Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απάντηση  της NOVA μετά την καταγγελία  μου στην ΕΕΤΤ ,  που μου κοινοποιήθηκε για την καθυστέρησή: 

Στον κ. .......................παρέχονται τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες Fiber 50  (ψέμα γιατί έχω έως 30 vdsl και όχι  fiber50 , γιατί δεν έχουν Κάνει τη σύνδεση ) για την τηλεφωνική σύνδεση ................
Ο συνδρομητής με την από 16.12.24 αίτηση  του εξέφρασε το ενδιαφέρον για τη μετατροπή σε υπηρεσίες Fiber 300 μέσω τεχνολογίας FTTH και η εταιρεία μας ενήργησε σχετικά (δεύτερο ψέμα γιατί ήδη από τις 17/12/2024 Έχει υπογράφει και το συμβόλαιο) . Στις 19.12.24 υποβλήθηκε το απαιτούμενο αίτημα κατασκευής οπτικής ίνας στο πληροφοριακό σύστημα του παρόχου πρόσβασης (ΟΤΕ). Το αίτημα είναι σε κατάσταση «Προς κατασκευή οπτικής υποδομής από προηγούμενη αίτηση» και έχουμε υποβάλει και ερώτημα για τo χρόνο καθυστέρησης και ολοκλήρωσης του αιτήματος. (Τρίτο ψέμα μια και ο ΟΤΕ  Έχει ήδη εγκαταστήσει το κουτί στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου) Με όποια εξέλιξη ο συνδρομητής θα ενημερωθεί σχετικά.
Λυπούμαστε για κάθε τυχόν αναστάτωση και διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρεία μας θέτει ως πρωταρχικό της στόχο τον σεβασμό και την άριστη εξυπηρέτηση των συνδρομητών της.

Τι κάνω τώρα ?

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, POUARO είπε

...ο ΟΤΕ  Έχει ήδη εγκαταστήσει το κουτί στον εξωτερικό τοίχο του κτιρίου...

Νομίζω, ότι περιμένουν τον ΟΤΕ να εγκαταστήσει το κουτί στον όροφο σου ή τέλος πάντων εντός του χώρου σου.

Δημοσ.

Μου στειλανε το συμβολαιο για νοβα 300 αρα με 26ε

Μετα το τελος των 2 ετων λεει 62ε

Παιζει να ισχυσει αυτη η τιμη?

Αν ειναι να παραμεινω στην 100αρα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μου στειλανε το συμβολαιο για νοβα 300 αρα με 26ε

Μετα το τελος των 2 ετων λεει 62ε

Παιζει να ισχυσει αυτη η τιμη?

Αν ειναι να παραμεινω στην 100αρα 

Αν δεν ανανεωσεις το συμβολαιο σου σε οτι σε βολευει εκεινη την περιοδο τοτε ναι θα πληρωσεις 62€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Αν δεν ανανεωσεις το συμβολαιο σου σε οτι σε βολευει εκεινη την περιοδο τοτε ναι θα πληρωσεις 62€.

Το θεμα ειναι τι θα υπαρχει τοτε 

Αν δεν υπαρχει αλλο προγραμμα στη νοβα ή αν ολοι εχουν παει την τιμη τοσο καλυτερα να παραμεινω στην 100αρα 

(εχω και 1000 λεπτα σε κινητο δωρεαν και δε θελω να αλλαξω εταιρεια)

Πως γινεται τωρα να εχει 35ε χωρις το voucher και σε 2 χρονια να παει 62?

https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet#package=3

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το θεμα ειναι τι θα υπαρχει τοτε 

Αν δεν υπαρχει αλλο προγραμμα στη νοβα ή αν ολοι εχουν παει την τιμη τοσο καλυτερα να παραμεινω στην 100αρα 

(εχω και 1000 λεπτα σε κινητο δωρεαν και δε θελω να αλλαξω εταιρεια)

Δεν ειναι κατι καινουριο, αυτοι οι οροι ισχύουν σε ολους τους παροχους εδω και πολλα χρονια.

Πριν δυο χρονια ξεχασα να ανανεωσω το συμβολαιο μου στον ΟΤΕ και πληρωσα εναν μηνα 52€. Μολις το αντιληφθηκα εκανα καλυτερο συμβολαιο απο οτι ειχα, και αν πεις οτι φευγεις για αλλο παροχο τοτε σιγουρα θα παρεις καλυτερη προσφορα. Παντα θα υπαρχει προγραμμα που θα σε βολεψει και πιθανοτατα καλυτερο απο αυτο που θα κανεις σημερα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, adi32 said:

Γιατί τα 62 είναι τιμή αορίστου χρόνου.

Οι εξωφρενικές αυτές τιμές "χωρίς" συμβόλαιο υπάρχουν καμιά 20αριά χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ευχάριστη έκπληξη από την NΟΒΑ για την τιμή του Fiber 300, και ενώ είχα δεχτεί την προσφορά της με 20€/μήνα τελική τιμή με την χρήση voucher, εδώ και 3 μήνες που μου έρχεται ο λογαριασμός τελικά μου βγαίνει φτηνότερα τον μήνα, 18.65.

Screenshot 2025-05-13 at 17-02-16 Λογαριασμός - 10-05-2025 - 1.35396249.pdf.png

Επεξ/σία από Kostas Savvidis
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...