Moderators Malthador Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει κάποιος με ατομική επιχείρηση που να έχει καταφέρει να υποβάλει αίτηση; 2
MiJ16 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Malthador said: Υπάρχει κάποιος με ατομική επιχείρηση που να έχει καταφέρει να υποβάλει αίτηση; Μπαααα. Με ατομική επιχείρηση και αίτηση για οικιακό ακόμα τίποτα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από MiJ16 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, MiJ16 said: Μπαααα. Με ατομική επιχείρηση και αίτηση για οικιακό ακόμα τίποτα. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι εδώ: Δεν μπορώ να βάλω καμία ημερομηνία γέννησης/σύστασης, ότι και να επιλέξω μου πετάει μήνυμα ότι «η ημερομηνία πρέπει να είναι παλαιότερη της σημερινής» και μετά μου το εμφανίζει έτσι και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα. Και το αποτέλεσμα είναι να μένει γκριζαρισμένο το κουμπάκι της «Υποβολής». Πολύ προχειροδουλειά γενικότερα.
MiJ16 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, Malthador said: Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι εδώ: Δεν μπορώ να βάλω καμία ημερομηνία γέννησης/σύστασης, ότι και να επιλέξω μου πετάει μήνυμα ότι «η ημερομηνία πρέπει να είναι παλαιότερη της σημερινής» και μετά μου το εμφανίζει έτσι και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα. Και το αποτέλεσμα είναι να μένει γκριζαρισμένο το κουμπάκι της «Υποβολής». Πολύ προχειροδουλειά γενικότερα. Εγώ αναφέρομαι σε περίπτωση οπου το επαγγελματικό ΑΦΜ είναι και προσωπικό και δεν αποτελεί μικρή επιχείρηση (π.χ. δικηγόρος). Συνεπώς όλα τα έγγραφα που απαιτούνται δεν είναι δυνατό να συμπληρωθούν. Υποτίθεται το έχουν υπόψη τους και θα το διορθώσουν. Τώρα όσον αφορά αυτό που μου δείχνεις παραπάνω σε εμένα δείχνει ημερομηνίες.
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, MiJ16 said: Εγώ αναφέρομαι σε περίπτωση οπου το επαγγελματικό ΑΦΜ είναι και προσωπικό και δεν αποτελεί μικρή επιχείρηση (π.χ. δικηγόρος). Συνεπώς όλα τα έγγραφα που απαιτούνται δεν είναι δυνατό να συμπληρωθούν. Υποτίθεται το έχουν υπόψη τους και θα το διορθώσουν. Τώρα όσον αφορά αυτό που μου δείχνεις παραπάνω σε εμένα δείχνει ημερομηνίες. Εμένα δεν μου έδωσε πουθενά επιλογή για να επιλέξω μεταξύ προσωπικού και επαγγελματικού ΑΦΜ, μόλις έβαλα τον ΑΦΜ, κατευθείαν με πέρασε σαν «νομικό πρόσωπο», πράγμα που δεν και επαγγελματικά δεν στέκει, μιας και έχω ατομική επιχείρηση. Σε ότι αφορά τα έγγραφα που ζητούνται, αυτό που μου είπαν από το helpdesk είναι για το Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων να φτιάξω μια ΥΔ που να αναφέρω ότι δεν είμαι υπόχρεος για εγγραφή στο εν λόγω μητρώο. Γενικά τα συμπλήρωσα όλα τα έγγραφα που ζητάει και πάλι δεν μου ανοίγει η «Υποβολή», μένει γκριζαρισμένη. Το μόνο που βλέπω ότι δεν είναι σωστό είναι αυτό με τις ημερομηνίες στην περίπτωσή μου. Μου είπαν ότι το κοιτάζουν για να το φτιάξουν, το θέμα είναι ότι μέχρι να το φτιάξουν θα έχουν εξαντληθεί τα vouchers και θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Έχω ήδη FTTH 100mbps από το καλοκαίρι. Παραθέτω την εμπειρία μου με το voucher. Ανοίγει η πλατφόρμα Δευτέρα. Τρίτη καταλαβαίνω ότι δε θα επιλέγουμε από