Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 52 minutes ago, _Antonaros_ said: Καλησπέρα ομάδα, Έχω σύνδεση HCN Last Mile 300/150 download/upload άρα και δεν δικαιούμαι το gigabit voucher καθώς έχω σύνδεση άνω των 100mbps download. Η ερώτηση μου είναι, το voucher πάει με βάση την σύνδεση στην διεύθυνση ή στο ΑΦΜ; Αν δηλαδή έκανε την αίτηση ο αδελφός μου που ζει στην ίδια διεύθυνση θα γινόταν αποδεκτή; Αν δεν δουλεύει έτσι, είδα στο thread κάποιους να λένε ότι κάναν υποβάθμιση στα 100mbps για να πάρουν το voucher. Δηλαδή, αν ζητήσω από την HCN να με κατεβάσουν στα 100mbps θα γίνει δεκτή η αίτηση για το gigabit voucher; Ευχαριστώ. Θα πρέπει να πάει η σύνδεση στο όνομα/αφμ του αδερφού σου ΚΑΙ να ζητήσεις υποβάθμιση στα 100Mbps ΚΑΙ να περιμένεις κάνα μήνα ώστε να βγει ο πρώτος λογαριασμός μιας και τον ζητάει η πλατφόρμα αν θυμάμαι καλά.
thanosAIAS Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Στο πεδίο που λέει "Πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση;" τι εννοεί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 7 hours ago, thanosAIAS said: Στο πεδίο που λέει "Πρόκειται για υφιστάμενη σύνδεση;" τι εννοεί; Λογικά για υπάρχουσα γραμμή, aka αναβάθμιση κι όχι καινούρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα