Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα πριν λίγο με Vodafone μεσω τηλεφώνου και ζήτησα νέα γραμμή internet χωρίς να αναφέρω κουπόνι. Μου πρότειναν  100Mbps χωρις τελος ενεργοποιησης με 26,75€ το μήνα. Οταν του ανεφερα το κουπονι μου λεει α ναι μισο μολις μα ενημερωσαν και γι'αυτό. Μου πρότεινε 300άρα στα 35,90 που με το voucher βγαινει 29,65. Το επαιξα χαζος και του λεω καλα πως γινεται τοσο μικρη μειωση στο μηνα αφου απο τα 200€ του κουπονιου επρεπε να εχω εκπτωση 8,33 το μηνα. Μετα απο λιγο ψαξιμο μου λεει χρεωνεστε 50 ευρω τελος ενεργοποισης το οποιο απορροφαται απο το κουπονι. Οταν τον ρωτησα γιατί τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν στην 100αρα αλλα 50€ στην 300 δεν ηξερε τι να μου απαντησει. Αυτες τις προσφορες μας εχουν δωσει μου λεει. Με λιγα λογια οι εταιριες μας κοροιδευουν κανονικότατα.

• Απαντ. 716
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Choulio είπε

Μίλησα πριν λίγο με Vodafone μεσω τηλεφώνου και ζήτησα νέα γραμμή internet χωρίς να αναφέρω κουπόνι. Μου πρότειναν  100Mbps χωρις τελος ενεργοποιησης με 26,75€ το μήνα. Οταν του ανεφερα το κουπονι μου λεει α ναι μισο μολις μα ενημερωσαν και γι'αυτό. Μου πρότεινε 300άρα στα 35,90 που με το voucher βγαινει 29,65. Το επαιξα χαζος και του λεω καλα πως γινεται τοσο μικρη μειωση στο μηνα αφου απο τα 200€ του κουπονιου επρεπε να εχω εκπτωση 8,33 το μηνα. Μετα απο λιγο ψαξιμο μου λεει χρεωνεστε 50 ευρω τελος ενεργοποισης το οποιο απορροφαται απο το κουπονι. Οταν τον ρωτησα γιατί τα τελη ενεργοποιησης ειναι δωρεαν στην 100αρα αλλα 50€ στην 300 δεν ηξερε τι να μου απαντησει. Αυτες τις προσφορες μας εχουν δωσει μου λεει. Με λιγα λογια οι εταιριες μας κοροιδευουν κανονικότατα.

Το έχουμε αναφέρει εκ νέου: η vodafone απορροφά το τέλος ενεργοποίησης απο το κουπόνι. Κάνε το εξής, αφού θες να παραμείνεις στη vodafone: κάνε αίτηση φορητοτητας στη Nova, η οποία απορροφά μόνη της/με ιδία κεφάλαια το τέλος ενεργοποίησης. Όταν το δει και σε καλέσει η vodafone για αντιπροσφορά, ανέφερέ τους αυτό το επιχείρημα, ότι έκανες αίτημα φορητοτητας σε παροχο που ΔΕΝ χρεώνει το εν λόγω τέλος, και ζήτα καλύτερη προσφορά. Όχι επειδή είμαι συνδρομητής της Νόβα, αλλά είναι πιο τίμιο το ότι δεν χρεώνει απο το κουπόνι το τέλος αυτό. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Vasileios26 είπε

Το έχουμε αναφέρει εκ νέου: η vodafone απορροφά το τέλος ενεργοποίησης απο το κουπόνι. Κάνε το εξής, αφού θες να παραμείνεις στη vodafone: κάνε αίτηση φορητοτητας στη Nova, η οποία απορροφά μόνη της/με ιδία κεφάλαια το τέλος ενεργοποίησης. Όταν το δει και σε καλέσει η vodafone για αντιπροσφορά, ανέφερέ τους αυτό το επιχείρημα, ότι έκανες αίτημα φορητοτητας σε παροχο που ΔΕΝ χρεώνει το εν λόγω τέλος, και ζήτα καλύτερη προσφορά. Όχι επειδή είμαι συνδρομητής της Νόβα, αλλά είναι πιο τίμιο το ότι δεν χρεώνει απο το κουπόνι το τέλος αυτό. 

Δεν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Μόλις μετακόμισα στο σπίτι. Επομένως η έννοια φορητότητα δεν υπάρχει καν. Στο τηλέφωνο πάντως όταν του είπα ότι Ok θα το σκεφτώ η τελευταία του προσπάθεια ήταν να μου προτείνει 2 πάγια δωρεάν για το 100Mbps. Δεν ειπε τίποτα για τα 50 ευρω ενεργοποιησης

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Choulio είπε

Δεν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Μόλις μετακόμισα στο σπίτι. Επομένως η έννοια φορητότητα δεν υπάρχει καν. Στο τηλέφωνο πάντως όταν του είπα ότι Ok θα το σκεφτώ η τελευταία του προσπάθεια ήταν να μου προτείνει 2 πάγια δωρεάν για το 100Mbps. Δεν ειπε τίποτα για τα 50 ευρω ενεργοποιησης

Φαντάζομαι 100 Mbps συμμετρικής σύνδεσης που απαιτούν οι προδιαγραφές για το voucher;  Δύο (2) πάγια δώρο είναι σαν να σου δίνει πίσω τα 50€ ενεργοποίησης πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα το ρουτερ της Nova, για το fiber 300. Είναι το Huawei OptiXstar, το αναφέρω αφενός για όσους τυχόν δε γνωρίζουν το τι εξοπλισμό στέλνει η Νόβα, και αφετέρου για να ρωτήσω όποιος έχει το εν λόγω modem-Router, εάν είναι ευχαριστημένος με αυτή τη συσκευή ή είναι σαπάκι. 

Επίσης, με το που το παρέλαβα, μετά απο κάποια ώρα με κάλεσαν απο τη Νόβα για να κλείσω το ραντεβού με τον τεχνικό, ο οποίος θα έρθει αύριο, το αναφέρω για όσους φίλους εδώ θέλουν να έχουν εικόνα για τους χρόνους αναμονής για τον εξοπλισμό και τον τεχνικό. Τα συμβόλαια τα έστειλα προχθές στο τμήμα συμβολαίων. 

Επεξ/σία από Vasileios26
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, Vasileios26 said:

Σήμερα παρέλαβα το ρουτερ της Nova, για το fiber 300. Είναι το ΖΤΕ OptiXstar, το αναφέρω αφενός για όσους τυχόν δε γνωρίζουν το τι εξοπλισμό στέλνει η Νόβα, και αφετέρου για να ρωτήσω όποιος έχει το εν λόγω modem-Router, εάν είναι ευχαριστημένος με αυτή τη συσκευή ή είναι σαπάκι. 

Επίσης, με το που το παρέλαβα, μετά απο κάποια ώρα με κάλεσαν απο τη Νόβα για να κλείσω το ραντεβού με τον τεχνικό, ο οποίος θα έρθει αύριο, το αναφέρω για όσους φίλους εδώ θέλουν να έχουν εικόνα για τους χρόνους αναμονής για τον εξοπλισμό και τον τεχνικό. Τα συμβόλαια τα έστειλα προχθές στο τμήμα συμβολαίων. 

εχει γινει η καθετη στην πολυκατοικια ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kokosxa είπε

εχει γινει η καθετη στην πολυκατοικια ?

Ναι φίλε μου, έχω box έξω απο το διαμέρισμά μου απο cosmote. Αυτό που δε γνωρίζω/θέλω να δω αύριο, είναι τον τρόπο που θα μπει στη κεντρική πρίζα τηλεφώνου η οπτική ίνα, απο την εξωτερική μεριά του διαμερίσματος. Δηλαδή τη σειρά αλληλουχίας των τεχνικών εργασιών γιατί είμαι με χαλκό, πρώτη φορά στην οπτική ίνα. 

Δημοσ.
30 minutes ago, Vasileios26 said:

Ναι φίλε μου, έχω box έξω απο το διαμέρισμά μου απο cosmote. Αυτό που δε γνωρίζω/θέλω να δω αύριο, είναι τον τρόπο που θα μπει στη κεντρική πρίζα τηλεφώνου η οπτική ίνα, απο την εξωτερική μεριά του διαμερίσματος. Δηλαδή τη σειρά αλληλουχίας των τεχνικών εργασιών γιατί είμαι με χαλκό, πρώτη φορά στην οπτική ίνα. 

θα βάλει ένα καναλάκι από το box του ορόφου και θα πάει προς την πόρτα σου. Θα κάνει μία τρύπα λογικά δίπλα/πάνω από την πόρτα για να μπει εντός του διαμερίσματος. Πάλι με κανάλι θα πάει κάπου σχετικά κοντά να καταλήξει η ίνα και από εκεί θα πηγαίνει στο ONT που μετατρέπει την ίνα σε χαλκό για να κουμπώσει στο ρουτερ. Κάποιοι ίσως δίνουν και ρουτερ που κουμπώνει κατευθείαν πάνω η ίνα χωρίς να φαίνεται χωριστά ONT. Δεν έχει καμία διαφορά κάποιο από τα δύο σενάρια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, salmp7 είπε

θα βάλει ένα καναλάκι από το box του ορόφου και θα πάει προς την πόρτα σου. Θα κάνει μία τρύπα λογικά δίπλα/πάνω από την πόρτα για να μπει εντός του διαμερίσματος. Πάλι με κανάλι θα πάει κάπου σχετικά κοντά να καταλήξει η ίνα και από εκεί θα πηγαίνει στο ONT που μετατρέπει την ίνα σε χαλκό για να κουμπώσει στο ρουτερ. Κάποιοι ίσως δίνουν και ρουτερ που κουμπώνει κατευθείαν πάνω η ίνα χωρίς να φαίνεται χωριστά ONT. Δεν έχει καμία διαφορά κάποιο από τα δύο σενάρια.

Άψογα, σε ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Nova ...  καθώς πριν 1,5 μήνα μπήκε οπτική ίνα στο δρόμο μου (από τους ίδιους), πήρα προσφορά για να δω τι παίζει. 
Μου λένε λοιπόν για π.χ. 500Mbps καθώς είμαι ήδη στη Nova έχουν προσφορά στα 55 €. 

Αφού έχει λοιπόν περάσει 1,5 μήνας και αφού μέσω του chat δε βρήκα άκρη, πάω σε κατάστημα να κάνω την αίτηση.
Εν τω μεταξύ παίρνω και το gigabit voucher.

Πάω λοιπόν σήμερα και μου λένε για τα 500Mbps 56 €. Και μου εξηγούν ότι τα 200 € του voucher τα σπάνε σε 24 μήνες και θα έχω όφελος 8,33 € το μήνα από το συμβόλαιο.
Οκ λέω, άρα 56 - 8, άρα 48 € θα δίνω ? 
Όχι λέει, δεν καταλάβατε ! Είναι υπολογισμένο το voucher. 
Μα πως ? αφού από 55 € πήγα στα 56 € και με το voucher μέσα.
Ναι ! Γιατί στον 1,5 μήνα που πέρασε από τότε που πήρατε την προσφορά ανέβηκαν οι τιμές στα πακέτα μας !!!!!!!!!

Καλό εεεεεε ?????? 
Τρίκαλο !!!!!!!

• Sad 2
Δημοσ.

Επίσης τέρμα απαράδεκτο που χρεώνουν την εγκατάσταση, που μέχρι τώρα ήταν δωρεάν. Ετριξε δόντια πάλι ο υπουργός... 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, salmp7 said:

Επίσης τέρμα απαράδεκτο που χρεώνουν την εγκατάσταση, που μέχρι τώρα ήταν δωρεάν. Ετριξε δόντια πάλι ο υπουργός... 

Ενεργοποίηση όχι εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, Thresh said:

Ενεργοποίηση όχι εγκατάσταση.

ποτέιτος-ποτάτος δηλαδή. Κάτι που ήταν δωρεάν πλέον το χρεώνουν. Κατά τα άλλα 200 € κουπόνι. Πες το 150 εξ αρχής. Μαζί με τις αυξήσεις τιμών μία η άλλη. Δεν θα ακουγόταν καλά στο ΣΚΑΙ το "δώσαμε κουπόνι στους παρόχους"; ακούγεται καλύτερα τώρα το κουπόνι 200 ευρώ στους χρήστες;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, salmp7 said:

ποτέιτος-ποτάτος δηλαδή. Κάτι που ήταν δωρεάν πλέον το χρεώνουν. Κατά τα άλλα 200 € κουπόνι. Πες το 150 εξ αρχής. Μαζί με τις αυξήσεις τιμών μία η άλλη. Δεν θα ακουγόταν καλά στο ΣΚΑΙ το "δώσαμε κουπόνι στους παρόχους"; ακούγεται καλύτερα τώρα το κουπόνι 200 ευρώ στους χρήστες;

Όχι ακριβώς ποτέιτος, γιατί το κόστος εγκατάστασης άνετα μπορούν να το χρεώσουν πχ 200-300 ευρώ, θα έβαζαν ελάχιστοι βέβαια...

Της ενεργοποίησης είναι παπάτζα ναι, που το έκαναν δώρο και το σταμάτησαν για να ροκανίσουν το voucher.

Το χρεώνουν (Cosmote/Voda) μόνο σε αυτούς που πηγαίνουν από DSL, αυτοί που ήταν ήδη σε FTTH (100) το γλυτώνουν...

Δημοσ.

Οποτε αυτο ειναι μονο για οσους εχουν μεχρι 100 και τιποτα παραπανω.
Σε βαζει να κανεις υπευθυνη δηλωση στο τελος, καταλαβαινω κατι λαθος;
image.png.71e87cba818d83a286b64fc4ed49ba71.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...