Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, transport_planner είπε

Insomnia gurus το feedback σας. 

Μόλις έλαβα προσφορά από NOVA με χρήση του voucher για 500mbps (απλό όχι tv)

34€ / μήνα - 24 μήνες συμβόλαιο - 6 πάγια δώρο 

Βγαίνει 25.5€ / μήνας για το 24 μηνο. 

πως σας φαίνεται; 

Και ο οτε εχει το ιδιο 12.50€ πανω 😕 κριμα που δεν μπορω να σπασω το συμβολαιο μιας και ανανεωσα οταν εβαλα την οπτικη πριν 4 μηνες.

• Απαντ. 716
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, transport_planner είπε

πως σας φαίνεται; 

Πλάκα κάνεις; Με κλειστά μάτια. Χθες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavrakas112 είπε

Για Cosmote υφιστάμενη γραμμή και αναβάθμιση τσεκάρεται και το cosmote app δίνει άλλη τιμή π.χ. σε μένα για upgrade σε 300 μου το δίνει 31,55 (από 32,57 που αναφέρει στην σελίδα του κουπονιού).

Βέβαια θα προτιμούσα πρόσφορα για 500 & 1000 sto app αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει αυτό.

Screenshot_2024-11-22-11-55-32-480_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Ναι αλλά βλέπω 200mbps . Ήρθε και σε μένα η παρούσα προσφορά και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα 200mbps ευρυζωνική πρόσβαση. Για να γλυτώσουν τα ενοίκια στην βονταφον (κατασκευάστρια στην περιοχή μου.) από ψέμα καλά πάμε. Άσε που δεν είναι και τόσο προσφορά , μέχρι εχθές είχα πρόταση 28.7 fiber 100. Άσε που δεν έχει μέσα χρόνο ομιλίας κτλπ.. οι ψεύτες και οι κλέφτες είναι εδώ.

Screenshot_20241122-131041.png

Δημοσ.

Εγώ υφιστάμενος πελάτης nova, 24μηνη σύνδεση. Τιμή με voucher για 300αρα, χωρίς τέλη ενεργοποίησης, με δωρεάν εξοπλισμό, 29€. Σε δίκτυο που δεν είναι δικό της. 15 εργάσιμες θέλουν (έχει γίνει ήδη η εγκατάσταση στο κτίριο) Η τιμή είναι καλή, αξίζει. Επίσης αν δεν είσαι πελάτης nova σου κάνουν και δώρο κάποια πάγια.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, transport_planner είπε

πως σας φαίνεται; 

Το δώρο το δίνουν σε όλους; Με υπάρχουσες συνδέσεις/μεταφορά κλπ ή τι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, iorant είπε

Ναι αλλά βλέπω 200mbps . Ήρθε και σε μένα η παρούσα προσφορά και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα 200mbps ευρυζωνική πρόσβαση. Για να γλυτώσουν τα ενοίκια στην βονταφον (κατασκευάστρια στην περιοχή μου.) από ψέμα καλά πάμε. Άσε που δεν είναι και τόσο προσφορά , μέχρι εχθές είχα πρόταση 28.7 fiber 100. Άσε που δεν έχει μέσα χρόνο ομιλίας κτλπ.. οι ψεύτες και οι κλέφτες είναι εδώ.

Screenshot_20241122-131041.png

Νομίζω είναι τυπογραφικό λάθος διότι σε 2 άλλα σημεία αναφέρει για 300 (COSMOTE DP_300 UNL_24 ΜΗΝΕΣ & Fiber 300 Unlimited).
Άλλωστε σε 200mbps δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κουπόνι.

Επεξ/σία από stavrakas112
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Δηλαδή οποίος έχει σύνδεση nova ήδη πληρώνει 42€; 

Τραγικοί

Screenshot_2024-11-22-14-11-21-119_com.android.chrome-edit.jpg

Δεν ισχύει αυτό, όπως έγραψα και πιο πάνω. Δε ξέρω που το είδες, αλλά το λέω από τη δική μου εμπειρία.

Επεξ/σία από thanos_sy
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanos_sy είπε

Δεν ισχύει αυτό, όπως έγραψα και πιο πάνω. Δε ξέρω που το είδες, αλλά το λέω από τη δική μου εμπειρία.

Στο σαιτ της nova δυστυχώς 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, iorant said:

Κλασικό bug, ο "τίτλος" μετράει.

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με την κουκκίδα. Αφού λύθηκε το πρόβλημα με την εμφάνιση ως νομικό πρόσωπο, τώρα έχω αυτό το πρόβλημα με την κουκκίδα. Παίρνει λάθος διεύθυνση γιατί έχει κ πίσω όψη η πολυκατοικία. Η ευγενική κυριούλα από το voucher είπε ότι κουκκίδα εμφανίζει μόνο αν είναι συνδεδεμένο το κτήριο με οπτική. Είχα διαβάσει όντως ότι το πρόγραμμα καλύπτει μόνο την κάθετη. Στο SFBB σου φτιάχναν όλη την υποδομή.

Άρα αν δεν υπάρχει σύνδεση του κτηρίου, κ κανείς από τους ένοικους της πολυκατοικίας δεν έχει FTTH χάνουμε το voucher; Υπάρχει κάποια λύση;

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, leonidas_ said:

Η ευγενική κυριούλα από το voucher είπε ότι κουκκίδα εμφανίζει μόνο αν είναι συνδεδεμένο το κτήριο με οπτική.

Εμφανίζει μόνο αν έχει αναμονή στο δρόμο το κτίριο, όχι αν είναι συνδεδεμένο.

Φαίνεται εξάλλου όταν επιλέγεις μια τελίτσα στο χάρτη, λέει αν έχει εγκατάσταση ή όχι...

FTTH GOV

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Εμφανίζει μόνο αν είχε αναμονή στο δρόμο το κτίριο, όχι αν είναι συνδεδεμένο.

Έχει σκαμμένη την άσφαλτο. Τί να κάνω ρε γαμώτο;!! Να πάρω τον πάροχο (δεν είμαι πελάτης τους) cosmote και να ρωτήσω; Θα ξέρει κανείς να το φτιάξει; Θα βγάλω άκρη;

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, leonidas_ said:

Έχει σκαμμένη την άσφαλτο. Τί να κάνω ρε γαμώτο;!! Να πάρω τον πάροχο (δεν είμαι πελάτης τους) cosmote και να ρωτήσω; Θα ξέρει κανείς να το φτιάξει; Θα βγάλω άκρη;

Δεν χάνεις κάτι, αλλά μπλέξιμο γενικότερα... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...