εκεί μέσα τι θέλουμε και ότι τα προγράμματα θα είναι πληροφοριακού χαρακτήρα. Δεν έχω χειρότερο από το να προσπαθήσω εγώ να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε πάροχο, γι' αυτό είχα κάποια κρυφή ελπίδα ότι θα γίνεται εντελώς αυτόματα. Τρίτη λοιπόν αποφασίζω και βγάζω τον κωδικό. Τα μισά στοιχεία είναι λάθος, δεν έχει ενημερωθεί ο τόπος κατοικίας, η διεύθυνση παροχής είναι στον πλαϊνό δρόμο ενώ του λογαριασμού εκεί που είναι το γραμματοκιβώτιο, στη διεύθυνση εισόδου στην κατοικία, αλλά εν πάσει περιπτώσει ξέρω ότι πληρώ τις προϋποθέσεις άρα το βγάζω. Πέμπτη μιλάω με chat Cosmote, δεν ξέρουν τίποτα και κάποια στιγμή θα δω ανακοίνωση στο site τους, λένε. Μέχρι το βράδυ βγαίνουν οι τιμές και αφήνω τηλέφωνο στο site της Cosmote. Με καλούν Παρασκευή πρωί λέγοντας ότι περιμένουμε από ώρα σε ώρα επίσημη ανακοίνωση και ότι θα με καλέσουν Δευτέρα. Τη Δευτέρα λοιπόν, με καλούν, τους αναφέρω αυτό με τις διευθύνσεις, σταματάμε και περιμένω νέα κλήση Τρίτη (λέγοντάς μου ότι η περίπτωση μου είναι πολύ ιδιαίτερη κλπ, για να λάβουν απάντηση ότι δεν είναι η πρώτη γωνιακή πολυκατοικία στην Ελλάδα...). Δευτέρα απόγευμα, έχω νέα κλήση ότι είμαστε ΟΚ και προχωράμε. Αναφέρω τον κωδικό κουπονιού, μου έρχεται σε SMS η αίτηση αναβάθμισης, αποδέχομαι. Μετά από 1-2 ώρες έρχονται πολλαπλά email/sms από το site του voucher να μπω να αποδεχτώ ή να κάνω ένσταση. Μπαίνω, δεν βλέπω κάπου να εγκρίνω, διαβάζω το manual, δεν μου εμφανίζεται εμένα το κουμπί έγκρισης. Προσπαθώ μετά από μισή ωρα, τότε εμφανίστηκε, πατάω Έγκριση και μου έρχονται και άλλα email/SMS από την πλατφόρμα. .......... Την Τετάρτη (δύο μέρες μετά), ανακαλύπτω με τη βοήθεια γνωστού μου που θύμισε ότι περιμένω και αναβάθμιση, ότι η γραμμή μου έχει αναβαθμιστεί με έναρξη συμβολαίου τη Δευτέρα! Είχα τις χειρότερες προσδοκίες ως προς τον τρόπο και χρόνο υλοποίησης, αλλά διαψεύστηκα παταγωδώς. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πως όλα έγιναν απογευματινές-βραδινές ώρες. Τέλος δεν αντιλήφθηκα πότε κάποιος actually έκανε έλεγχο εγκυρότητας προϋποθέσεων χρήσης voucher. 1
milos_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα που η οικοδομή μου δεν ειναι επιλέξιμη, τι διαδικασία πρέπει να κάνω?
salmp7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, milos_ said: Εμένα που η οικοδομή μου δεν ειναι επιλέξιμη, τι διαδικασία πρέπει να κάνω? Μήπως επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί δεν είναι επιλέξιμη; Αν φτιάξουν την οικοδομή και γίνει πολυκατοικία ίσως εμφανιστεί 1
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Προσπάθησα να βγάλω κουπόνι για Cosmote και, αφού συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία, το Gov.gr μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Η αίτησή σας απορρίφθηκε, καθώς: έχετε ήδη λάβει επιδότηση μέσω της δράσης Super-FastBroadband (SFBB)" Πράγματι έχω λάβει επιδότηση όταν έβαλα την FFTH 100 mbps τον Ιούλιο 2022 από ADSL απλή. To συμβόλαιο εκείνο έχει λήξει τον Απρίλιο 2024 και αναγκαστικά πήγα σε μή επιδοτούμενο Fiber 100 mbps. Τώρα θέλω να βάλω την 300 mbps (εφ όσον ισχύει η επιδότηση) αλλά πήρα το παραπάνω μήνυμα. Έτσι είναι ή έκαναν κάποιο λάθος??? Δεν δικαιούμαι επιδότηση?
