Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, manthes4 said:

Και αν κατάλαβα καλα ως νομικό πρόσωπο είναι αμφιβολο και το αν θα εγκριθει; 

Αν έχουν υποβληθεί τα σωστά εγκρίνεται, το πρόβλημα είναι ότι παίρνει κάνα 2μηνο...

• Like 1
Δημοσ.

Θα χρειαστω την βοηθεια σας σε μερικα πεδια αν δεν υπαρχει προβλημα ειτε εδω ειτε με προσωπικο μηνυμα

Οπως ειπα ειμαι αγροτης ειδικου καθεστωτος. 
1. στην καρτελα  βασικα στοιχεια επιχειρησης ως τηλεφωνο να υποθεσω οτι γραφω το τηλεφωνο της εδρας; (το τηλεφωνο για το οποιο κανω την αιτηση ειναι διαφορετικο και σε αλλη πολη)
2. Ως νομικη μορφη επιλεγω το ατομικη ή το αλλο;
3. Στα στοιχεια διευθυντικων στελεχων ως τιτλο τι βαζω; 
4. Ως τυπο επιχειρησης τι επιλεγω; Ανεξαρτητη, Συνεργαζομενη ή συνδεδεμενη επιχειρηση;

Ας λυσουμε αυτες τις αποριες και μετα παμε και στις αλλες καρτελες

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν απαντήσει κάποιος (ούτε εγώ γνωρίζω), λογικά ο λογιστής σου θα ξέρει.

Δημοσ.

Να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει. Ξέχασα να μπω να πατήσω ενεργοποίηση μέσα στο περιθώριο 5 ημερών που ήθελε και μου ήρθε μήνυμα ότι η ενεργοποίηση υπηρεσίας ολοκληρώθηκε χωρίς αποδοχή ωφελούμενου εντός των ημερών που ήθελε.

Αυτό σημαίνει ότι προχώρησε η διαδικασία κανονικά έτσι ; Δεν ακυρώθηκε.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, itachi_se είπε

Να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει. Ξέχασα να μπω να πατήσω ενεργοποίηση μέσα στο περιθώριο 5 ημερών που ήθελε και μου ήρθε μήνυμα ότι η ενεργοποίηση υπηρεσίας ολοκληρώθηκε χωρίς αποδοχή ωφελούμενου εντός των ημερών που ήθελε.

Αυτό σημαίνει ότι προχώρησε η διαδικασία κανονικά έτσι ; Δεν ακυρώθηκε.

Ναι, γινεται αυτοματη αποδοχη. Εισαι μια χαρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε στο email η εξης απιστευτη απαντηση. 
Ενα τι ψηφισατε ρε ... ερχεται αυθορμητα στα χειλη

Καλημέρα σας,

Δεν είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων από πολίτες που διαθέτουν την ιδιότητα του αγρότη ειδικού καθεστώτος στο παρόν Πρόγραμμα. 

Γραφείο Υποστήριξης Προγράμματος «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit»  

Τ: 2102151029 

M: [email protected] 

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μόνη λύση πλέον είναι το να πάρει στο όνομά του άλλο μέλος της οικογένειας.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει κάνει κάποιος ελεύθερος επαγγελματίας με ατομική επιχείρηση μόνος του την αίτηση; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Delete, δε με πιάνει τελικά γιατί έχω ήδη 200αρα Cosmote γραμμή.

Επεξ/σία από bill_viper
Δημοσ.
6 hours ago, bill_viper said:

Delete, δε με πιάνει τελικά γιατί έχω ήδη 200αρα Cosmote γραμμή.

Μπορεί κάποιος να υποβαθμίσει ταχύτητα για ένα μηνα και μετά να ενταχθεί στο πρόγραμμα, αφού λάβει τον λογαριασμό για σύνδεση <100mbps...έχει 100άρα σύνδεση η cosmote

...κ νομίζω το κουπόνι μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 10 Οκτωβρη ή κάπου εκεί κοντά, οπότε προλαβαίνεις.

Δημοσ.
Στις 11/7/2025 στις 4:32 ΜΜ, definitio είπε

Μπορεί κάποιος να υποβαθμίσει ταχύτητα για ένα μηνα και μετά να ενταχθεί στο πρόγραμμα, αφού λάβει τον λογαριασμό για σύνδεση <100mbps...έχει 100άρα σύνδεση η cosmote

...κ νομίζω το κουπόνι μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 10 Οκτωβρη ή κάπου εκεί κοντά, οπότε προλαβαίνεις.

Ωπ, δε το γνώριζα αυτό, η υποβάθμιση γίνεται προφανώς μέσω τηλεφώνου στη Cosmote; To δέχονται γενικά; Είμαι 1 χρόνο ήδη στο συμβόλαιο της 200αρας και λήγει τέτοια εποχή του χρόνου.

Δημοσ.
52 minutes ago, bill_viper said:

Ωπ, δε το γνώριζα αυτό, η υποβάθμιση γίνεται προφανώς μέσω τηλεφώνου στη Cosmote; To δέχονται γενικά; Είμαι 1 χρόνο ήδη στο συμβόλαιο της 200αρας και λήγει τέτοια εποχή του χρόνου.

Το να είσαι στα μισά συμβολαίου είναι ένα θέμα...εγώ είμαι σε άλλη εταιρεία...κάλεσέ τους κ ρώτα τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, definitio είπε

Το να είσαι στα μισά συμβολαίου είναι ένα θέμα...εγώ είμαι σε άλλη εταιρεία...κάλεσέ τους κ ρώτα τους.

Άκυρο τελικά. Δεν πειράζει, υπομονή 1 χρόνο ακόμα για να γυρίσουμε στην οπτική ίνα. Με τη 200αρα βολεύομαι ακόμη μια χαρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Θα χρειαστώ μία πληροφορία, αν φυσικά γνωρίζει κάποιος, ώστε να δω αν θα προχωρήσω κι εγώ με ενεργοποίηση κουπονιού.

Έστω ότι κάνω την αίτηση, προχωράει η διαδικασία, συνδέεται η οπτική και όλα καλά.

Μέσα στη διάρκεια του 24μηνου συμβολαίου μετακομίζεις. Τί ισχύει σε αυτήν την περίπτωση? Η ερώτηση αφορά και το τεχνικό κομμάτι και το οικονομικό.

Είμαι με 50αρα ταχύτητα, το συμβόλαιό μου λήγει τελος Οκτωβρίου και σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω με το voucher για οπτική, γιατί πραγματικά οι "προσφορές" που βλέπω για ανανέωση ή μεταφορά σε άλλο πάροχο είναι ίδιες σε τιμή παγίου ή και σε κάποιες περιπτώσεις και υψηλότερες από πάγιο με voucher.

Και την 50αρα υποτίθεται γι'αυτό την κρατάω, για να πληρώνω λιγότερα (μιας και ως ταχύτητα με καλύπτει με την χρήση που κάνω)

Επεξ/σία από manzana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...