Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 20 minutes ago, WestMan_swiftsport said: Το δικό μου Αφμ είναι στην γραμμή. Απλά είμαι φιλοξενούμενος στην μάνα μου και μένω σε άλλη περιοχή. Επειδή στην αίτηση που πήγα να κάνω φαίνεται που μένω στα χαρτιά και θα κάνω για άλλη διεύθυνση την αίτηση, φοβάμαι μήπως έχω κάποιο νομικό πρόβλημα Νομίζω ότι αυτό που μετράει είναι σε ποιου το ΑΦΜ ανήκει. 1
RocknRolla Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 9 hours ago, WestMan_swiftsport said: Το δικό μου Αφμ είναι στην γραμμή. Απλά είμαι φιλοξενούμενος στην μάνα μου και μένω σε άλλη περιοχή. Επειδή στην αίτηση που πήγα να κάνω φαίνεται που μένω στα χαρτιά και θα κάνω για άλλη διεύθυνση την αίτηση, φοβάμαι μήπως έχω κάποιο νομικό πρόβλημα Ακριβώς το ίδιο πράμα έγινε με εμενα, απλά από άλλη εταιρία.....Μπήκα έκανα αίτηση για το Voucher και πλεον ειναι ενεργοποιημένο...εφόσον περνάει γιατί να έχεις πρόβλημα, οι ίδιοι το ελέγχουν και εγκρίνεται
WestMan_swiftsport Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, RocknRolla είπε Ακριβώς το ίδιο πράμα έγινε με εμενα, απλά από άλλη εταιρία.....Μπήκα έκανα αίτηση για το Voucher και πλεον ειναι ενεργοποιημένο...εφόσον περνάει γιατί να έχεις πρόβλημα, οι ίδιοι το ελέγχουν και εγκρίνεται Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται, από χθες προσπαθώ αλλά δεν με αφήνει να φτιάξω τα στοιχεία για την διεύθυνση... Edit Μίλησα πάλι με vodafone και μου είπαν αν δεν βγάζει στο κτήριο που μένω κόκκινη κουκίδα δεν μπορώ ακόμα να κάνω την αίτηση.. Ενώ την Δευτέρα που με κάλεσαν από την vodafone για προσφορά μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση για οπτική ίνα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από WestMan_swiftsport
RocknRolla Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 hour ago, WestMan_swiftsport said: Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται, από χθες προσπαθώ αλλά δεν με αφήνει να φτιάξω τα στοιχεία για την διεύθυνση... Edit Μίλησα πάλι με vodafone και μου είπαν αν δεν βγάζει στο κτήριο που μένω κόκκινη κουκίδα δεν μπορώ ακόμα να κάνω την αίτηση.. Ενώ την Δευτέρα που με κάλεσαν από την vodafone για προσφορά μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση για οπτική ίνα. Χμμμ ναι αν θυμάμαι καλά, στον χάρτη διάλεξα το σπί τι μου και προχώρησε(είχε κάτι σαν πινέζα νμζ ) Ναι πάντως καντο γιατί όχι, στην περίπτωσή μου να φανταστείς δεν είναι καν στο όνομά μου η γραμμή, απλά τικάρεις στην αίτηση ότι δεν έχεις πάρει ποτέ τέτοιο Voucher στο όνομά σου(υποχρεωτικό)
WestMan_swiftsport Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 5/6/2025 στις 4:53 ΜΜ, RocknRolla είπε Χμμμ ναι αν θυμάμαι καλά, στον χάρτη διάλεξα το σπί τι μου και προχώρησε(είχε κάτι σαν πινέζα νμζ ) Ναι πάντως καντο γιατί όχι, στην περίπτωσή μου να φανταστείς δεν είναι καν στο όνομά μου η γραμμή, απλά τικάρεις στην αίτηση ότι δεν έχεις πάρει ποτέ τέτοιο Voucher στο όνομά σου(υποχρεωτικό) Ναι θα το κάνω, απλά περιμένω πότε θα είναι διαθέσιμη η οπτική ίνα στον δρόμο που μένω. Οπότε περιμένω σε "αναμμένα κάρβουνα" 😂😂😂 Ρώτησα και για το θέμα με τις διευθύνσεις για να είναι ήσυχο το κεφάλι μου, και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
salmp7 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Έχει κάνει κάποιος αλλαγή παροχου ενώ τρέχει το κουπόνι; πώς γίνεται η διαδικασία; μιλάμε για ίδιο σπίτι, ίδια διεύθυνση, ίδιο ΑΦΜ. Να συνεχίσει το ίδιο gigabit voucher αλλά να αλλάξεις πάροχο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου Just now, salmp7 said: Έχει κάνει κάποιος αλλαγή παροχου ενώ τρέχει το κουπόνι; πώς γίνεται η διαδικασία; μιλάμε για ίδιο σπίτι, ίδια διεύθυνση, ίδιο ΑΦΜ. Να συνεχίσει το ίδιο gigabit voucher αλλά να αλλάξεις πάροχο. Δεν νομιζω ότι προβλέπεται.
