Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2 minutes ago, Thresh said: Δεν είμαι σίγουρος, αλλά παίζει κι οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο. Ναι και σε εμενα με Cosmote το ίδιο έκαναν αλλά δεν πληρώνω τόσο. Ωστόσο παρακάτω στη σύμβαση αναφέρεται ο κωδικός του voucher και ότι έγινε η χρήση του. 1 1
sthenelos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Προσωπικά δε ρισκάρω να μείνω χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ επειδή κάποιες εταιρείες δε μπαίνουν στο κοπο να κάνουν μια σωστη σύμβαση. Ας χαθεί το voucher. Περιμένω και από νοβα να δούμε. Στην αττική εκτος από vodafone cosmote nova και ιναλαν, υπάρχει κάποια άλλη που να δίνει ιντερνετ με χρήση του voucher? 22 minutes ago, GeorgeMan said: Ναι και σε εμενα με Cosmote το ίδιο έκαναν αλλά δεν πληρώνω τόσο. Ωστόσο παρακάτω στη σύμβαση αναφέρεται ο κωδικός του voucher και ότι έγινε η χρήση του. στη δικιά μου περίπτωση με βονταφον το voucher δεν αναφερεται πουθενά και το πάγιο 34 ευρω λέει ότι είναι μετά την έκπτωση! ο,τι να ναι και τρέχα γύρευε δλδ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 41 minutes ago, sthenelos said: Προσωπικά δε ρισκάρω να μείνω χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ επειδή κάποιες εταιρείες δε μπαίνουν στο κοπο να κάνουν μια σωστη σύμβαση. Ας χαθεί το voucher. Περιμένω και από νοβα να δούμε. Στην αττική εκτος από vodafone cosmote nova και ιναλαν, υπάρχει κάποια άλλη που να δίνει ιντερνετ με χρήση του voucher? Nope αυτές μόνο, δεν έχει αρχίσει ακόμα η ΔΕΗ. 1
sthenelos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 hour ago, Thresh said: Nope αυτές μόνο, δεν έχει αρχίσει ακόμα η ΔΕΗ. Μολις μίλησα με ΔΕΗ. Έχουν αρχίσει! Δεν εχουν voucher αλλα οι τιμες τους για την 500ρα φαινεται να είναι οι ίδιες με την 300ρα της νοβα στα 27,50. Στο δρομο μου δεν εχουν ερθει ακομα αλλα θα ειναι συντομα. Αντε γεια voucher!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 18 minutes ago, sthenelos said: Μολις μίλησα με ΔΕΗ. Έχουν αρχίσει! Δεν εχουν voucher αλλα οι τιμες τους για την 500ρα φαινεται να είναι οι ίδιες με την 300ρα της νοβα στα 27,50. Στο δρομο μου δεν εχουν ερθει ακομα αλλα θα ειναι συντομα. Αντε γεια voucher! Εννοώ να έχουν αρχίσει με voucher. Θα μπει κι αυτή σε κάποια φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα