toxotis70 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) προπαθω να βγαλω το voucher αλλα δεν προχωραει, δεν δειχνει ενεργο το σπιτι, ενω εχει περαστει σογουρα οπτικη πριν 2 μηνες περιπου. Ξερει κανεις τι γινεται, τι μπορω να κανω ? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από toxotis70
feelihipo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, toxotis70 είπε προπαθω να βγαλω το voucher αλλα δεν προχωραει, δεν δειχνει ενεργο το σπιτι, ενω εχει περαστει σογουρα οπτικη πριν 2 μηνες περιπου. Ξερει κανεις τι γινεται, τι μπορω να κανω ? Εδώ τι ημερομηνία δείχνει στο "Κάλυψη από" το κτήριο; https://www.broadband-assist.gov.gr/public/
toxotis70 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, feelihipo είπε Εδώ τι ημερομηνία δείχνει στο "Κάλυψη από" το κτήριο; https://www.broadband-assist.gov.gr/public/ απο 29/11.... ευχαριστω! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2024 από toxotis70
Choulio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2024 στις 12:58 ΜΜ, e-k είπε Φαντάζομαι 100 Mbps συμμετρικής σύνδεσης που απαιτούν οι προδιαγραφές για το voucher; Δύο (2) πάγια δώρο είναι σαν να σου δίνει πίσω τα 50€ ενεργοποίησης πάντως. Ξαναδιάβασε λίγο προσκεκτικα πιο αρχικό post. Η προσφορά για 100 Mbps ήταν πριν αναφέρω το κουπόνι. και όταν το ανέφερα μου είπε α ναι έχουμε και το κουπόνι μόλις μας ενημέρωσαν, και μου έδωσε τις νέες τιμές. Πριν. κλείσω προσπάθησε να μου κάνει πιο οικονομικό το 100άρι χωρίς κουπόνι Στις 27/11/2024 στις 9:38 ΜΜ, stavrakas112 είπε Εντάξει παιδιά σε 24 μήνες θα παίξουμε μπαλίτσα με φορητότητα, μην μασάτε! Εγώ έκλεισα 300αρα Cosmote στα 31,65 (μέσω banner στο app ως υφιστάμενος πελάτης), που θα γίνει 30,40€ με την κατάργηση του Τέλους Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% από 01/01/25 Έχω την εντύπωση ότι μετά την κατάργηση του τέλους συνδρομητών σταθερής θα πληρώνεις λιγότερα. Αν τα υπολογίζω σωστά θα πληρώνεις περίπου 27,46 Στις 27/11/2024 στις 10:43 ΜΜ, gothic_waver είπε Και σε μένα δεν πέφτουν με τίποτα κάτω από τα 29€ για αναβάθμιση από 100 σε 300. Το 34,55 είναι για νέους συνδρομητές λέει. Για τους υφιστάμενους είναι στα 39€. Αισχος. Αν ακυρώσω το εκδοθέν κουπόνι χωρίς εξαργύρωση θα μπορώ να εκδώσω ξανά στον δεύτερο γύρο; Ξέρουν ότι το κουπόνι εκδίδεται για υπάρχουσα γραμμή όποτε δεν τους ενδιαφέρει. Πότε λήγει το συμβόλαιο σου; Αν λήγει πριν την λήξει το συμβολαίου περίμενε και αναβάθμισε τότε σε άλλον πάροχο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από Choulio
feelihipo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, toxotis70 είπε απο 29/11.... ευχαριστω! Άνοιξε; 13 ώρες πριν, toxotis70 είπε απο 29/11.... ευχαριστω! Άνοιξε;
insomniagfg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εκανα αιτηση αλλα στη αρχικη σελιδα βλεπω μονο αυτο στην εικονα. Τον αριθμο και το status, ετσι πρεπει να ειναι? Τα υπολοιπα θα συμπληρωθουν αυτοματα αν εγκριθει? Επισης ποσο χρονο χρειαζεται για να εγκριθει η οχι? Ευχαριστω. υγ,ξεχασα να πατησω υποβολη.Ολα οκ, μενει το ερωτημα μετα απο ποσο καιρο ερχεται η εγκριση. υγ2Ελαβα εγκριση σχεδον αμεσα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από insomniagfg
feelihipo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, toxotis70 είπε οχι , σε μενα ακομα δεν ανοιξε. Το ίδιο και εδώ με 29/11 ημερομηνία κάλυψης
POUARO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και η NOVA που είμαι πελάτης και η COSMOTE μου δείχνει τώρα διαθεσιμότητα. Γιατί δεν ανοίγει να πάρω το κουπόνι? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από POUARO
SaiNT_84 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) να ρωτήσω κάτι γιατί πότε δεν έχω βάλει ως τώρα FTTH και όυτε έχω κάποιον γνωστό/φίλο που να έχει βάλει και αυτός και να ξέρω τι παίζει από έξοδα εγκατάστασης. Στην σελίδα για το κουπόνι , λέει ότι "Στο πλαίσιο του Προγράμματος προβλέπεται η επιχορήγηση μέρους του κόστους απόκτησης υπηρεσίας Gigabit και ιδιαίτερα του κόστους που αντιστοιχεί στην αρχική σύνδεση (ενδεικτικά του κόστους εγκατάστασης της οριζόντιας οπτικής καλωδίωσης για τη διασύνδεση της οριζόντιας ιδιοκτησίας με την υφιστάμενη κάθετη καλωδίωση, του κόστους τερματικού εξοπλισμού, του κόστους ενεργοποίησης και του μηνιαίου τιμήματος για τους πρώτους 24 μήνες της συνδρομής" ) Απότι κατάλαβα,τα 200 ευρώ από το κουπόνι δεν τα πέρνω στο χέρι. Το κόστος εγκατάστασης της οριζόντιας οπτικής καλωδίωσης για τη διασύνδεση της οριζόντιας ιδιοκτησίας με την υφιστάμενη κάθετη καλωδίωση, το κόστος τερματικό εξοπλισμού και το κόστος ενεργοποίησης Πόσα λεφτά βγένουν αυτά ; γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από SaiNT_84
feelihipo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 53 λεπτά πριν, POUARO είπε Και η NOVA που είμαι πελάτης και η COSMOTE μου δείχνει τώρα διαθεσιμότητα. Γιατί δεν ανοίγει να πάρω το κουπόνι? Εδώ στα email λένε ειλικρινά ότι τους κατέβει 1
POUARO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Απο την NOVA μου είπαν οτι θα ενημερωθει το συστημα και θα κανουν αυτοι την εγκατασταση στο κτιριο. Ισχυει?
POUARO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, POUARO είπε Απο την NOVA μου είπαν οτι θα ενημερωθει το συστημα και θα κανουν αυτοι την εγκατασταση στο κτιριο. Ισχυει? Η απάντηση από την υπηρεσία που δίνει τα voucher: "Το κτήριο θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει κάθετη καλωδίωση σύμφωνα με όσα σας γράψαμε σε προηγούμενο μήνυμα. Γραφείο Υποστήριξης Προγράμματος «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit» Τ: 2102151029 M: [email protected] "
feelihipo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, POUARO είπε Η απάντηση από την υπηρεσία που δίνει τα voucher: "Το κτήριο θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει κάθετη καλωδίωση σύμφωνα με όσα σας γράψαμε σε προηγούμενο μήνυμα. Γραφείο Υποστήριξης Προγράμματος «Κουπόνι Συνδεσιμότητας Gigabit» Τ: 2102151029 M: [email protected] " Ναι είναι εντελώς ηλιθιο αυτό, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 12 hours ago, SaiNT_84 said: και να ξέρω τι παίζει από έξοδα εγκατάστασης. Τίποτα. Όλοι οι πάροχοι κάνουν δωρεάν την εγκατάσταση. Από τους 3 μεγάλους σε νέα FTTH μόνο η Nova κάνει ακόμα δώρο το τέλος ενεργοποίησης (50 ευρώ), Cosmote και Vodafone το χρεώνουν οπότε σε αυτούς από τα 200 μένουν 150 για έκπτωση στο πάγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα