Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, g_kor06 said: Καλησπέρα , Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.. Ειμαι διαχειριστής σε πολυκατοικία , πρέπει να κάνω εγώ αίτημα για έκδοση Voucher για το σύνολο της πολυκατοικίας είτε πρέπει να το κάνω μεμονωμένα ;; Μόνο για σένα. 1
toxotis70 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 απο την ωρα που θα κανεις την αιτηση ηλεκτρονικα , ποσο καιρο κανει να προχωρησει και να σου δωσουν το voucher ?
feelihipo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, toxotis70 είπε απο την ωρα που θα κανεις την αιτηση ηλεκτρονικα , ποσο καιρο κανει να προχωρησει και να σου δωσουν το voucher ? 2 δευτερόλεπτα
toxotis70 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) τι εννοεις? εγω το εκανα σημερα το απογευμα, αλλα ακομα δεν εχει ερθει κατι....δεν εχει βγαλει καποιο κουπονι κλπ Ισως επειδη ειναι κυριακη ? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από toxotis70
Vagman1111 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στις 30/11/2024 στις 1:52 ΜΜ, Ioannis12567890 είπε Να ρωτήσω για οποιον ξέρει ,έχω φίλο που εβαλε 500αρα οπτικη της Νovafiber 500 μέσω του προγραμματος και τον ρωτησα πως τα βλεπεις,και μου λέει στο speedtest πιανει download 485-480-479 και ping 3-4 και upload 50-48 mbps και θέλω να ρωτήσω ειναι φυσιολογικό τετοια ταχυτητα;δεν θα επρεπε να πιανει το λιγότερο 490; Φιλαράκο μου φύγαμε από την εποχή του χαλκου με adsl 24αρι που με τάμα έπιανε 5 και εσύ κόλλας στο αν τα 500 θα είναι 480;Το πιο πιθανό είναι αυτή τη στιγμή με το voucher με λίγα ευρώ το μήνα παραπάνω στη χειρότερη τριπλασιάζεις τη ταχύτητα σου αν έχεις fttc 100 και πας σε 300αρα.
salmp7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 12 hours ago, toxotis70 said: τι εννοεις? εγω το εκανα σημερα το απογευμα, αλλα ακομα δεν εχει ερθει κατι....δεν εχει βγαλει καποιο κουπονι κλπ Ισως επειδη ειναι κυριακη ? Τί είναι τα συστήματα; δημόσιοι υπάλληλοι να έχουν αργία; αμέσως βγαίνει. Μήπως δεν πάτησες submit; 4 minutes ago, Vagman1111 said: Φιλαράκο μου φύγαμε από την εποχή του χαλκου με adsl 24αρι που με τάμα έπιανε 5 και εσύ κόλλας στο αν τα 500 θα είναι 480;Το πιο πιθανό είναι αυτή τη στιγμή με το voucher με λίγα ευρώ το μήνα παραπάνω στη χειρότερη τριπλασιάζεις τη ταχύτητα σου αν έχεις fttc 100 και πας σε 300αρα. Φυσικά επειδή φύγαμε από την εποχή του χαλκού δεν κάνουμε τάμα να πιάσουμε την ονομαστική ταχύτητα. Πλέον ότι ταχύτητα είναι το πακέτο τόσο φτάνει στο ρουτερ από το ONT. Από εκεί και πέρα αν παίζεις ασύρματα, δεν υποστηρίζει η κάρτα δικτύου σου την ταχύτητα κτλ είναι άλλο θέμα. Αλλά η ταχύτητα είναι σταθερή και χωρίς σκαμπανεβάσματα
toxotis70 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 τι να πω... επικοινωνησα και μ αυτους και δεν ξερουν γιατι δε προχωραει. Εχω συμπληρωσει τα παντα, βγαινει πρασινο το ΥΠΟΒΟΛΗ , το παταω και δεν κανει κατι. Εχω επιβεβαιωσει τηλεφωνο και email, ειναι συμπληρωμενα τα παντα, αλλα δεν προχωραει... τεσπα , καλη συνεχεια σε οσους το καταφεραν.