salmp7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, MessengerOfGood said: Προσπάθησα να βγάλω κουπόνι για Cosmote και, αφού συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία, το Gov.gr μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Η αίτησή σας απορρίφθηκε, καθώς: έχετε ήδη λάβει επιδότηση μέσω της δράσης Super-FastBroadband (SFBB)" Πράγματι έχω λάβει επιδότηση όταν έβαλα την FFTH 100 mbps τον Ιούλιο 2022 από ADSL απλή. To συμβόλαιο εκείνο έχει λήξει τον Απρίλιο 2024 και αναγκαστικά πήγα σε μή επιδοτούμενο Fiber 100 mbps. Τώρα θέλω να βάλω την 300 mbps (εφ όσον ισχύει η επιδότηση) αλλά πήρα το παραπάνω μήνυμα. Έτσι είναι ή έκαναν κάποιο λάθος??? Δεν δικαιούμαι επιδότηση? Το κείμενο της πρόσκλησης λέει οτι εξαιρούνται από την πρόσκληση: οι πολίτες και οι μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν λάβει επιδότηση στο πλαίσιο της δράσης Super-Fast Broadband (SFBB - https://sfbb.gr/), εφόσον πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση. Εσένα λογικά θεωρείται υφιστάμενη, εφόσον μιλάμε για το ίδιο κτίριο, ίδιο αριθμό τηλεφώνου κτλ. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να δηλώσεις σε άλλο κτίριο (εφόσον μπορείς να κάνεις σύνδεση εκεί).Ή αν κάνεις διακοπή και μετά νέα αίτηση (άλλος αριθμός κτλ, φυσικά με το ανάλογο κόστος νέας σύνδεσης και την όποια φασαρία).
KenJiNx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, MessengerOfGood said: Τώρα θέλω να βάλω την 300 mbps (εφ όσον ισχύει η επιδότηση) αλλά πήρα το παραπάνω μήνυμα. Έτσι είναι ή έκαναν κάποιο λάθος??? Δεν δικαιούμαι επιδότηση? Σωστά. Αποκλείονται τα άτομα που είχαν πάρει το κουπόνι τη πρώτη φορά, το SFBB Απ' το ΑΦΜ το επιβεβαιώνουν οπότε λογικά και κτήρια να αλλάξεις δε θα καταφέρεις κάτι. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από KenJiNx
salmp7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, KenJiNx said: Σωστά. Αποκλείονται τα άτομα που είχαν πάρει το κουπόνι τη πρώτη φορά, το SFBB Απ' το ΑΦΜ το επιβεβαιώνουν οπότε λογικά και κτήρια να αλλάξεις δε θα καταφέρεις κάτι. Όχι αυτό δεν ισχύει Μπορώ να στο επιβεβαιώσω. 1
KenJiNx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, salmp7 said: Όχι αυτό δεν ισχύει Μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Έτσι αναφέρει στους όρους χρήσης του κουπονιού απ' ότι διάβασα, αλλά μακάρι. Είχα πάρει στο ΑΦΜ μου για το σπίτι μου το 2022 το πρώτο κουπόνι, και περιμένω να δοκιμάσω για την ατομική μου , μολις καταφέρουν και το φτιάξουν..
salmp7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Αντιγράφω αυτούσιο Το κείμενο της πρόσκλησης λέει οτι εξαιρούνται από την πρόσκληση: οι πολίτες και οι μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν λάβει επιδότηση στο πλαίσιο της δράσης Super-Fast Broadband (SFBB - https://sfbb.gr/), εφόσον πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση. Ψάξε όρους gigabit voucher και βρες την πρόσκληση. Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή εσύ. Αυτό γράφει. Εσύ αυτό που λες που το βρήκες;
KenJiNx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, salmp7 said: Αντιγράφω αυτούσιο Το κείμενο της πρόσκλησης λέει οτι εξαιρούνται από την πρόσκληση: οι πολίτες και οι μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν λάβει επιδότηση στο πλαίσιο της δράσης Super-Fast Broadband (SFBB - https://sfbb.gr/), εφόσον πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση. Ψάξε όρους gigabit voucher και βρες την πρόσκληση. Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ ή εσύ. Αυτό γράφει. Εσύ αυτό που λες που το βρήκες; https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/ Κάτω κάτω αναφέρει "ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" και πάλι τέρμα κάτω Εξαιρούνται από το Πρόγραμμα: οι πολίτες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν λάβει επιδότηση στο πλαίσιο της δράσης Super-Fast Broadband (SFBB - https://sfbb.gr/), εφόσον πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση, Μακάρι με το υφιστάμενη σύνδεση να εννοούν πως δεν ισχύει για τα ΑΦΜ αλλά για το τηλεφωνικό νούμερο ; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από KenJiNx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα