Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 716
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο χάρτης με τις κουκίδες πόσο συχνά ανανεώνεται;; 

Γιατί ο τεχνικός μου είπε ότι υπάρχει κουτί οπτικής ίνας κοντά μου (όχι στην πολυκατοικία) αλλά στον χάρτη δεν υπάρχει κουκίδα.

Δημοσ.

Και σε εμένα που είμαι σε δίκτυο Οτε μου έκανε η Nova προσφορά στα 53 ευρώ για τη χιλιάρα μαζί με ΕON full pack με τα Cosmote sports και απεριόριστα σταθερά και κινητά.Μου έστειλαν και τα συμβόλαια και χρεώνουν στα 34 ευρώ το internet και στα 19 ευρώ την τηλεόραση.Πλάκα πλάκα η Nova είναι η μόνη που κάτι πάει να κάνει με το voucher και να μαζέψει κόσμο.Πιθανόν και λόγω της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει με τoν ΟΤΕ να έχει γίνει κάποια άτυπη συμφωνία για να στραφούν προς αυτούς οι πελάτες λιανικής.Ισως να παίρνουν καλύτερες τιμές χονδρικής....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Και σε εμένα που είμαι σε δίκτυο Οτε μου έκανε η Nova προσφορά στα 53 ευρώ για τη χιλιάρα μαζί με ΕON full pack με τα Cosmote sports και απεριόριστα σταθερά και κινητά.Μου έστειλαν και τα συμβόλαια και χρεώνουν στα 34 ευρώ το internet και στα 19 ευρώ την τηλεόραση.Πλάκα πλάκα η Nova είναι η μόνη που κάτι πάει να κάνει με το voucher και να μαζέψει κόσμο.Πιθανόν και λόγω της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει με τoν ΟΤΕ να έχει γίνει κάποια άτυπη συμφωνία για να στραφούν προς αυτούς οι πελάτες λιανικής.Ισως να παίρνουν καλύτερες τιμές χονδρικής....

Εμενα ακριβώς στην ίδια τιμή που πληρώνω ήδη ως υφιστάμενός της συνδρομητής, θα μου τριπλασιάσει με το voucher την ταχύτητα στο 300αρι Fiber (είμαι ακόμη σε 100αρι vdsl), και μου πρόσθεσε και τα Nova cinema (είχα το sports pack), σε σχέση με το υφιστάμενό μου πακέτο. Τα λέω αυτά, για να συμφωνήσω ότι κάτι πάει να κάνει με το Voucher για να μαζέψει πελάτες, με καλές (έως και αρκετά καλές προσφορές), με δώρο 6 μήνες τα πάγια που δίνει σε ορισμένους, ή την τιμή για την 1000αρα που δίνει στον φίλο παραπάνω. Ίσως παίρνει καλύτερη τιμή χοντρικής όντως απο τον ΟΤΕ όπως αναγράφει ο φίλος επάνω. 

Δημοσ.

Θα ήτανε ωραία να έβαζαν κάποιον με έστω μηδαμινές γνώσεις τεχνολογίας σε αυτές τις τηλεφωνικές γραμμές, ώστε όταν τους εξηγείς ότι δεν υπάρχει διασταύρωση μεταξύ το σαιτ της κυβέρνησης (ΧΕΜΔ) και το gigabit Voucher σχετικά με τις κουκίδες και γενικότερα τη διαθεσιμότητα fiber, να μην λέει

"δε ξέρω τι είναι αυτό" 

Και

"με προσοχή και ΚΕΦΆΛΑΙΑ γράμματα(??)" 

Αλλά τέλος πάντων. 

Ωστόσο ευγενέστατη 🤷

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagmouk είπε

Καλησπέρα! Την καλύτερη τιμή για το 1000αρι στην πρόσφεραν από μόνοι τους ή τους ζήτησες εσύ κάτι καλύτερο; Σκέφτομαι κι εγώ να επιλέξω το 1000αρι της Nova, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το fibergrid της ΔΕΗ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fablazed90 είπε

Καλησπέρα! Την καλύτερη τιμή για το 1000αρι στην πρόσφεραν από μόνοι τους ή τους ζήτησες εσύ κάτι καλύτερο; Σκέφτομαι κι εγώ να επιλέξω το 1000αρι της Nova, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το fibergrid της ΔΕΗ.

Τους έστειλα στη φόρμα τους να με καλέσουν για προσφορά και μου την έδωσαν από μόνοι τους.Το τηλέφωνο που με πηραν είναι 2105100200.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Τους έστειλα στη φόρμα τους να με καλέσουν για προσφορά και μου την έδωσαν από μόνοι τους.Το τηλέφωνο που με πηραν είναι 2105100200.

Οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ είμαι και συνδρομητής κινητής με συμβόλαιο στη Nova, ίσως παίξει κι αυτό ρόλο για μια καλύτερη προσφορά. Είδα πως και η cosmote και η vodafone δίνουν έκπτωση σε συνδρομητές κινητής με συμβόλαιο. Οπότε θα συμπληρώσω τη φόρμα και θα ενημερώσω τους υπόλοιπους!

Επεξ/σία από fablazed90
Δημοσ.

Εκανα την αίτηση αυτή τη φορά απρόσκοπτα, γιατί προχθές κολλούσε και δεν έπαιρνε τα στοιχεία του κτηρίου. Μόνο πρόβλημα που δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει άλλος είναι ότι στο λογαριασμό δεν δέχεται στα φορμά αρχείων που ανεβάζεις pdf ούτε καν jpeg. Και επειδή ο λογ. Νova είναι πολυσέλιδο pdf, αναγκαστικά έκανα screen capture την πρώτη σελίδα και την ανέβασα (χωρίς πρόβλημα) σε φορμά αρχείου png. Eπιβεβαιώνω ότι η Nova με το voucher σου δίνει για 300Mbps fiber ίδια τιμή που πλήρωνες με VDSL

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έλαβα προσφορά απο την vodafone για αναβάθμιση σε 300 mbps FTTH με χρήση του gigabit voucher στα 28,62 με συνδυαστική έκπτωση κινητής. Να σημειωθεί πως έχω ήδη εγκατεστημένη οπτική ίνα στο σπίτι στα 100 mbps.

Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι πως η τιμή είναι ίδια με αυτήν για νέα σύνδεση, που υποτίθεται η μηνιαία επιδότηση είναι μικρότερη λόγω και των τελών ενεργοποίησης που έχουν.

Το σκέφτομαι να περιμένω μήπως και μειώσουν γιατί ο ανταγωνισμός έχει μπει πιο δυναμικά. Εσείς τι προτείνετε;

Επεξ/σία από simos_s
Δημοσ.
1 ώρα πριν, simos_s είπε

Σήμερα έλαβα προσφορά απο την vodafone για αναβάθμιση σε 300 mbps FTTH με χρήση του gigabit voucher στα 28,62 με συνδυαστική έκπτωση κινητής. Να σημειωθεί πως έχω ήδη εγκατεστημένη οπτική ίνα στο σπίτι στα 100 mbps.

Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι πως η τιμή είναι ίδια με αυτήν για νέα σύνδεση, που υποτίθεται η μηνιαία επιδότηση είναι μικρότερη λόγω και των τελών ενεργοποίησης που έχουν.

Το σκέφτομαι να περιμένω μήπως και μειώσουν γιατί ο ανταγωνισμός έχει μπει πιο δυναμικά. Εσείς τι προτείνετε;

Έχει σίγουρα χρέωση τελών ενεργοποίησης; στο αναφέρω για αυτό που σου κάνει εντύπωση, δηλαδή ότι η τιμή είναι ίδια. Πχ η Νόβα απορροφάει το κόστος ενεργοποίησης, και τα 200€ του Voucher είναι καθαρό ποσό έκπτωσης, δηλαδή δεν αφαιρείται το τέλος ενεργοποίησης. Τώρα, ως προς το τελευταίο σου ερώτημα, αναλόγως τις ανάγκες σου θα κινηθείς, προσωπικά επειδή είχα ακριβώς τον ίδιο ενδοιασμό για το εάν θα χρησιμοποιήσω το Voucher τώρα ή αργότερα όπου ίσως έρχονταν καλύτερες προσφορές, τελικά το χρησιμοποίησα τώρα, καθότι κανείς δε γνωρίζει τελικά εάν θα πέσουν μέχρι την χρονική εξάντληση του Voucher (27/02/2026) εάν θα γίνουν τόσο γενναίες μειώσεις τιμών στα πακέτα. Εάν θες να πάρεις το ρίσκο, να περιμένεις μέχρι τέλος του 2025 που θα πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του κουπονιού, μπορείς να το κάνεις. Ίσως είσαι τυχερός σε σχέση με εμάς που το πήραμε απο τους πρώτους. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε

Έχει σίγουρα χρέωση τελών ενεργοποίησης; στο αναφέρω για αυτό που σου κάνει εντύπωση, δηλαδή ότι η τιμή είναι ίδια. Πχ η Νόβα απορροφάει το κόστος ενεργοποίησης, και τα 200€ του Voucher είναι καθαρό ποσό έκπτωσης, δηλαδή δεν αφαιρείται το τέλος ενεργοποίησης. Τώρα, ως προς το τελευταίο σου ερώτημα, αναλόγως τις ανάγκες σου θα κινηθείς, προσωπικά επειδή είχα ακριβώς τον ίδιο ενδοιασμό για το εάν θα χρησιμοποιήσω το Voucher τώρα ή αργότερα όπου ίσως έρχονταν καλύτερες προσφορές, τελικά το χρησιμοποίησα τώρα, καθότι κανείς δε γνωρίζει τελικά εάν θα πέσουν μέχρι την χρονική εξάντληση του Voucher (27/02/2026) εάν θα γίνουν τόσο γενναίες μειώσεις τιμών στα πακέτα. Εάν θες να πάρεις το ρίσκο, να περιμένεις μέχρι τέλος του 2025 που θα πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του κουπονιού, μπορείς να το κάνεις. Ίσως είσαι τυχερός σε σχέση με εμάς που το πήραμε απο τους πρώτους. 

Σε ευχαριστώ πολύ, όντως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την μελλοντική εξέλιξη.

Όσον αφορά το τέλος ενεργοποίησης είναι στα 50 ευρώ αλλά το αφαιρούν από το κουπόνι, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο και η αρχική τιμή προ εκπτώσεων είναι στα 34,55 ευρώ για νέους πελάτες.

Για υφιστάμενους παρότι αναφέρουν πως η έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο είναι της τάξης των 8,33 ευρώ η αρχική τιμή ξεκινά από 39,05. Για αυτό και η τελική τιμή και στις δύο περιπτώσεις παραμένει ίδια

image.png.f98827b8b3fd036a729ac868e573f02e.png

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, simos_s είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, όντως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την μελλοντική εξέλιξη.

Όσον αφορά το τέλος ενεργοποίησης είναι στα 50 ευρώ αλλά το αφαιρούν από το κουπόνι, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο και η αρχική τιμή προ εκπτώσεων είναι στα 34,55 ευρώ για νέους πελάτες.

Για υφιστάμενους παρότι αναφέρουν πως η έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο είναι της τάξης των 8,33 ευρώ η αρχική τιμή ξεκινά από 39,05. Για αυτό και η τελική τιμή και στις δύο περιπτώσεις παραμένει ίδια

image.png.f98827b8b3fd036a729ac868e573f02e.png

Η vodafone το αφαιρεί απο το Voucher το τέλος ενεργοποίησης. Η Νόβα το απορροφά η ίδια, δηλαδή έχει 8,33€/μήνα μείωση. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, simos_s είπε

Εγω φίλε σε Vodafone μέσω τσατ μου έδωσαν τη 300αρα με το κουπόνι στα 24.31. Είμαι βέβαια σε περίοδο ανανέωσης με υπάρχον πακέτο vdsl 100 + Vodafone TV . Επίσης μου πρόσφεραν το Vodafone TV σε 300αρα γραμμή στα 27.05. Και όλα αυτά χωρίς καμία πιέση ή κάτι απλα ρώτησα και μου είπαν αυτά. Τώρα αναμένω να με πάρουν τηλέφωνο ώστε να επιβεβαιωθούν όλα και να αρχίσουν οι διαδικάσίες συμβολαίου.

Εσύ που έχεις και κινητή λογικά θα έπρεπε να στο πάνε ακόμα πιο κάτω. Για κάνε μια προσπάθεια μεσω τσάτ ή ξανα ζήτα καλύτερη τιμή.

Επεξ/σία από spiros219

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...