salmp7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, toxotis70 said: τι να πω... επικοινωνησα και μ αυτους και δεν ξερουν γιατι δε προχωραει. Εχω συμπληρωσει τα παντα, βγαινει πρασινο το ΥΠΟΒΟΛΗ , το παταω και δεν κανει κατι. Εχω επιβεβαιωσει τηλεφωνο και email, ειναι συμπληρωμενα τα παντα, αλλα δεν προχωραει... τεσπα , καλη συνεχεια σε οσους το καταφεραν. στο τηλέφωνο και email πάτησες επιβεβαίωση, σου ήρθε το OTP και το έβαλες σε κάθε ένα ξεχωριστά ; και μετά submit; τί να πω περίεργο. Και αφού επικοινώνησες μαζί τους τί σου είπαν ότι φταίει; θα το φτιάξουν κάπως ή σου είπαν κάτι άλλο;
toxotis70 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) μου ειπαν να κανω ακυρωση και παλι απο την αρχη! Το εκανα μολις τωρα ξανα, και πετυχε! Τωρα θα μιλησω με την vodafone... ευχαριστω παιδια. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από toxotis70
disord Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στην περιοχή μου έχει περάσει ίνες η Cosmote και η ίνα έχει τερματίσει σχεδόν δίπλα απο την είσοδο του σπιτιού αλλά για κακή μου τύχη κατα 99% έχει γίνει λάθος στον χάρτη και η μονοκατοίκια που μένω φαίνεται ότι δεν καλύπτεται.Στο ακριβώς δίπλα σπίτι έκαναν αίτηση το καλοκαίρι στον ΟΤΕ για ίνα και έχει ήδη συνδεθεί αλλά ο χάρτης συνεχίζει να το δείχνει χωρίς κάλυψη. Προσπαθώ απο τον Σεπτέμβρη να βγάλω άκρη με το 13888 ,ανοίγω συνέχεια ticket και τους λέω ότι υπάρχει λάθος αλλά μου τα κλείνουν με την απάντηση ότι δεν καλύπτομαι .Το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με το αν δικαιούμαι επιδότηση αλλά γενικότερα με το πώς μπορώ να πάρω την υπηρεσία. Έχει κάποιος κάτι να προτείνει κάτι για το πως να προχωρήσω? Ευχαριστώ, #ELLADA.2 #GIGABITVOUCHER
toxotis70 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) μιλησα με vodafone, γινεται χαμος μου ειπαν απο τις αιτησεις... θα παρει μεχρι 45 μερες η ολοκληρωση ! Θα ερθουν 3 φορες....περιμενω τωρα τα ραντεβου. Ξερεικανεις τι εξοπλισμο δινουν? Eπισης τι upload δινουν ? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από toxotis70
POUARO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Υπαρχει καποιος πινακα; με συγκριση τιμων των παροχων με το gigabit? Ποια εταιρια συμφερει στα 300?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, disord said: Έχει κάποιος κάτι να προτείνει κάτι για το πως να προχωρήσω? Δύσκολα τα πράγματα, ίσως επικοινωνία μέσω email με Cosmote + καταγγελία ΕΕΤΤ... 33 minutes ago, toxotis70 said: Ξερεικανεις τι εξοπλισμο δινουν? Eπισης τι upload δινουν ? ONT + Router (Power Station 6?) Χαρακτηριστικά εξοπλισμού | Vodafone Power Station Wi-Fi 6 | Vodafone Upload από την Κυριακή που έρχεται 50% για τα πακέτα των 300/500/1000Mbps. 17 minutes ago, POUARO said: Υπαρχει καποιος πινακα; με συγκριση τιμων των παροχων με το gigabit? Ποια εταιρια συμφερει στα 300? Στην 1η σελίδα. 1
POUARO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Στην 1η σελίδα. Δεν υπαρχει κατι στην πρωτη σελιδα Μόλις τώρα, POUARO είπε 7 λεπτά πριν, Thresh είπε Στην 1η σελίδα. Δεν υπαρχει κατι στην πρωτη σελιδα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από POUARO
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, POUARO said: Δεν υπαρχει κατι στην πρωτη σελιδα Sorry, λάθος topic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα