναφέρει εδώ μέσα ότι χρησιμοποίησε το κουπόνι, για να γνωρίζει όποιος το επιθυμεί, τουλάχιστον τι γίνεται με τη Νόβα και την χρήση του κουπονιού. Το τέλος ενεργοποίησης λοιπόν μου είπαν ότι είναι δωρεάν. Επίσης δεν υπάρχει κόστος για τις τεχνικές εργασίες για την εγκατάσταση της οριζόντιας καλωδίωσης-σύνδεσης απο το box στον όροφο μέχρι το διαμέρισμά μου. Την κάθετη εγκατάσταση την έχει κάνει ο ΟΤΕ, επομένως το λέω ώστε να γίνει γνωστό ότι πλέον η Νόβα για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των κουπονιών, είναι υποχρεωμένη να ενοικιάζει τις γραμμές του παροχου που έχει περάσει την οπτική ίνα. 10 εργάσιμες μου είπαν ότι απαιτείται μέχρι την ενεργοποίηση της γραμμής, θα μου δώσουν ρουτερ με Wi-Fi 6, και το τελικό κόστος ΜΕ ΦΠΑ για 300άρα ταχύτητα, είναι ΜΕ το κουπόνι στα 50€, όπου να σημειώσω ότι είμαι υφιστάμενος πελάτης της Nova και η τιμή είναι για full pack με δορυφορικό, και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά (χωρίς αυτό στα 59€ ήταν το ίδιο πακέτο).  Στέλνουν επιβεβαιωτικό  email εντός 72 ωρών, στο οποίο πρέπει να κάνω reply ότι συμφωνώ με την ενεργοποίηση, την ταυτότητά μου, και τον κωδικό του voucher. Ελπίζω να βοήθησα. 

Βοήθησες πολύ.Ετοιμάζομαι για την ίδια ακριβώς διαδικασία για αναβάθμιση σε 1000αρα.Άρα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο  και την προσφορά που πήρες θα πάει στα 60 ευρώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, feelihipo είπε

Αυτό είναι με nova TV; Επίσης γνωρίζει κανείς τι wifi δίνουν; 

Ναι φίλε είναι με Nova ΤV, δίνουν στη τιμή αυτή το full pack, δηλαδή nova cinema, και όλα τα αθλητικά, συμπεριλαμβανομένου και των αθλητικών καναλιών της cosmote μέσα στη τιμή αυτή. Αφού ΔΕΝ έχει τέλος ενεργοποίησης όπως μου είπαν στο αίτημα σύνδεσής μου, θεωρώ ότι είναι αρκετά τίμια τιμή, καθότι πλήρωνα ακριβώς το ίδιο ποσό για την 100άρα, και ΧΩΡΊΣ τα nova cinema, όπου με την ίδια τιμή αναβαθμίζω σε 300άρα, και μου προσθέτουν και τα cinema. Για εμένα, τίμιο. 

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, giorgosxax said:

Hcn και inalan ισχύουν οι τιμές και για περιοχές εκτός δικτύου τους?

Για την HCN βγαίνουν διαφορετικές όταν είσαι σε περιοχή τους από ότι όταν είσαι σε περιοχή ΟΤΕ.

Inalan μόνο σε δικές της.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Βοήθησες πολύ.Ετοιμάζομαι για την ίδια ακριβώς διαδικασία για αναβάθμιση σε 1000αρα.Άρα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο  και την προσφορά που πήρες θα πάει στα 60 ευρώ.

Ακριβώς, 60-61 ΜΕ ΦΠΑ θα πάει ΜΕ την χρήση του κουπονιού, και ΧΩΡΙΣ τέλη ενεργοποίησης. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 2:24 ΜΜ, xatzosd είπε

Για όσους βγάζει να κάνουν αίτηση μόνο ως επιχείρηση, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα υπάρχει επιλογή να κάνεις και αίτηση ως ιδιώτης.

Ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν "Σε λίγες μέρες θα επιλυθεί το ζήτημα", οπότε από βδομάδα μάλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη τη στιγμή είμαι σε Vodafone σε απλο 100αρι πρόγραμμα. Το συμβόλαιο λήγει σε 2 μήνες και λογικά θα παραμείνω vodafone. Να πάρω τώρα τηλέφωνο να δω τι τιμές θα προσφέρουν με το κουπόνι ή μια και καλή όταν πλησιαζεί πιο πολύ η ημερομηνία ανανέωσης? Επίσης έχει ανακοινώσει κάπου η vodafone τα πακέτα της με το κουπόνι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε

Ακριβώς, 60-61 ΜΕ ΦΠΑ θα πάει ΜΕ την χρήση του κουπονιού, και ΧΩΡΙΣ τέλη ενεργοποίησης. 

Πήρα προσφορά 53 ευρώ τελική για τη 1000άρα με EOΝ full pack.Ελπίζω να μην έκαναν λάθος....Τον έβαλα να το επαναλάβει τρεις φορές.Τώρα περιμένω να το δω και στο συμβόλαιο.2105100200 το τηλέφωνο που με πήρανε μετά από αίτημα μου στη φόρμα της σελίδας τους.Η μόνη παγίδα που φοβάμαι είναι για 12μηνη διάρκεια σύμβασης και σπάσιμο του voucher σε 12 αντί για 24 μήνες.Θα φανεί στο συμβόλαιο που θα στείλουν

Επεξ/σία από vagmouk
Δημοσ.

Για Cosmote υφιστάμενη γραμμή και αναβάθμιση τσεκάρεται και το cosmote app δίνει άλλη τιμή π.χ. σε μένα για upgrade σε 300 μου το δίνει 31,55 (από 32,57 που αναφέρει στην σελίδα του κουπονιού).

Βέβαια θα προτιμούσα πρόσφορα για 500 & 1000 sto app αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει αυτό.

Screenshot_2024-11-22-11-55-32-480_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, spiros219 είπε

Αυτη τη στιγμή είμαι σε Vodafone σε απλο 100αρι πρόγραμμα. Το συμβόλαιο λήγει σε 2 μήνες και λογικά θα παραμείνω vodafone. Να πάρω τώρα τηλέφωνο να δω τι τιμές θα προσφέρουν με το κουπόνι ή μια και καλή όταν πλησιαζεί πιο πολύ η ημερομηνία ανανέωσης? Επίσης έχει ανακοινώσει κάπου η vodafone τα πακέτα της με το κουπόνι ?

https://www.vodafone.gr/statheri-prosfora-full-fiber-thessaloniki?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_term=may&i_content=hp-statheri-internet&i_owner=mk-fm&i_name=fiber100mbps-offer-vodafone-statheri

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Πήρα προσφορά 53 ευρώ τελική για τη 1000άρα με EOΝ full pack.Ελπίζω να μην έκαναν λάθος....Τον έβαλα να το επαναλάβει τρεις φορές.Τώρα περιμένω να το δω και στο συμβόλαιο.2105100200 το τηλέφωνο που με πήρανε μετά από αίτημα μου στη φόρμα της σελίδας τους.Η μόνη παγίδα που φοβάμαι είναι για 12μηνη διάρκεια σύμβασης και σπάσιμο του voucher σε 12 αντί για 24 μήνες.Θα φανεί στο συμβόλαιο που θα στείλουν

Εάν ισχύει η προσφορά που σου έκαναν, με full pack στη συνδρομητική (σου πρόσθεσαν και τα αθλητικά της κοσμοτε; είναι +3€ στη Νόβα), τότε είναι τρομερή προσφορά. Γιατί κι εγώ με το τμήμα προσφορών μίλησα, και μου έδωσαν τη τιμή που έχω αναφέρει, δηλαδή μου είπαν τη τιμή του πακέτου που αναγράφεται στο site τους (59€) για την 300άρα, και έπειτα μου αφαίρεσαν το ποσό της επιδότησης, δηλαδή πήγα τελική τιμή 50€. Δε ξέρω εάν ανήκεις σε ιδιόκτητο δίκτυο της Νόβα και σου έκαναν αυτή τη τιμή. Καθότι το πακέτο της 1000άρας είναι 69€ ΧΩΡΙΣ επιδότηση, και ΜΕ αυτήν πάει 60-61€. Δε γνωρίζω απο που προκύπτει αυτή η μεγάλη έκπτωση που σου έκαναν, εάν ισχύει, καλοδεχούμενη. 

Επεξ/σία από Vasileios26
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε

Εάν ισχύει η προσφορά που σου έκαναν, με full pack στη συνδρομητική (σου πρόσθεσαν και τα αθλητικά της κοσμοτε; είναι +3€ στη Νόβα), τότε είναι τρομερή προσφορά. Γιατί κι εγώ με το τμήμα προσφορών μίλησα, και μου έδωσαν τη τιμή που έχω αναφέρει, δηλαδή μου είπαν τη τιμή του πακέτου που αναγράφεται στο site τους (59€) για την 300άρα, και έπειτα μου αφαίρεσαν το ποσό της επιδότησης, δηλαδή πήγα τελική τιμή 50€. Δε ξέρω εάν ανήκεις σε ιδιόκτητο δίκτυο της Νόβα και σου έκαναν αυτή τη τιμή. Καθότι το πακέτο της 1000άρας είναι 69€ ΧΩΡΙΣ επιδότηση, και ΜΕ αυτήν πάει 60-61€. Δε γνωρίζω απο που προκύπτει αυτή η μεγάλη έκπτωση που σου έκαναν, εάν ισχύει, καλοδεχούμενη. 

Δεν είμαι στο ιδιόκτητο τους.Ο ΟΤΕ έχει την εγκατάσταση.Αρχικά μου είπε για 60 με έβαλε στην αναμονή και μετά από λίγο μου είπε ότι επειδή είμαι παλιος συνδρομητής, δικαιούμαι καλύτερη τιμή και μου έδωσε τα 53 ευρώ.Δε συγκράτησα βέβαια αν μου είπε για διετή διάρκεια σύμβασης , αλλά θα δω τι θα μου στείλουν και θα το ξεκαθαρίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Insomnia gurus το feedback σας. 

Μόλις έλαβα προσφορά από NOVA με χρήση του voucher για 500mbps (απλό όχι tv)

34€ / μήνα - 24 μήνες συμβόλαιο - 6 πάγια δώρο τελικά 1 πάγιο δώρο...

Βγαίνει 32,5€ / μήνας για το 24 μηνο. 

Επεξ/σία από transport_planner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...