salmp7 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Δύσκολο πιστεύω. Δε θα μπορεί να σε υποχρεώσει να το πας μέχρι τέλους. Ή να πάρει τμηματικά μόνο για κάποιους μήνες, ούτε φυσικά να πάρει ο πρώτος παροχος το σύνολο του ποσού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 47 minutes ago, salmp7 said: Δύσκολο πιστεύω. Δε θα μπορεί να σε υποχρεώσει να το πας μέχρι τέλους. Ή να πάρει τμηματικά μόνο για κάποιους μήνες, ούτε φυσικά να πάρει ο πρώτος παροχος το σύνολο του ποσού. Δεν σε υποχρεώνει μέχρι τέλους απλά το χάνεις κι από την στιγμή που θα σπάσεις νωρίτερα το 24μηνο του πρώτου θα πληρώσεις και ρήτρα. Τέσπα, στη χειρότερη ρωτάς εδώ για σιγουριά: Quote Αν οι απορίες σας δεν απαντήθηκαν από τις Πληροφορίες, μπορείτε να μας ρωτήσετε μέσω email εδώ: [email protected] ή να καλέσετε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης της δράσης (9:00-17:00) στο 210 2151029
RocknRolla Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 39 minutes ago, Thresh said: Δεν νομιζω ότι προβλέπεται. Δεν νομίζω να προβλέπεται όντως, το Voucher το κάνει Claim η εταιρία, αν αλλάξεις εταιρία τελειώνει και το Voucher σου πιστεύω.
definitio Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στη δε Inalan μου λένε ότι μπορώ να δηλώσω ότι πρόκειται για νέα σύνδεση κ να πάω κατευθείαν στο δικό τους πρόγραμμα... αλλά χρειάζομαι τον ίδιο σταθερό αριθμό (δεν ξέρω αν μετά εγκρίνει μόνο νέο αριθμό) και η "υπεύθυνη δήλωση" στο τέλος πρακτικά θα περιείχε αναληθή στοιχεία... Εχει επιλέξει κανείς "νέα σύνδεση" (δεν ξέρω αν εδώ αναφέρεται στις υποδομές, αφού πχ Voda, OTE κτλ χρησιμοποιούν κοινές) μεταφέροντας εν τέλει και τον τηλεφωνικό αριθμό; Επεξ/σία 13 Ιουνίου από definitio
definitio Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εχει ακυρώσει κανείς δέσμευση του κουπονιού; Πόσο χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί; Εβγαλα κουπόνι για την Inalan σήμερα το απόγευμα, παραδόξως στις 9+μμ με κάλεσαν για το αίτημα, το δέσμευσαν - ήρθε email με τη σχετική ειδοποίηση αμέσως - και μετά μου λέει ότι: - η οπτική θα πάει μέχρι τη πρώτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (για το ρούτερ δλδ) - αν θέλω παραπάνω υπάρχει εξτρά χρέωση τουλάχιστον 25€ - δεν γνωρίζει πόσο θα κοστίσει γιατί αυτό εξαρτάται από τον εγκαταστάτη, που τον παρουσίασε ως "ανεξάρτητο", όχι ως συνεργείο της Inalan... - ισχυρίστηκε ότι αυτό ισχύει "σε όλους". ...αφενός στην HCN δεν είχα καμία επιβάρυνση γι αυτό, το τοποθέτησαν εκεί ακριβώς που ήθελα στο δωμάτιο, ας πούμε 8 μέτρα από το πρώτο υπνοδωμάτιο, κ μου έδωσαν άλλα 4.5μ εσωτερικά τοιχο-τοίχο και επιπλέον λάσκα άλλα 3μ, αν θελήσω να το βάλω ύστερα σε άλλο σημείο. ...σε μένα δεν μπορεί να γίνει όπως λέει η Ιναλαν, να μπει στο πρώτο δωμάτιο, γιατί εκεί είναι το υπνοδωμάτιο των γονιών, είναι σε περίεργο σημείο - το πιο απομονωμένο δωμάτιο - και θα επηρέαζε αρνητικά το σήμα σε όλο το σπίτι κ φυσικά θα το ήθελα στο δωμάτιο που έχω τον σταθερό, που είναι στην άλλη γωνία της πρόσοψης της οικοδομής. Οπότε αποφάσισα την αποδέσμευση του κουπονιού, αλλά δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση μέχρι στιγμής...αν ήταν απλώς αυτοματοποιημένη διαδικασία, όπως της δέσμευσης, θα περίμενα να γίνει επίσης αμέσως, αλλά μπορεί εύλογα να διαρκεί κ παραπάνω. ...αν έτυχε σε κάποιον, ας πεί πόσο χρόνο χρειάστηκε, να γνωρίζω αν το καθυστερούν, ελπίζοντας σε συνεννόηση σε μελλοντικη επικοινωνία. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από definitio
manthes4 Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 πμ Χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ειμαι αγροτης ειδικου καθεστωτος και οταν παω να κανω την αιτηση με εμφανιζει ως νομικο προσωπο με ενα σωρο επιλογες που απο ενα σημειο και μετα δεν βγαινει ακρη τι πρεπει να κανω. Τι κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις; Δεν υπαρχει δυνατοτητα δημιουργιας αιτησης ως φυσικο προσωπο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 02:31 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 02:31 μμ Δυστυχώς όχι, αναγκαστικά έτσι ή μεταφορά της γραμμής σε άτομο της οικογένειας με ΑΦΜ φυσικού προσώπου. 1
manthes4 Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ Μετα θα χασω τα χιλια λεπτα ομιλιας που παιρνω καθε μηνα από την νοβα στο κινητό. Και αν κατάλαβα καλα ως νομικό πρόσωπο είναι αμφιβολο και το αν θα εγκριθει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα